Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt – Η οικογένεια περιπέτειας της Γιούτα

15
Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt – Η οικογένεια περιπέτειας της Γιούτα

Το Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt φιλοξενεί τρεις ξεχωριστές περιοχές με κακοτοπιές και λιβάδια στη Βόρεια Ντακότα. Αυτό το εθνικό πάρκο πήρε το όνομά του από τον Theodore Roosevelt, έναν από τους Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διατήρηση φυσικών χώρων όπως αυτός. Το τοπίο είναι όμορφο και υπάρχει πολλή άγρια ​​ζωή. Θέλουμε να μοιραστούμε τα κυριότερα σημεία από το ταξίδι μας, καθώς και το μονοήμερο δρομολόγιό μας που βλέπαμε αυτό το πάρκο σε μια μέρα.

Ιστορία

Το Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγαλύτερου οικολόγο της Αμερικής. Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ έζησε σε αυτήν την περιοχή της Βόρειας Ντακότα για αρκετά χρόνια πριν από την επιτυχία του στην Ουάσιγκτον. Αργότερα, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αν δεν είχες μάθει τι χρειαζόταν στη Βόρεια Ντακότα.

Το Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt χωρίζεται σε τρία ξεχωριστά και ξεχωριστά τμήματα. Η νότια μονάδα είναι μακράν η πιο δημοφιλής και η πιο επισκέψιμη. Το τμήμα Painted Valley βρίσκεται κοντά στη νότια μονάδα κατά μήκος της κύριας εθνικής οδού, επομένως έχει επίσης πολλούς επισκέπτες. Το βόρειο τμήμα είναι πιο ήσυχο, αλλά εξακολουθεί να έχει μερικές ωραίες πεζοπορίες και μια υπέροχη γραφική διαδρομή. Παρακάτω, περιγράφουμε κάθε ενότητα και τι πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψή σας.

Υπάρχει όμορφη θέα σε όλο το Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt.

Νότια Μονάδα

Σημαντικό: Η Νότια Μονάδα είναι ορεινής ώρας.

Κέντρο Επισκεπτών Νότιας Μονάδας

Μπαίνεις στο πάρκο στη Νότια Ενότητα. Κέντρο Επισκεπτών στη Medora της ΝΔ. Το Medora διαθέτει καταλύματα, εστιατόρια και φυσικό αέριο. Το Κέντρο Επισκεπτών είναι καλό μέρος για να σταματήσετε επειδή υπάρχουν προγράμματα δασοφυλάκων και μπορείτε να περπατήσετε μέσα από την ιστορική καμπίνα του Προέδρου Ρούσβελτ. Υπάρχει επίσης ένα μικρό μουσείο με αντικείμενα που σχετίζονται με τον 26ο Πρόεδρο, συμπεριλαμβανομένου του πουκάμισου μέσα στο οποίο πυροβολήθηκε. (Σηκώθηκε και τελείωσε την ομιλία πριν λάβει ιατρική βοήθεια.)

Το Κέντρο Επισκεπτών επικεντρώθηκε στη ζωή του Θίοντορ Ρούσβελτ στη Βόρεια Ντακότα.
Υπήρχαν μερικές πρακτικές δραστηριότητες και μερικές απαντήσεις για τα φυλλάδια Junior Ranger.
Η καμπίνα του Θίοντορ Ρούσβελτ εκτίθεται. Απολαύσαμε ένα πρόγραμμα ranger έξω.

Scenic Drive

Πέρα από αυτό το σημείο υπάρχει ένας μεγάλος γραφικός βρόχος μήκους 48 μιλίων. Ο βρόχος έχει στην πραγματικότητα μήκος 36 μίλια, αλλά μέρος του δρόμου είναι επ‘ αόριστον κλειστό, έτσι μπορείτε να οδηγήσετε 24 μίλια έξω, και στη συνέχεια να γυρίσετε και να επιστρέψετε κάνοντας τη διαδρομή 48 μίλια. Αυτό κάναμε στην επίσκεψή μας το 2022. Κατά μήκος της γραφικής διαδρομής, υπάρχουν πολλές στάσεις με θέα και αρκετοί σύντομοι περίπατοι. Παρακολουθήστε την άγρια ​​ζωή κατά μήκος της διαδρομής σας. Είδαμε βουβάλια, άγρια ​​άλογα, ελάφια, κουνέλια, λιβάδια και πολλά πουλιά.

Ένα τεράστιο κοπάδι βουβάλων περπάτησε δεξιά, πέρασε από το αυτοκίνητό μας.
Τα άγρια ​​άλογα είναι διασκεδαστικά τα κατά μήκος της γραφικής διαδρομής.

Στάσεις που πρέπει να κάνετε κατά μήκος του South Unit Scenic Drive:

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις προτεινόμενες πεζοπορίες μας στην ανάρτησή μας με τίτλο Theodore Roosevelt Kid Hikes. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μόνο μερικές πεζοπορίες που είναι μεγαλύτερες από ένα μίλι σε αυτό το πάρκο.

Το Boicourt Trail ήταν ένα από τα αγαπημένα μας.

Ζωγραφισμένο φαράγγι

Το Κέντρο Επισκεπτών Painted Canyon βρίσκεται λίγο πιο ανατολικά της Νότιας Μονάδας και είναι το μικρότερο τμήμα του Εθνικού Πάρκου Theodore Roosevelt. Υπάρχει ένα μικρό κατάστημα και ένας δασοφύλακας για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε, αλλά λίγα άλλα. Αξίζει όμως να σταματήσετε σε αυτό το σημείο, γιατί πίσω από το κτίριο υπάρχει μια μεγάλη θέα στο Ζωγραφισμένο φαράγγι. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χρώματα σκαλισμένα στο μπουτόν και η θέα είναι ένα ευρύ πανόραμα αυτής της παλέτας χρωμάτων. Φροντίστε να περπατήσετε κατά μήκος του χείλους πίσω από το Κέντρο Επισκεπτών και να δείτε τη θέα. Αυτή η περιοχή είναι επίσης δωρεάν, καθώς βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, επομένως δεν χρειάζεστε το πάσο του πάρκου.

Υπάρχει ένα μονοπάτι εδώ που θέλαμε να κάνουμε, αλλά ξεβράστηκε την ημέρα που επισκεφθήκαμε, οπότε χάσαμε. Ονομάζεται Painted Canyon Nature Trail και κατεβαίνει στην κοιλάδα, επομένως είναι μέτρια, αλλά μόνο 0,9 μίλια μετ‘ επιστροφής.

Το Painted Valley έχει όμορφα χρώματα στις κακές περιοχές τους.

Βόρεια Μονάδα

Σημαντικό: Η Βόρεια Μονάδα είναι στην Κεντρική ώρα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το νότο στο βόρειο τμήμα είναι μια ώρα με το αυτοκίνητο στο δρόμο ανατολικά του πάρκου. Είναι μια ωραία διαδρομή, και είδαμε ακόμη και ένα κογιότ να κρυφώνει μαζί με ένα πόδι ελαφιού στο στόμα του στα χωράφια κατά μήκος του δρόμου.

Η βόρεια μονάδα του πάρκου έχει ένα μικροσκοπικό Κέντρο Επισκεπτών. Είναι ένα μικρό κτήριο ακριβώς μέσα στο σταθμό εισόδου και κάναμε μερικές ερωτήσεις ενώ τα αγόρια μας έλεγξαν το τραπέζι αφής. Σχεδιάστε να αφιερώσετε λίγα μόνο λεπτά εξερευνώντας αυτό το Κέντρο Επισκεπτών.

Ένας βίσονας μας υποδέχτηκε στο δρόμο μας προς τη βόρεια μονάδα στο Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt.
Υπήρχαν πολλά διασκεδαστικά αντικείμενα ζώων για να αγγίξετε.

Οι βούβαλοι είναι πιο εύκολο να βρεθούν στο βόρειο τμήμα και τους είδαμε σε όλη τη διαδρομή των δεκατεσσάρων μιλίων (28 μίλια μετ‘ επιστροφής). Είδαμε επίσης πολλά όμορφα πουλιά σε αυτό το τμήμα. Υπήρχαν κερί κέδρου, κίτρινες τσούχτρες, στίγματα ρυμουλκών και πολλά άλλα. Είδαμε άγριες γαλοπούλες αρκετές φορές κατά μήκος της διαδρομής έξω και πίσω. Ο δρόμος είναι πιο στενός και ταξιδεύει πολύ πιο αργά, γι‘ αυτό φροντίστε να σχεδιάσετε ανάλογα για τα 14 (28 RT) μίλια οδήγησης. Αν ψάχνετε για μοναξιά, έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες σε αυτό το μέρος του πάρκου.

Τόσοι βίσωνες σε αυτό το εθνικό πάρκο.
Αγαπούσαμε όλα τα πουλιά που εντοπίσαμε στα μέσα Ιουνίου.
Ήταν πολύ διασκεδαστικό να εντοπίσεις μια γαλοπούλα να περιφέρεται.

Αυτές είναι οι στάσεις που προτείνουμε στη Βόρεια Ενότητα του Εθνικού Πάρκου Theodore Roosevelt:

Οι κονσέρβες Cannonball είναι μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα στάση.
Είδαμε όμορφη θέα στον ποταμό Little Missouri.

Αξίζει την επίσκεψη

Το Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Υπάρχουν πολλά ζώα όπως άγρια ​​άλογα, βίσονες, ελάφια, σκύλοι λιβαδιών και άγριες γαλοπούλες. Το τοπίο είναι όμορφο. Αγαπούσαμε τα λιβάδια, τους κυλιόμενους λόφους και τις κακοτοπιές. Αυτό το εθνικό πάρκο κατατάσσεται ψηλά στη λίστα μας. Για τις τρέχουσες συνθήκες, ελέγξτε το Ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου Theodore Roosevelt.

Η πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt είναι τόσο ωραία μέσα από τα λιβάδια.

Μονοήμερο δρομολόγιο

Επισκεφτήκαμε το Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt σε μία μόνο μέρα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε κατάλυμα στη Medora, οπότε μείναμε κοντά στο Dickinson (περίπου μία ώρα από τη Βόρεια Μονάδα και 35 λεπτά από τη Νότια Μονάδα). Αυτό αποδείχθηκε ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε. Το συμπεριλαμβανόμενο εκτυπώσιμο δρομολόγιο είναι αυτό που κάναμε σε μια μέρα. Ελπίζουμε ότι θα σας δώσει έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Και κάποια από τα σχέδιά μας άλλαξαν λόγω καιρού. Μετά τη μέρα μας στο πάρκο, μείναμε στο Glendive, ND, καθώς κατευθυνόμασταν προς το Εθνικό Πάρκο Glacier, αλλά θα μπορούσατε εύκολα να μείνετε στο Dickinson για μερικές νύχτες.

Schreibe einen Kommentar