Κέντρο Ιστορίας & Πολιτισμού Gale

14
Κέντρο Ιστορίας & Πολιτισμού Gale

Στη Νότια Ιορδανία βρίσκεται το Gale Centre of History and Culture. Αυτό το μουσείο είναι γεμάτο από πρακτικές δραστηριότητες για μικρά παιδιά, καθώς και πληροφορίες για την περιοχή. Τα καλύτερα νέα είναι ότι είναι δωρεάν η επίσκεψη στο Gale Center.

Σταματήσαμε σε αυτό το μουσείο μετά από πολλές συστάσεις από τους αναγνώστες μας σχετικά με την επίσκεψη. Υπάρχει ένας εργαζόμενος στο γραφείο για να σας χαιρετήσει. Φροντίστε να σταματήσετε και να ρωτήσετε ποιες δραστηριότητες έχουν. Υπήρχε ένα μικρό κυνήγι οδοκαθαριστών όταν ήμασταν εκεί, και είχαν επίσης ένα τραπέζι με σελίδες ζωγραφικής. Αφού σταματήσαμε στο γραφείο, εξερευνήσαμε το Gale Center of History and Culture.

Το Gale Centre of History & Culture είναι ένα μικρό κτήριο, αλλά είναι γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Τμήμα Μεταλλείων

Υπάρχει ένα μικρό τμήμα αφιερωμένο στην εξόρυξη αφού η περιοχή της Νότιας Ιορδανίας εγκαταστάθηκε κοντά στο ορυχείο χαλκού Kennecott. Το μουσείο έχει μια μικρή περιοχή ορυχείου από την οποία περπατάτε και μια έκθεση για την εξόρυξη. Υπάρχει επίσης ένα μοντέλο του ανοιχτού ορυχείου Kennecott που δείχνει τα στρώματα της γης που έχουν απογυμνωθεί. Μπορείτε να δείτε πώς δημιουργήθηκε το ορυχείο. Υπάρχουν ακόμη και μικρά μοντέλα τρένων που τρέχουν στο ορυχείο. Στα αγόρια μας άρεσαν οι διαδραστικές περιοχές σε αυτό το τμήμα του μουσείου και πέρασαν αρκετό χρόνο στέλνοντας μηνύματα ο ένας στον άλλο σε κώδικα Μορς.

Μας άρεσε να διαβάζουμε για την ιστορία της εξόρυξης αυτού του τμήματος της Γιούτα.
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές οθόνες.
Το μοντέλο του Kennecott Mine ήταν τόσο ενδιαφέρον.

Περιοχή Νότιας Ιορδανίας

Η επόμενη περιοχή του Μουσείου Gale είναι μια μικρή οθόνη με πληροφορίες ειδικά για τη Νότια Ιορδανία. Αυτή η περιοχή στεγάζει επίσης εκθέσεις τέχνης για τους ντόπιους καλλιτέχνες και μαθητές. Μας άρεσε να διαβάζουμε για τον Τζιν Φούλμερ, τον άνθρωπο που ήταν θρύλος της πυγμαχίας και καταγόταν από τη Νότια Ιορδανία. Τα αγόρια δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και στην πυγμαχία.

Ενθουσιαζόμαστε με ιστορικά αντικείμενα όπως παλιά ραδιόφωνα.
Φροντίστε να διαβάσετε τις πινακίδες σχετικά με το εάν τα αντικείμενα είναι αγγίξιμα ή όχι.

Pioneer Home

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές περιοχές αφιερωμένες στους πρωτοπόρους. Το ένα σημείο έχει μια σύντομη πρωτοποριακή αφήγηση. Η άλλη περιοχή είναι ένα σπίτι που έχει δημιουργηθεί για να μοιάζει με πρωτοποριακό σπίτι. Πάντα μας αρέσει να κοιτάμε τους τρόπους με τους οποίους έζησαν οι πρωτοπόροι και να συζητάμε με τα παιδιά μας για ραπτομηχανές, βουτύρους και άλλα ιστορικά αντικείμενα.

Απολαμβάνουμε τα παλιά πρωτοποριακά σπίτια και τα τεχνουργήματα.
Υπάρχει επίσης ένας μικρός αυτόχθονος πληθυσμός της Γιούτα.
Τα αγόρια μας ενθουσιάστηκαν που είδαν το βουβάλι και τα χειροποίητα εργαλεία.

Μικρή πόλη

Αυτό ήταν το καλύτερο μέρος του Gale Center. Υπάρχει ένα κατάστημα, ένα σπίτι, ένα ταχυδρομείο και ένα σχολείο. Όλες αυτές οι περιοχές έχουν δημιουργηθεί για να διασκεδάζουν τα παιδιά και να αγγίζουν τα πάντα! Ξεκινήσαμε από το μαγαζί όπου γεμίζαμε καλάθια με παιχνιδιάρικο φαγητό και στη συνέχεια ελέγχαμε ο ένας τον άλλον στο ταμείο. Ήταν διασκεδαστικό να προσποιούμαστε ότι ψωνίζουμε σαν οικογένεια.

Το σπίτι έχει δουλειές που μπορείτε να κάνετε όπως το πλύσιμο ρούχων και η φροντίδα των ζώων. Υπάρχει επίσης μια κουζίνα όπου μπορείτε να μαγειρέψετε και να καθαρίσετε και να δειπνήσετε μαζί. Το ταχυδρομείο είναι μικρό, αλλά είναι πίσω από το σπίτι, οπότε μην το χάσετε!

Μας άρεσε να ψωνίζουμε για προμήθειες στο γενικό κατάστημα.
Αυτοί οι δύο λάτρεψαν να είναι ταμίες.
Το κατάστημα είναι ένα τόσο διασκεδαστικό μέρος για να παίξετε μαζί.
Υπάρχουν πολλές μικρές δραστηριότητες για μικρά παιδιά.
Μας άρεσε να κάνουμε δουλειές μαζί, ειδικά όταν δεν ήταν στο σπίτι μας.
Μην χάσετε το ταχυδρομείο πίσω από το σπίτι.

Το αγαπημένο μας μέρος ήταν το μικρό σχολικό σπίτι. Όλοι με τη σειρά τους ήταν οι δάσκαλοι και έγραφαν στις πλάκες. Απολαύσαμε πραγματικά τη διασκέδαση παίζοντας μαζί σε αυτόν τον τομέα. Αυτός είναι ο λόγος που οι νέοι θα ζητούν να επιστρέψουν σε αυτό το μουσείο ξανά και ξανά. Φροντίστε να ρωτήσετε στη ρεσεψιόν για τα μάρμαρα που θα χρησιμοποιήσετε στο μαρμάρινο τρέξιμο. Αν είσαι καλός, μπορεί να σε αφήσουν να χτυπήσεις και το κουδούνι του σχολείου!

Περάσαμε πολύ χρόνο στο μικρό σχολικό σπίτι.
Όλοι ήθελαν να γίνουν δάσκαλοι.
Η μικρή πόλη είναι ένα καλό μέρος για να ολοκληρώσετε την περιήγησή σας.

Αν ψάχνετε για εξαιρετικές περιπέτειες εσωτερικού χώρου, βάλτε το Κέντρο Ιστορίας & Πολιτισμού Gale στη λίστα σας. Αυτό το μουσείο είναι ανοιχτό Τρίτη – Πέμπτη από τις 10-6 μ.μ. και την Παρασκευή από τις 10-4 μ.μ. Είναι τέλειο για μικρά παιδιά, αλλά να θυμάστε ότι αυτό είναι μουσείο, γι‘ αυτό σας ζητούν να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να μην τρέχετε. Ενώ αυτό το μουσείο είναι δωρεάν, οι δωρεές είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Βρείτε το Gale Center στο 10300 South, Beckstead Lane στη Νότια Ιορδανία, UT. Χρησιμοποιήστε τη λίστα με τις 50+ περιπέτειες σε εσωτερικούς χώρους εάν χρειάζεστε μια άλλη ιδέα για μουσεία.

Schreibe einen Kommentar