Η Kim Kardashian και η North West παρευρέθηκαν στο PFW Jean Paul Gaultier by Olivier Rousteing Show με High Fashion Mommy Daughter looks!

1
Η Kim Kardashian και η North West παρευρέθηκαν στο PFW Jean Paul Gaultier by Olivier Rousteing Show με High Fashion Mommy Daughter looks!

Η Εβδομάδα Ραπτικής σε πλήρη εξέλιξη, δεν ήταν έκπληξη για κανέναν όταν η Kim Kardashian εθεάθη να βγαίνει από πολλές παραστάσεις σε όλο το Παρίσι τον τελευταίο καιρό. Αυτό που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, ωστόσο, ήταν το αξιολάτρευτο plus-one της στο Jean Paul Gaultier του Olivier Rousteing shoσε! NortΗ Γουέστ έκανε ένα καμέο δίπλα στη μαμά της με συντονισμένα σύνολα με ρίγες, καθώς τα δύο μοντέλα που παρακολουθούσαν περπατούσαν με γάτα.

Εικόνα: IG/Reproduction @WWD

Η Glam-ma Kris καθόταν επίσης στην πρώτη σειρά, αλλά ήταν η North με τη γραβάτα, το γιλέκο, τη φούστα και το ασορτί δαχτυλίδι στη μύτη της με τη μαμά που έκλεψε πραγματικά τη σκηνή. Το φόρεμα της Kim, από την άλλη πλευρά, περπάτησε στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της επίδειξης την ίδια μέρα και ήταν ένα remake ενός αρχείου του 1992 που φορούσε προηγουμένως η Madonna.

Φωτογραφία: Getty Images
Φωτογραφία: Isidore Montag

Ολόκληρη η συλλογική σύνθεση ήταν μια ωδή στην ανοιξιάτικη συλλογή της JPG του 1994, μια από τις πολλές εποχές που έθεσαν τον σχεδιαστή ως παγκόσμια επιρροή.

Τι νομίζετε;

Κεντρική εικόνα: Getty ImagesSchreibe einen Kommentar