Επιλέξτε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπέτεια για την οικογένειά σας –

0
Επιλέξτε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπέτεια για την οικογένειά σας –

Κάθε οικογένεια βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο της ζωής. Μερικοί από εμάς έχουμε νήπια και νεογέννητα. Μερικοί από εμάς έχουμε έφηβους. Μερικοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει όλα τα παιδιά μας και τώρα αναζητούμε περιπέτειες με μεγάλους ή εγγόνια. Και μερικοί από εμάς έχουμε ένα μείγμα από όλα σε μια μεγάλη οικογένεια! Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στη ζωή, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μια διασκεδαστική περιπέτεια για την οικογένειά σας.

Έχουμε τέσσερις ερωτήσεις (και μια συμβουλή) για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επιλογές περιπέτειας. Αυτές είναι ερωτήσεις που εξετάζουμε όταν εξετάζουμε περιπέτειες και μοιραζόμαστε πληροφορίες για εσάς. Δεδομένου ότι έχουμε κάνει περιπέτειες με την οικογένειά μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε ως οικογένεια. Ο καθένας μπορεί να το κάνει. Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια είναι η επιλογή της σωστής δραστηριότητας!

1. Πόσο καιρό θα πάρει;

Εάν αυτή η περιπέτεια πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα περίπου, τότε τα νήπια και τα νεογέννητα δεν θα τα πάνε πολύ καλά. Τα μικρά παιδιά πρέπει να αλλάζουν συχνά δραστηριότητες, γι‘ αυτό βεβαιωθείτε ότι όταν σκέφτεστε τη δραστηριότητά σας, σκεφτείτε το εύρος προσοχής των παιδιών σας. Επίσης, φροντίστε να συμπεριλάβετε τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο σε αυτές τις σκέψεις. Δεν θέλετε να περάσετε μια ώρα στο αυτοκίνητο και να καούν όλοι όταν φτάσετε εκεί. Λάβετε υπόψη σας την κίνηση όταν σκέφτεστε την ώρα για την περιπέτεια. Τα μεγαλύτερα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν προφανώς να διαρκέσουν περισσότερο στο αυτοκίνητο και να κάνουν πεζοπορία περισσότερο και να κάνουν περιπέτειες περισσότερο.

Περιμέναμε μέχρι ο μικρότερος μας να είναι αρκετά μεγάλος για να χειριστεί αυτή την πεζοπορία 6 μιλίων.

2. Πόσο διαδραστικό είναι;

Τα μικρά παιδιά χρειάζονται κάποιες καλές πρακτικές, διαδραστικές δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να είναι το παιχνίδι στο νερό ή το σκάψιμο στο χώμα σε ένα μονοπάτι, καθώς και το πάτημα κουμπιών στο μουσείο, αλλά τα μικρά παιδιά δεν θα λατρέψουν να περνούν 2-3 ώρες θαυμάζοντας πίνακες σε ένα μουσείο τέχνης. Έχουμε πάει τα παιδιά μας σε μουσεία τέχνης όταν ήταν μικρά; Ναί. Μείναμε πολύ και αναλύσαμε κάθε χτύπημα βαφής; Όχι. Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, μπορείτε να τα βοηθήσετε να μάθουν πώς να απολαμβάνουν δραστηριότητες που είναι πιο απρόβλεπτες, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσεία κ.λπ. Αυτές οι ερωτήσεις ήταν ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς όταν τα παιδιά μας ήταν μικρά και επιλέγαμε μια οικογενειακή περιπέτεια.

Ορισμένες τοποθεσίες έχουν σχεδιαστεί μόνο για μικρά παιδιά!

3. Ποια είναι η ανταμοιβή;

Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά την πεζοπορία με τα παιδιά μας, φροντίσαμε να τελειώσουν τα μονοπάτια μας με κάποιο συναρπαστικό τέλος. Ένας καταρράκτης, μια λίμνη, μια κορυφή ή μερικές φορές μια απόλαυση από τη μαμά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πεζοπορίες με μικρά παιδιά. Αλλά άλλες περιπέτειες, ποιο είναι το όφελος από το να πας; Μαθαίνεις κάτι; Εκτιμάτε τη φύση; Ελπίζετε να δείτε κάτι εκπληκτικό; Ενημερώστε τα παιδιά σας ποια θα είναι η ανταμοιβή και τι ανυπομονείτε σε αυτήν την περιπέτεια, ώστε να μπορούν να ανυπομονούν επίσης. Πάντα μιλάμε για τα αγαπημένα μας μέρη μετά, ώστε τα αγόρια μας να ξέρουν ότι θα περιμένουμε μια αναφορά για την περιπέτεια.

Το Delicate Arch σίγουρα αξίζει την πεζοπορία! Μια τόσο μεγάλη ανταμοιβή!

4. Τι αρέσει να κάνει η οικογένειά μας;

Μερικές φορές, όταν επιλέγετε μια περιπέτεια, επιλέγετε κάτι νέο για να δοκιμάσετε, και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ασχοληθείτε με αυτά τα είδη των πραγμάτων που αρέσουν συγκεκριμένα στην οικογένειά σας. Αγαπάμε την ύπαιθρο, επομένως εστιάζουμε πραγματικά σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Αλλά μας αρέσει επίσης να μαθαίνουμε στα μουσεία, γι‘ αυτό δοκιμάζουμε πολλές από αυτές τις δραστηριότητες. Δεν είμαστε μεγάλοι σκιέρ ή snowboarders. Αυτή δεν είναι μια περιπέτεια που αγαπάμε, επομένως δεν έχουμε δώσει έμφαση σε αυτήν. Επίσης, δεν παρακολουθούμε μεγάλους κινηματογράφους, αλλά σε ορισμένες οικογένειες αρέσει να πηγαίνουν μαζί μια ταινία στο θέατρο. Βρείτε αυτό που αγαπά η οικογένειά σας και απολαύστε το. Ρίξτε μερικές νέες περιπέτειες κάθε τόσο, αλλά το να βρείτε μια θέση που η οικογένειά σας μπορεί να κάνει και να αγαπήσει μαζί θα κάνει την περιπέτεια τόσο καταπληκτική!

Μας αρέσει η παρατήρηση των αστεριών, γι‘ αυτό το προσθέτουμε σε περιπέτειες όταν μπορούμε!

5. Θέστε στόχους περιπέτειας

Υπάρχει κάτι που πραγματικά θέλετε να κάνετε ως οικογένεια; Βάλτε έναν στόχο για να φτάσετε εκεί. Όπως ανέφερα παραπάνω, θέσαμε ως στόχο να κάνουμε πεζοπορία στο Lower Calf Creek Falls μόλις ο μικρότερος μας ήταν σε θέση να χειριστεί τη μεγαλύτερη πεζοπορία. Ήταν ένα μέρος που θέλαμε να επισκεφτούμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να περιμένουμε. Εάν η οικογένειά σας θέλει να επισκεφτεί όλα τα κρατικά πάρκα (άλλος στόχος για τον οποίο εργαστήκαμε), κάντε στόχους και σχέδια για το πώς να το κάνετε. Μπορείτε επίσης να θέσετε έναν μικρό στόχο, όπως να επισκέπτεστε ένα νέο πάρκο κάθε εβδομάδα το καλοκαίρι ή να κάνετε πεζοπορία σε 10 καταρράκτες φέτος. Οι στόχοι έχουν πραγματικά βοηθήσει την οικογένειά μας να τα καταφέρει σε πολλές περιπέτειες. Κάνουμε συνεχώς σχέδια για το τι θέλουμε να πετύχουμε για την οικογένειά μας, αλλά και για αυτόν τον ιστότοπο.

Το Bell Canyon ήταν στη λίστα μας για πολύ καιρό, επίσης. Τελικά αποφασίσαμε ότι το 10χρονο παιδί μας θα μπορούσε να κάνει την απότομη πεζοπορία, αλλά η μαμά ήταν αυτή που σχεδόν δεν τα κατάφερε! 😉

Οι καλύτερες περιπέτειες της Γιούτα για οικογένειες

Όλα όσα γράφουμε εδώ στο Utah’s Adventure Family είναι για να σας βοηθήσουμε να γνωρίζετε εάν αυτή η δραστηριότητα ή η περιπέτεια είναι κατάλληλη για εσάς. Όταν αρχίσαμε να ψάχνουμε για διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε στη Γιούτα με τα μικρά παιδιά μας, δεν μπορούσαμε να βρούμε καλές πληροφορίες. Έτσι, αρχίσαμε να γράφουμε για τα μέρη που επισκεφτήκαμε, ώστε οι άλλοι να ξέρουν τι να περιμένουν. Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας μόνο για εσάς!

Εδώ είναι μερικά υπέροχα μέρη για να ξεκινήσετε εάν είστε νέοι στην περιπέτεια:

Το να είσαι μαζί μια οικογένεια είναι το καλύτερο!

Τελική σκέψη

Όσο περισσότερο κάνετε περιπέτειες, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επιλέξετε δραστηριότητες που θα αρέσουν στην οικογένειά σας. Και να θυμάστε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές της Nike και να το κάνετε! Μην αφήνετε τον φόβο ότι κάποιος δεν το απολαμβάνει να σας εμποδίσει να περάσετε χρόνο ως οικογένεια. Καλή περιπέτεια!

Schreibe einen Kommentar