«Ήταν μια όμορφη εμπειρία:» Για την Amanda, Regional One Health’s

0
«Ήταν μια όμορφη εμπειρία:» Για την Amanda, Regional One Health’s

Η Amanda Jemison αναζητούσε εξατομικευμένη, υποστηρικτική φροντίδα μαζί με την ασφάλεια ενός τοκετού στο νοσοκομείο για τη γέννηση της κόρης της Elenore.

Βρήκε τον τέλειο συνδυασμό στο Regional One Health, το οποίο είναι το μοναδικό νοσοκομείο στο Μέμφις όπου οι ασθενείς μπορούν να γεννήσουν με την υποστήριξη πιστοποιημένης νοσοκόμας μαίας.

Προσαρμόζεται τώρα στη ζωή με ένα παιδί 5 ετών και 5 μηνών, η Amanda ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να κοιτάξουν στη μαιευτική και στο κέντρο τοκετού και τοκετού της Regional One Health.

Οι μελλοντικοί γονείς συχνά μιλούν για σχέδια τοκετού, αλλά καθώς η Amanda Jemison και ο σύζυγός της ετοιμάζονταν να καλωσορίσουν το μωρό Elenore, προτίμησαν να το σκεφτούν ως «ελπίδες γέννησης».

Η ελπίδα της Amanda ήταν για έναν κολπικό τοκετό σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, αλλά ο στόχος της ήταν απλώς ένα υγιές μωρό. Το Regional One Health και το πρόγραμμα μαιευτικής του αποδείχθηκαν η ιδανική επιλογή.

Το Regional One Health είναι το μόνο νοσοκομείο στο Μέμφις όπου οι ασθενείς μπορούν να γεννήσουν με πιστοποιημένη μαία νοσοκόμα, επιτρέποντας στις οικογένειες να απολαμβάνουν ένα εξατομικευμένο στυλ φροντίδας με επίκεντρο τον ασθενή, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια ενός τοκετού στο νοσοκομείο.

Αυτό ακριβώς έψαχνε η Amanda.

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, η κόρη μας Ελίζα πέθανε αμέσως μετά τη γέννηση, οπότε χρειαζόμασταν την ηρεμία να έχουμε μια ιατρική ομάδα υψηλής ποιότητας διαθέσιμη αμέσως μετά τη γέννα», είπε. «Με ενδιέφερε πραγματικά το μοντέλο στο Regional One Health όπου θα μπορούσα να έχω πρόσβαση στη μαιευτική φροντίδα καθώς και στην υποστήριξη έκτακτης ανάγκης».

Η Amanda εργάστηκε με μια μαία κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της και της άρεσε η ατομική υποστήριξη και η ολιστική εμπειρία. «Έχεις 30 λεπτά ή ακόμα και μία ώρα με μια μαία», είπε για τα προγεννητικά ραντεβού. „Είναι ένας πολύ πιο πρακτικός τύπος φροντίδας.“

Η Amanda Jemison αναζητούσε εξατομικευμένη φροντίδα τοκετού με την ασφάλεια ενός τοκετού στο νοσοκομείο. Βρήκε το τέλειο μείγμα στο Regional One Health, το οποίο είναι το μόνο νοσοκομείο στο Μέμφις όπου οι ασθενείς μπορούν να γεννήσουν με την υποστήριξη μιας πιστοποιημένης νοσοκόμας μαίας.

Η ομάδα μαιευτικής της Regional One Health της έδωσε τα ίδια οφέλη.

«Μου άρεσε ο χρόνος μου με όλες τις μαίες. Έλαβα τόσο υψηλής ποιότητας, προσεκτική φροντίδα», είπε. «Ιδιαίτερα επειδή ήταν μια εγκυμοσύνη μετά από μια τόσο τραυματική απώλεια, ένιωσα τόσο αγαπημένη και τόσο φροντισμένη. Αν χρειαζόμουν περισσότερο κράτημα στο χέρι, αυτό ήταν διαθέσιμο. Έκανε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη πιο εύκολη».

Ενώ η ομάδα μαιευτικής παρείχε την ενθάρρυνση που αναζητούσε η Amanda, η ομάδα μητρικής εμβρυϊκής ιατρικής της Regional One Health τη βοήθησε να περιηγηθεί τι να κάνει αν αντιμετώπιζε επιπλοκές.

«Η μητρική εμβρυϊκή ιατρική με βοήθησε να κάνω στρατηγική και μπορούσαν να μιλήσουν απευθείας με τις μαίες», είπε.

Για παράδειγμα, συνέστησαν να προγραμματιστεί μια επαγωγή λίγο πριν από την ημερομηνία λήξης της Amanda για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τον τοκετό όταν ένα μωρό έχει καθυστερήσει. Η Amanda είπε ότι ήταν η σωστή επιλογή τόσο ιατρικά όσο και για την ηρεμία της.

Όταν ήρθε η μεγάλη μέρα, η Amanda και ο σύζυγός της ενώθηκαν στο κέντρο εργασίας και τοκετού του Regional One Health από την doula και τις πιστοποιημένες νοσοκόμες μαίες Breia Loft, CNM, MSN και Renee Hallford, CNM, MSN.

«Η εισαγωγή ήταν πολύ ήπια και εύκολη και όλα πήγαν ομαλά», είπε η Amanda. «Οι μαίες ήταν απολύτως καταπληκτικές. Ήμουν έκπληκτος από το επίπεδο φροντίδας που λάβαμε και την υποστήριξη και την καλοσύνη – ήταν μια πραγματικά όμορφη εμπειρία.”

Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας γέννας της, η Amanda επωφελήθηκε τόσο από ιατρικούς πόρους υψηλής τεχνολογίας όσο και από εξατομικευμένη υποστήριξη.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσω ασύρματη παρακολούθηση, η οποία ήταν πολύ ωραία», είπε. «Για μένα, λειτούργησε καλύτερα από την τακτική παρακολούθηση. Έκανε την εμπειρία πολύ καλύτερη, καθώς ήμουν σε θέση να περπατάω στο δωμάτιο χωρίς καλώδια σε όλο μου το σώμα».

Εν τω μεταξύ, η Breia και οι νοσοκόμες όπως η Tiffany Taylor φρόντισαν να αισθάνονται ενδυναμωμένη και τη φροντίδα.

«Ήταν πραγματικά υποστηρικτικοί και στοργικοί», είπε η Amanda. «Ένα πράγμα που εντυπωσιάστηκα ήταν πώς αφιέρωσαν χρόνο για να εξηγήσουν τι συνέβαινε και να λάβουν το buy-in μου. Δεν το είχα δει σε άλλα νοσοκομεία. Ένιωσα ότι όλοι ήταν εκεί για να με βοηθήσουν να έχω τη θετική εμπειρία γέννας που ήθελα, έχοντας παράλληλα υπόψη τον κύριο στόχο».

Η Amanda λέει ότι είναι ευγνώμων για την εμπειρία της στο Regional One Health. «Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη μαιευτική φροντίδα και το Regional One Health ως επιλογή τοκετού. Το επίπεδο και η ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνετε είναι δύσκολο να ξεπεραστεί!».

Ο κύριος στόχος, φυσικά, είναι να είναι ένα υγιές μωρό – και στους 5 μήνες, η μικρή Ελενόρ είναι όλα αυτά και πολλά άλλα.

«Είναι ένα πολύ γλυκό και χαρούμενο μωρό και ήταν διασκεδαστικό να παρακολουθούμε τον γιο μας Joshua, ο οποίος είναι 5 ετών, να την ερωτεύεται», είπε η Amanda. «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Απλώς ανακαλύπτουμε τη ζωή με ένα παιδί 5 μηνών και ένα 5χρονο!».

Η οικογένεια απολαμβάνει να περνά χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να σημειώνει ορόσημα της ζωής. «Μας αρέσει να κάνουμε πεζοπορίες μαζί και να πάμε στο Shelby Forrest και να εξερευνήσουμε ή στο Mud Island River Park. Πήγαμε για πικνίκ και φάγαμε τούρτα στην επέτειο της γέννησης της Ελίζας», είπε η Amanda.

Θα κοιτάζουν πάντα πίσω με χαρά σε μια εμπειρία που ανταποκρίθηκε στους στόχους και τις ελπίδες τους κατά τη γέννηση.

«Συνεχίζω να είμαι απίστευτα ευγνώμων που οι μαίες και το Regional One Health ήταν μέρος της γέννησης της Elenore», είπε η Amanda. «Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη μαιευτική φροντίδα και το Regional One Health ως επιλογή τοκετού. Το επίπεδο και η ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνετε είναι δύσκολο να ξεπεραστεί!».

Μάθετε περισσότερα για την πρακτική μαιευτικής και τις υπηρεσίες τοκετού και τοκετού της Regional One Health στη διεύθυνση https://www.regionalonehealth.org/womens-services/

Schreibe einen Kommentar