Κέντρο Τέχνης Γειτονιάς | Provo

1
Κέντρο Τέχνης Γειτονιάς |  Provo

Βρήκαμε μια νέα διασκεδαστική περιπέτεια εσωτερικού χώρου για οικογένειες, ειδικά για όσους αγαπούν την τέχνη και τη δημιουργία μαζί. Το Κέντρο Τέχνης Neighborhood βρίσκεται στο Provo Towne Centre Mall στο νότιο Provo και είναι γεμάτο καλλιτεχνικούς σταθμούς για να εξερευνήσετε εσείς και τα παιδιά σας.

Το Κέντρο Τέχνης Γειτονιάς είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με αποστολή να δώσει σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν την τέχνη. Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι με όλα όσα κάνουν και παρέχουν οικογένειες για να δημιουργήσουν μαζί. Υπάρχει μια μικρή χρέωση για την είσοδο (5$/παιδί, 3$/ενήλικας), αλλά αφού πληρώσετε την είσοδο όλα τα άλλα είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τη δημιουργία τέχνης.

Το Κέντρο Τέχνης της Γειτονιάς έχει πολλούς διαφορετικούς σταθμούς τέχνης.

Hands-on Stations

Το Κέντρο Τέχνης της Γειτονιάς έχει πολλά διαφορετικά πρακτικά μέρη για να δημιουργήσετε έργα τέχνης. Υπάρχει ένα μέρος για να χτίσετε με μπλοκ, να παίξετε με τη ζύμη, να δημιουργήσετε αυτοπροσωπογραφίες και να δημιουργήσετε σχήματα σε έναν παλιό προβολέα. Μας άρεσε το τραπέζι με διαφανή πλαστικά κομμάτια για να τα βάζετε μπροστά στο πρόσωπό σας ενώ κάποιος άλλος ιχνηλάτησε το πορτρέτο σας. Έχουν ακόμη και μια μικρή γωνιά ανάγνωσης και μια περιοχή όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ψώνια, φαγητό και κουζίνα. Αυτές οι περιοχές είναι ιδιαίτερα καλές για μικρά παιδιά, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά εργάζονται σε μεγαλύτερα έργα.

Φτιάξαμε μερικές διασκεδαστικές δημιουργίες με τα πλακάκια.
Όλοι ζωγραφίζαμε εναλλάξ τις αυτοπροσωπογραφίες μας.
Υπάρχουν μερικά μεγάλα δωμάτια με μέρη για δημιουργία τέχνης.
Μας άρεσε να παρακολουθούμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου.
Πώς τα κατάφερα; Του μοιάζει;

Ανακυκλωμένη Τέχνη

Περάσαμε πολύ χρόνο στον χώρο της ανακυκλωμένης τέχνης. Αυτή η περιοχή έχει πολλά παλιά δοχεία, χαρτί, συσκευασίες, οτιδήποτε έχει σωθεί για να γίνει τέχνη. Τα αγόρια μας πήραν κομμάτια και δημιούργησαν μερικά διασκεδαστικά πράγματα. Ένα από τα αγόρια μας έκανε ένα μικρό σημάδι για τον μπαμπά του, ενώ ένα άλλο δημιούργησε το δικό του εξώφυλλο DVD. Ήταν διασκεδαστικό να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου και να φτιάξεις ό,τι ήθελες.

Αυτή είναι η περιοχή ανακυκλωμένων υλικών.
Διασκεδάσαμε τόσο πολύ δημιουργώντας μαζί ως οικογένεια.
Αυτή ήταν η αρχή του εξωφύλλου του DVD. Προστέθηκαν πολλές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ζωγράφισε τους τοίχους

Ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία στο Κέντρο Τέχνης της Γειτονιάς είναι η αίθουσα ζωγραφικής. Σε αυτό το μικρό δωμάτιο, τα παιδιά έχουν την άδεια να ζωγραφίσουν απευθείας στους τοίχους. Τα παιδιά μας θεώρησαν ότι αυτό ήταν καταπληκτικό! Το δωμάτιο έχει επίσης χαρτιά για να ζωγραφίσει αν το παιδί σας θέλει να πάρει κάτι σπίτι. Υπάρχουν σχάρες στεγνώματος για οποιαδήποτε έργα που χρειάζονται λίγο επιπλέον χρόνο για να στεγνώσουν.

Το δωμάτιο βαφής ήταν σίγουρα μια επιτυχία με τα παιδιά.
Ο καθένας ήθελε να βρει τον δικό του χώρο για να ζωγραφίσει.

Καθοδηγούμενα έργα τέχνης

Υπάρχουν επίσης μερικά καθοδηγούμενα έργα τέχνης. Όταν κάναμε check in στη ρεσεψιόν, μας ενημέρωσαν να ζητήσουμε βοήθεια με δύο από τα έργα τέχνης. Αυτά κατέληξαν να είναι δύο αγαπημένα έργα των αγοριών μας, οπότε φροντίστε να ρωτήσετε αν έχετε κάποια όταν το επισκεφτείτε. Το ένα ήταν ένα έργο βαφής με κρέμα ξυρίσματος και το άλλο ήταν έργα εκτύπωσης οθόνης. Οι εργαζόμενοι ήταν τόσο φιλικοί και υπομονετικοί και μας άρεσαν τα τελειωμένα έργα.

Η μεταξοτυπία ήταν διασκεδαστική. Όλα τα αγόρια μας δημιούργησαν διαφορετικές εικόνες.
Η τέχνη της κρέμας ξυρίσματος αποδείχθηκε η αγαπημένη μας.
Τα ολοκληρωμένα έργα φαίνονταν τόσο προσεγμένα.

Πληροφορίες Κέντρου Τέχνης Γειτονιάς

Το Κέντρο Τέχνης της Γειτονιάς είναι ανοιχτό μόνο τις Τετάρτες από τις 14:00 έως τις 17:00 και τις Παρασκευές από τις 10:00 έως τις 17:00. Προσφέρουν επίσης μερικά μαθήματα και έχουν μια λέσχη ζωγραφικής Παρασκευής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, τις ώρες, τις αμοιβές και την αποστολή τους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους. Συνιστούμε να σταθμεύσετε στον επάνω χώρο στάθμευσης δίπλα στο JCPenny’s (η νοτιοανατολική γωνία του εμπορικού κέντρου). Εισαγάγετε τις πόρτες εισόδου του εμπορικού κέντρου και κατευθυνθείτε δεξιά, είναι περίπου στα μισά του δρόμου στον δεύτερο όροφο. Αν ψάχνετε για ένα εντελώς δωρεάν μέρος για να δοκιμάσετε και να κάνετε καλλιτεχνικό έργο, ρίξτε μια ματιά στο Open Studio στο BYU MOA.

Επισκεφτείτε το Κέντρο Τέχνης της Γειτονιάς για δημιουργική διασκέδαση!

Schreibe einen Kommentar