Ανοιξιάτικη Έκθεση Detroit Garden Works 2016

1
Ανοιξιάτικη Έκθεση Detroit Garden Works 2016

DSC_4539Η Detroit Garden Works θα φιλοξενήσει την ετήσια ανοιξιάτικη έκθεση της αύριο και την Κυριακή. Μας αρέσει ιδιαίτερα εκείνη η εποχή που ο χειμώνας έχει τελειώσει και μια νέα κηπουρική περίοδος πρόκειται να ξεκινήσει. Η άνοιξη είναι η εποχή των κουταβιών του κήπου. Μόλις το τοπίο και τα φυτά του κήπου σπάσουν τον λήθαργο, όλα μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο να συμβαδίσει κανείς με όλα αυτά. Τα δέντρα και οι θάμνοι ξεφυλλίζουν, οι βολβοί που ανθίζουν την άνοιξη ξεπηδούν από τη γη, οι ελλεβούρι μπαίνουν μόνοι τους – και υπάρχουν παντού ζιζάνια. Ο κήπος ξυπνά τη μια στιγμή και την επόμενη είναι σε υψηλή ταχύτητα. Μετά βίας ξέρει κανείς τι να κοιτάξει αρχικά. Μερικές ανοιξιάτικες στιγμές είναι τόσο σύντομες όσο και όμορφες και οι κηπουροί δεν θέλουν να χάσουν τίποτα από αυτά. Εν αναμονή του ανοιξιάτικου κήπου στο δρόμο, προσκαλούμε μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων που κάνουν καριέρα σε κάποια πτυχή της κηπουρικής να φέρουν τα φυτά και τα προϊόντα τους στην έκθεση μας. Η ιδέα είναι να βάλουμε μια ομάδα ανθρώπων της πράσινης βιομηχανίας στο ίδιο μέρος με πολλούς ενδιαφερόμενους κηπουρούς, να προσφέρουμε λίγο κάτι για φαγητό και ποτό και αφήστε τη διασκέδαση να ξεκινήσει.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (2)Το κτήριο μας είναι περίπου 10.000 τετραγωνικά πόδια και είναι γεμάτο με νέες γλάστρες, εργαλεία, στολίδια κήπου και το καλύτερο από όλα, το πρώτο από τα πολλά ενδιαφέροντα εξειδικευμένα φυτά που κουβαλάμε σε όλη την εποχή του κήπου. Ο καιρός του Απριλίου μπορεί να είναι πολύ μη συνεργάσιμος. Πρόσφατα είχαμε πολλές κρύες μέρες και πολύ κρύες νύχτες. Υπάρχει χιόνι στο έδαφος σήμερα το πρωί, για χάρη του Πιτ. Σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε την άνοιξη του 2016 παρόλα αυτά. Έχουμε 10.000 τετραγωνικά πόδια ζεστού χώρου. Ο εκθεσιακός μας χώρος στην αποθήκη στο πίσω μέρος του κτιρίου μας έχει πολύ νέο φωτισμό και μια νέα γκαραζόπορτα από γυαλί. Εάν έχετε το μυαλό να έρθετε, θα παρκάρουμε το αυτοκίνητό σας χωρίς χρέωση και θα φορτώσουμε τις αγορές σας για εσάς. Θα είστε ώμο με ώμο με άλλους παθιασμένους κηπουρούς που λατρεύουν τα πολυετή φυτά, τα κομμένα λουλούδια και τους βολβούς που εμφανίζονται νωρίς την άνοιξη.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (3)Τα τσαμπιά μας με φρέσκια ιτιά μουνί είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ. Αναρωτιέμαι αν ο ήπιος χειμώνας είχε να κάνει με αυτό. Αν και οι φθινοπωρινοί πανσέδες μας που έχουν μεγαλώσει και χειμωνιάσουμε με κρύο σηκώνουν τους ώμους από τον άσχημο καιρό, όλοι καλύπτονται με παγωμένο πανί για τη νύχτα. Τα ελεφοβόρα μας είναι μεγάλα και καλά αναπτυγμένα φυτά. Μπορείτε να τα απολαύσετε σε εσωτερικούς χώρους έως ότου οι νυχτερινές θερμοκρασίες είναι πιο ζεστές και στη συνέχεια να μετακινηθούν σε εξωτερικούς χώρους για το καλοκαίρι.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (4)Το μαγαζί είναι ιδιαίτερα όμορφο αυτή την άνοιξη. Αυτή είναι η 20η χρονιά μας στις επιχειρήσεις και η περηφάνια που νιώθουμε γι‘ αυτό είναι εμφανής. Θα δείτε. Αλλά για όλους εσάς που είστε πολύ μακριά για να το επισκεφτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, πρέπει να ακολουθήσετε μια συλλογή εικόνων που θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια αίσθηση του πώς μοιάζουμε αυτή τη στιγμή.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (5)Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή. Οι τοίχοι του καταστήματος ξαναβάφτηκαν. Έχουμε φρέσκο ​​βάψιμο δαπέδου. Έχουμε νέο φωτισμό. Κάθε δωμάτιο είναι καθαρό και αστραφτερό. Κάθε μέρα έρχεται κάτι καινούργιο. Στο βάθος, μπορείτε να δείτε πόσο φως έχουμε στο πίσω μέρος τώρα, χάρη στη γυάλινη πόρτα μας.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (7)Έχουμε μεγάλες και μικρές ιδέες και τα κατάλληλα υλικά για κηπουρούς κάθε πειθούς. Αυτή η πρόταση είναι αρκετά σύντομη. Η προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τους κηπουρούς κάθε πειθούς είναι μακροχρόνια και σοβαρή. Πέρα από αυτό, αυτό που επιφυλάσσουμε για το Σαββατοκύριακο αφορά την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει ένας κήπος.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (9) Υπόσχομαι ότι υπάρχει μαγεία στον αέρα.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (10)Ακόμα και ο Χάουαρντ έχει βγει κάτω από το γραφείο μου για να συμμετάσχει σε αυτό που συμβαίνει.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (11)Εν όψει της ανοιξιάτικης έκθεσης μας, παραδόθηκαν δύο φορτηγά με φυτικά φυτά. Ο χώρος του θερμοκηπίου μας είναι γεμάτος φυτά. Αυτό είναι το αγαπημένο μου μέρος – τα φυτά.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (13)Πράσινος

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (21)Τοπιάρια με κυπαρίσσι λεμονιού, μυρτιά, πυξάρι και δεντρολίβανο. Κάτω από τον πάγκο ανθεκτικά σύκα Σικάγο.

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (1)Τοπιάρια μυρτιάς

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (6)Η θέα στο θερμοκήπιο

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (14)φυτά για την άνοιξη

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (15)ελατήριο κάτω από το γυαλί

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (16)

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (20)

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (19)

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (18)

Ανοιξιάτικη έκθεση Detroit Garden Works 2016 (17)Αν είστε έτοιμοι είμαστε έτοιμοι και εμείς.

Schreibe einen Kommentar