Εθνικό Πάρκο Δωρεάν Μέρες 2023

15
Εθνικό Πάρκο Δωρεάν Μέρες 2023

Μας αρέσει να επισκεπτόμαστε τα Εθνικά Πάρκα. Υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά μέρη για επίσκεψη σε όλο το έθνος, και η Γιούτα είναι γεμάτη με Εθνικά Πάρκα και Μνημεία. Πιστεύουμε ότι η επίσκεψη σε ένα Εθνικό Πάρκο είναι η τέλεια οικογενειακή περιπέτεια. Η δωρεάν επίσκεψη στα Εθνικά Πάρκα το κάνει ακόμα καλύτερο.

Πάντα ενθουσιαζόμαστε όταν βλέπουμε τη λίστα με τις ημέρες εισόδου ΔΩΡΕΑΝ. Κάθε χρόνο η υπηρεσία των Εθνικών Πάρκων προσφέρει ένα σωρό δωρεάν ημέρες όλο το χρόνο. Αυτή η ημέρα έκπτωσης περιλαμβάνει επίσης Εθνικά Μνημεία και άλλους χώρους που διαχειρίζεται το NPS. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά καταπληκτικά μέρη για να επισκεφθείτε ΔΩΡΕΑΝ!

Μπορείτε να βρείτε μερικά μοναδικά σημεία για να δείτε στα Εθνικά Πάρκα (Yellowstone).

Τα Εθνικά Πάρκα έχουν μερικά εξαιρετικά προγράμματα για παιδιά, ειδικά το πρόγραμμα Junior Ranger. Και τα περισσότερα Εθνικά Πάρκα ενθαρρύνουν τις οικογένειες να εξερευνήσουν έξω, κάτι που είναι ένας υπέροχος τρόπος για να χτίσετε οικογενειακές σχέσεις και να διασκεδάσετε!

Μπορείτε να ελέγξετε το κατάλογος των πάρκων που συμμετέχουν για να βεβαιωθείτε ότι το πάρκο που σκοπεύετε να επισκεφτείτε είναι στη λίστα. Και να θυμάστε: τα τέλη εισόδου καλύπτονται, αλλά ορισμένες ειδικές χρεώσεις όπως τα τέλη περιήγησης στο σπήλαιο δεν περιλαμβάνονται στην κατηγορία δωρεάν εισόδου.

Αγαπάμε τις οικογενειακές αναμνήσεις που δημιουργούμε στα Εθνικά Πάρκα (Grand Teton).

Εθνικό Πάρκο Ημέρες χωρίς χρέωση

Εδώ είναι τα Εθνικά Πάρκα Ελεύθερες Ημέρες το 2023.

 • 16 Ιανουαρίου: Ημέρα Martin Luther King, Jr
 • 22 Απριλίου: Ημέρα έναρξης Εβδομάδας Εθνικού Πάρκου
 • 4 Αυγούστου: Επέτειος του Great American Outdoors Act
 • 23 Σεπτεμβρίου: Εθνική Ημέρα Δημόσιας Γης
 • 11 Νοεμβρίου: Ημέρα των Βετεράνων

Οι ημέρες δωρεάν εισόδου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισκεφτείτε ένα Εθνικό Πάρκο κοντά σας ή ένα που ήλπιζα να επισκεφτείτε. Μερικές φορές αυτές οι μέρες μπορεί να είναι πολυάσχολες και γεμάτες κόσμο, ανάλογα με τη δημοτικότητα και την τοποθεσία τους. Εάν η αποφυγή του πλήθους είναι το πράγμα σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω πάσο.

Η εξερεύνηση των Εθνικών Πάρκων είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα της οικογένειάς μας.

Άλλοι τρόποι εξοικονόμησης σε εθνικά πάρκα

 • Ετήσιο πάσο: 80 $. Διαπιστώσαμε ότι αν πρόκειται να επισκεφτούμε περισσότερα από ένα Εθνικά Πάρκα σε ένα χρόνο, κάτι που το κάνουμε σχεδόν πάντα, αυτό το πάσο αξίζει τον κόπο. Και υποστηρίζετε το Σύστημα Εθνικών Πάρκων.
 • Στρατιωτική ετήσια κάρτα: Δωρεάν για τα σημερινά στρατιωτικά μέλη των ΗΠΑ και τα εξαρτώμενα μέλη τους.
 • Στρατιωτικό ισόβιο πάσο: ΔΩΡΕΑΝ για στρατιωτικούς βετεράνους των ΗΠΑ με έγκυρη ταυτότητα βετεράνου και οικογένειες Gold Star με έγκυρο οικογενειακό κουπόνι Gold Star
 • Πάσο για κάθε παιδί σε εξωτερικό χώρο: Δωρεάν για κάθε τρέχοντα μαθητή της Δ‘ τάξης από τον Σεπτέμβριο – Αύγουστο της σχολικής τους χρονιάς.
 • Senior Pass: Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο διαφορετικές κάρτες για πολίτες των ΗΠΑ ή μόνιμους κατοίκους ηλικίας 62 ετών και άνω.
  • Πάσο για ηλικιωμένους 80$
  • Ετήσιο πάσο για ηλικιωμένους 20 $
 • Κάρτα πρόσβασης: Δωρεάν ισόβιο πάσο για πολίτες των ΗΠΑ ή μόνιμους κατοίκους με μόνιμες αναπηρίες. Οι αιτούντες πρέπει να προσκομίσουν έγγραφα μόνιμης αναπηρίας και διαμονής ή υπηκοότητας.
 • Πάσο εθελοντισμού: Δωρεάν για ένα χρόνο για εθελοντές που έχουν προσφερθεί εθελοντικά 250 ώρες σε έναν από τους εθνικούς χώρους.
 • Για μια πλήρη λίστα με όλα τα περάσματα με περισσότερες λεπτομέρειες για το καθένα, επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Εθνικών Πάρκων.
Μας αρέσει να επισκεπτόμαστε επίσης εθνικά πάρκα έξω από τη Γιούτα. Δείτε πόσο πράσινη είναι η κοιλάδα Cuyahoga στο Οχάιο!

Χρησιμοποιήστε τους πόρους του Εθνικού Πάρκου ΜΑΣ

Έχουμε επισκεφθεί πολλά εθνικά πάρκα και άλλες εθνικές τοποθεσίες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά στη Δύση. Μας αρέσουν τα τοπία, η ιστορία, το πρόγραμμα junior ranger και τα μοναδικά μέρη. Χρησιμοποιήστε το δικό μας Σελίδα Εθνικά Πάρκα για να δούμε πού βρεθήκαμε και να διαβάσουμε τους οδηγούς μας για κάθε εθνική τοποθεσία που έχουμε επισκεφτεί.

Schreibe einen Kommentar