Ιστορικό Κίρτλαντ – Η οικογένεια περιπέτειας της Γιούτα

11
Ιστορικό Κίρτλαντ – Η οικογένεια περιπέτειας της Γιούτα

Η Εκκλησία LDS λειτουργεί ένα Κέντρο Επισκεπτών στο Ιστορικό Κίρτλαντ. Μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων της Τελευταία Ημέρας συγκεντρώθηκαν στο Κίρτλαντ τη δεκαετία του 1830, όταν η εκκλησία τους άρχιζε να αναπτύσσεται και να ακμάζει. Έφτιαξαν έναν ναό σε αυτήν την περιοχή, που βρίσκεται στον λόφο και μπορεί να περιηγηθεί ξεχωριστά (περισσότερες πληροφορίες στο Ναός του Κίρτλαντ). Πολλά από τα κτίρια έχουν ανακαινιστεί ή ξαναχτιστεί για να τα επισκεφτείτε και να μάθετε για την ιστορία της περιοχής.

Όταν φτάσετε στο Ιστορικό Κίρτλαντ, θα σας υποδεχτούν ιεραπόστολοι του LDS. Σε κατευθύνουν σε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει λίγη από την ιστορία που συνέβη σε αυτό το μέρος του Κίρτλαντ. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η περιήγησή σας. Υπάρχουν πολλά κτίρια για να δείτε και η ξενάγηση διαρκεί περίπου μία ώρα. Η ξενάγηση είναι επίσης δωρεάν.

Αυτό το μεγάλο κτήριο είναι το σημείο όπου θα ξεκινήσετε την επίσκεψή σας στο Historic Kirtland.

Κατάστημα Newel K Whitney

Το κύριο αξιοθέατο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι το κατάστημα Neuel K Whitney, όπου ο Joseph και η Emma Smith έζησαν για ένα διάστημα στο Kirtland. Το κατάστημα είναι ο τόπος πολλών διάσημων στιγμών από την Ιστορία της Εκκλησίας, όπως η αποκάλυψη για τον Λόγο της Σοφίας και άλλες σημαντικές ενότητες στο Δόγμα και Διαθήκες. Αυτό είναι και το κτίριο όπου ιδρύθηκε για πρώτη φορά η Σχολή των Προφητών.

Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επίσκεψης στο Ιστορικό Κίρτλαντ.

Η καταχώριση εξακολουθεί να μοιάζει ακριβώς με ένα εμπορικό κέντρο του 1800 και έχει χώρο για γράμματα και πολλά διαφορετικά αγαθά. Η Εκκλησία χρησιμοποίησε ακόμη και τα προσωπικά αρχεία του Νιούελ για να εφοδιάσει το κατάστημα με πραγματικά αντικείμενα που πουλήθηκαν. Αυτό το τμήμα του καταστήματος είναι όπου ο Τζόζεφ είπε στον Νιούελ, «Με προσευχήθηκες εδώ. τώρα τι θα κάνεις με μένα», όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο άλλα δωμάτια όπου κρατούνταν το σχολείο των προφητών μέχρι να ολοκληρωθεί ο ναός του Κίρτλαντ. Σε ένα τμήμα, η Έμμα καθάρισε τον καπνό και αερίστηκε το δωμάτιο από τα πίπες που κάπνιζαν οι άνδρες. Στην άλλη, παραλήφθηκαν οι Ενότητες 88 και 89.

Βρήκαμε πολλά διασκεδαστικά είδη στο κατάστημα.
Αυτός ήταν ένας αποθηκευτικός χώρος.
Οι Whitneys ζούσαν πάνω από το κατάστημα, έτσι υπήρχαν και κρεβατοκάμαρες και τραπεζαρίες.
Αυτή είναι η περίφημη αίθουσα «Σχολή των Προφητών».

Saw Mill & Ashery

Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα κτίρια. Μας οδήγησαν μέσα από το πριονιστήριο που χτίστηκε για να βοηθήσει τους Αγίους να παράγουν τη δική τους ξυλεία. Υπήρχε επίσης ένα μεγάλο κτίριο όπου παράγεται ποτάσα. Αυτό ήταν ένα ενδιαφέρον μέρος της περιοδείας, γιατί δεν συνειδητοποιήσαμε ότι η ποτάσα ήταν ένα πολύτιμο προϊόν κατά τη διάρκεια του 1800. Ο κύριος Whitney ήταν αρκετά πλούσιος λόγω του εργοστασίου του και δώρισε ένα μεγάλο μέρος αυτού του πλούτου στη νέα εκκλησία.

Το πριονιστήριο και η τέφρα ήταν ενδιαφέροντα μέρη της περιοδείας.
Η εκμάθηση της στάχτης ήταν ένα από τα κυριότερα σημεία για την οικογένειά μας.

Κατάστημα Whitney Red

Ένα άλλο κτίριο που περιηγηθήκαμε ήταν το Whitney Red Store. Αυτός ήταν ο αρχικός ιστότοπος του καταστήματος και του σπιτιού του Newell K Whitney. Αφού επέκτεινε και έχτισε το μεγαλύτερο κατάστημα απέναντι, αυτό το σπίτι ήταν η κατοικία του συνεργάτη του, Sidney Gilbert. Πιστεύεται ότι ο Τζόζεφ και η Έμμα θα είχαν μείνει επίσης εδώ για λίγο.

Αυτό είναι το αρχικό, μικρότερο κατάστημα της Whitney.
Ένα από τα δωμάτια που μπορείτε να δείτε μέσα.

Ιστορικά κτίρια Kirtland

Υπάρχουν μερικά άλλα κτίρια γύρω από το ιστορικό Kirtland, όπως ένα σχολείο και άλλα σπίτια. Η ξενάγηση δεν περιλαμβάνει την είσοδο σε αυτά τα κτίρια, αλλά τα προσπερνάτε περπατώντας καθώς μετακινείστε από μέρος σε μέρος. Οι χώροι είναι ιδιαίτερα όμορφοι εδώ, καθώς είναι πολύ πράσινοι.

Ολοκληρώσαμε την επίσκεψή μας σε ένα μικρό μουσείο στο Johnson Inn. Υπάρχει ένας μεγάλος χάρτης του πώς έμοιαζε η Κίρτλαντ στις αρχές του 1800, καθώς και ιστορικά αντικείμενα όπως πρωτότυπα αντίγραφα του Δόγματος και των Διαθηκών. Υπάρχουν πληροφορίες για το ναό του Κίρτλαντ και ένα μοντέλο του ναού, επίσης.

Οι χώροι είναι πολύ ωραίοι για να περπατήσετε και να απολαύσετε.
Αυτός ο χάρτης δείχνει την περιοχή Kirtland.
Το μουσείο έχει μερικά μικρά τεχνουργήματα όπως αυτό το Doctrine and Covenants 1η έκδοση.

Απολαύσαμε την περιήγησή μας στο ιστορικό Kirtland. Μπορείτε να βρείτε τις τρέχουσες ώρες και πληροφορίες για την ιστοσελίδα τους. Μερικές άλλες τοποθεσίες που επισκεφτήκαμε στην περιοχή περιελάμβαναν το Morley Farm, το Αγρόκτημα John Johnsonκαι ο ναός του Κίρτλαντ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρίξει μια ματιά στην Ιστορία της Εκκλησίας μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ιστορικούς εκκλησιαστικούς χώρους.

Schreibe einen Kommentar