Η κρουαζιέρα στον κήπο 2019 | Deborah Silver & Co.

0
Η κρουαζιέρα στον κήπο 2019 |  Deborah Silver & Co.

Η δωδέκατη Κρουαζιέρα στον Κήπο ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερές μας ποτέ. Ο ζεστός καιρός ξέσπασε εγκαίρως, η βροχή ήταν ελάχιστη, οι κήποι φαίνονταν υπέροχοι και η δεξίωση μετά την περιοδεία μας ήταν μια καλοκαιρινή απόλαυση. Τα καλύτερα νέα ήταν το γεγονός ότι συγκεντρώσαμε περισσότερα για το Greening αυτή την κρουαζιέρα από ποτέ. Ο Ντέιβ μου λέει ότι από τη λογιστική του, συγκεντρώσαμε 37.275,00 $ μέσω πωλήσεων εισιτηρίων και δωρεών. Κάθε δεκάρα από αυτό θα πάει στο Greening για να το χρησιμοποιήσει όπως τους βολεύει. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τη συλλογική προσπάθεια. Υπάρχει η κατασκευή κήπου. Το πλήρωμά μου και εγώ κάνουμε αυτό το κομμάτι. Αλλά υπάρχουν οι πελάτες που συμφωνούν να επιτρέψουν τις περιοδείες, τη συντήρηση της τελευταίας στιγμής στους εν λόγω κήπους, τις πωλήσεις εισιτηρίων, εκείνους τους κηπουρούς που θέλουν να κάνουν την περιήγησή μας και η άνοδος στο κατάστημα – όλα αυτά κορυφώνονται σε μια μέρα για κάθε εισιτήριο ο κάτοχος πέρασε βλέποντας κήπους και μια δεξίωση νωρίς το βράδυ. Ήταν μια τέλεια στιγμή.

Είχα αιτήματα να δημοσιεύσω φωτογραφίες από τους κήπους στην περιοδεία, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα κάνω τελικά. Ήμουν στο σπίτι για την περιοδεία – μου αρέσει να μιλάω με κηπουρούς για κήπους. Πέρασα το βράδυ στη ρεσεψιόν στο κατάστημα, έτσι πέρασα λίγο χρόνο περιηγώντας τους κήπους του μαγαζιού μας. Η φύτευση του μαγαζιού για το καλοκαίρι έρχεται σε αυτούς τους χώρους μεταξύ των ημερών. Αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζουμε και φυτεύουμε για το καλοκαίρι στο κατάστημα όποτε έχουμε λίγες στιγμές. Αυτή η φύτευση είναι μια συνεχής διαδικασία τον Ιούνιο.

Η φύτευση στο έδαφος έρχεται πρώτη. Αυτός ο χρόνος φύτευσης απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο από αυτόν που χρειάζεται για να επινοηθεί ένα σχέδιο φύτευσης με βάση το διαθέσιμο φυτικό υλικό. Σχεδιάζω πάντα πρώτα για το έδαφος. Μου αρέσει να δουλεύω από τη βάση. Όλα τα άλλα προκύπτουν ως αποτέλεσμα αυτού που φυτεύεται στον βαθμό. Μόλις φυτευτεί το έδαφος, οι γλάστρες και τα κουτιά στην οροφή φυτεύονται σε συνεννόηση και σε αντίδραση σε αυτό που καλλιεργούμε.

Το βράδυ της δεξίωσης της περιοδείας μας, ο κήπος στο κατάστημα φαινόταν τόσο όμορφος.

Ένας χρωματικός συνδυασμός που περιλαμβάνει απαλό κίτρινο, λάιμ και διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου βιολετί κάνει μια δήλωση για το καλοκαίρι. Η δεξίωση του Garden Cruise έγινε εξ ολοκλήρου από τον Rob. Έστησε τη σκηνή και κατάφερε να βρεθεί στην πύλη υποδεχόμενος τους καλεσμένους. Η μεγάλη ιδέα; Κλείστε καταστήματα για την Detroit Garden Works. Κάθε χρόνο παρουσιάζει μια συλλογή που ενδιαφέρει κάθε κηπουρό. Αλλά αυτή τη μέρα, έκανε ένα πάρτι.

Ακολουθούν φωτογραφίες της δεξίωσης της κρουαζιέρας μας. Απολαύστε τους. Του χρόνου, σκεφτείτε να κάνετε την κρουαζιέρα.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος από αυτήν την περιοδεία.

Schreibe einen Kommentar