Κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης | Υπέροχες ιδέες για την απόλυτη προγεννητική αυτοφροντίδα

2
Κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης |  Υπέροχες ιδέες για την απόλυτη προγεννητική αυτοφροντίδα

Η εγκυμοσύνη είναι μια μαγική περίοδος που μπορεί επίσης να φέρει μια σειρά από σωματικές προκλήσεις. Η ταλαιπωρία της εγκυμοσύνης μπορεί να κυμαίνεται από πόνους στην πλάτη και στο ισχίο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι προβλήματα ύπνου και πολλά πράγματα ενδιάμεσα! Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης για την απόλυτη αυτοφροντίδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αν αναρωτιέστε πώς να αισθάνεστε καλύτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή θέλετε να φτιάξετε ένα σετ περιποίησης «mum to be» για μια φίλη, δείτε αυτές τις κορυφαίες ιδέες.

Πριν το κάνουμε, αν είστε έγκυος αυτή τη στιγμή, φροντίστε να πάρετε τις ΔΩΡΕΑΝ στάσεις της γιόγκα εγκυμοσύνης pdf. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τιμήσετε και να θρέψετε το σώμα σας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Προσθέστε το στο κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης σας!

(Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους συνεργατών για τους οποίους μπορεί να κερδίσω προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, εάν κάνετε μια αγορά)

Προϊόντα που ανακουφίζουν τους πόνους της εγκυμοσύνης

Έχει υπολογιστεί ότι περίπου Το 50% των γυναικών θα βιώσουν πόνο στη μέση κατά την προ ή μεταγεννητική περίοδο. Αυτό είναι ένα αρκετά συγκλονιστικό στατιστικό – εάν έχετε βιώσει πόνο στην πλάτη πριν ή μετά τον τοκετό, τότε δεν είστε μόνοι! Καθώς το κέντρο βάρους μετατοπίζεται, οι αλλαγές στάσης στο σώμα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην αύξηση του πόνου και της δυσφορίας. Είναι επίσης σύνηθες να αισθάνεστε πόνο στην περιοχή του ισχίου, καθώς και σε άλλους μύες και αρθρώσεις του σώματος. Τα κουρασμένα πόδια μπορεί επίσης να είναι ένα κανονικό παράπονο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τη σοβαρότητα των πόνων και των πόνων της εγκυμοσύνης σας. Μερικές ιδέες περιλαμβάνουν:

  • Τακτική, κατάλληλη άσκηση όπως περπάτημα, κολύμπι, διατάσεις και τροποποιημένο Pilates και Yoga
  • Συνεργασία με εξειδικευμένο θεραπευτή που έχει εμπειρία στην εργασία με έγκυες γυναίκες. Παραδείγματα περιλαμβάνουν οστεοπαθητικό, φυσιοθεραπευτή, θεραπευτή μασάζ ή βελονιστή
  • Αποφυγή άρσης βαρέων φορτίων και χρήση κατάλληλης στάσης και τεχνικής για ανύψωση, καθιστή και αλλαγή θέσης
  • Εξασφάλιση ενός σταδιακού και κατάλληλου επιπέδου αύξησης βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  • Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα προϊόντα για να αποτρέψετε τους πόνους της εγκυμοσύνης

Ακολουθούν μερικές κορυφαίες ιδέες για το σετ περιποίησης εγκυμοσύνης, εάν θέλετε να κρατήσετε μακριά τους πόνους και τους πόνους.

Ζώνη υποστήριξης εγκυμοσύνης

ΕΝΑ ζώνη υποστήριξης μητρότητας μπορεί να βοηθήσει στην παροχή υποστήριξης της πλάτης της εγκυμοσύνης. Όταν φοριέται κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου στη μέση και στο πυελικό έδαφος σε έγκυες γυναίκες. Σημειώστε ότι δεν θα διορθώσει την υποκείμενη δυσλειτουργία. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να σας επιτρέψει να συμμετέχετε σε μια ευρύτερη ποικιλία σωματικών δραστηριοτήτων και δραστηριοτήτων της καθημερινής ζωής.

Μπορεί να βοηθήσει στην ενθάρρυνση της σωστής στάσης του σώματος και να βοηθήσει στην πρόληψη της υπερέκτασης της σπονδυλικής στήλης. Οι ζώνες υποστήριξης εγκυμοσύνης μπορεί επίσης να είναι γνωστές ως «κοιλιακές ζώνες» εγκυμοσύνης και λειτουργούν καλύτερα εάν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις ιδέες που περιγράφονται στην προηγούμενη ενότητα (π.χ. κατάλληλες ασκήσεις και τεχνικές για την καθημερινή ζωή).

Επενδύστε σε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης

Ο ύπνος μπορεί να είναι ενοχλητικός σε διάφορα στάδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καθώς πλησιάζετε προς τα μεταγενέστερα στάδια της εγκυμοσύνης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι αδύνατο να έχετε έναν αξιοπρεπή ύπνο. Ο πόνος στο ισχίο και στην πλάτη μπορεί να κάνει πολλές γυναίκες να ξυπνούν συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας και να πρέπει να αλλάξουν θέση. Για να μην αναφέρουμε τα τακτικά διαλείμματα στο μπάνιο που συχνά συχνάζουν τις νυχτερινές ώρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

ΕΝΑ μαξιλάρι εγκυμοσύνης είναι ένα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά μια έγκυο γυναίκα να ξεκουράζεται και να κοιμάται πιο άνετα. Μπορούν να είναι μια αξιόλογη επένδυση πέρα ​​από την προγεννητική περίοδο, καθώς πολλές γυναίκες διαπιστώνουν ότι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη δική τους στη μεταγεννητική περίοδο και μετά.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα μαξιλαριού εγκυμοσύνης για να διαλέξετε. Αν ψάχνετε για το καλύτερο μαξιλάρι σώματος εγκυμοσύνης, είναι πιθανώς θέμα προσωπικής προτίμησης ως προς το ποια θα είναι η καλύτερη προσθήκη στο κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης σας. Τα μαξιλάρια εγκυμοσύνης μπορούν να έρθουν σε πολλά διαφορετικά σχήματα που κυμαίνονται από σφήνα σε σχήμα U, C ή J ή ένα ίσιο μαξιλάρι πλήρους μήκους.

Μια δημοφιλής επιλογή είναι η Μαξιλάρι εγκυμοσύνης Boppyτο οποίο διατίθεται σε μια σειρά από διαφορετικά σχήματα.

Μασάζ με λάδι στο σπίτι

Μπορεί να μην έχετε πάντα την πολυτέλεια να δείτε έναν θεραπευτή μασάζ που ειδικεύεται στην εγκυμοσύνη. Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το δικό σας μασάζ χαλάρωσης στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα θρεπτικό λάδι. Ακόμα καλύτερα, δείτε αν ο σύντροφός σας είναι έτοιμος για το έργο! Ένα μασάζ με λάδι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των σφιγμένων μυών και των οσφυαλγιών. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αισθάνεστε χαλαροί και λιγότερο ανήσυχοι.

Είναι σημαντικό να μην υποθέσετε ότι μπορείτε να προσθέσετε αιθέρια έλαια στο λάδι μασάζ εγκυμοσύνης σας. Μερικά μπορεί να μην είναι ασφαλή για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επομένως, οποιαδήποτε αιθέρια έλαια για την εγκυμοσύνη θα πρέπει να αναμειγνύονται από εξειδικευμένο αρωματοθεραπευτή. Πρέπει επίσης να κατανοήσετε τις περιπτώσεις όταν το μασάζ είναι καλύτερο να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τα καλύτερα λάδια για μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης περιλαμβάνουν έλαια βάσης όπως π.χ jojoba, αμύγδαλο, καρύδακαι ελαιόλαδο. Μπορείτε να προσθέσετε αιθέρια έλαια εάν θέλετε, υπό την καθοδήγηση ενός ειδικευμένου επαγγελματία.

Χρησιμοποιήστε μια σακούλα σίτου

Είναι ένα τόσο απλό και φθηνό προϊόν, αλλά τα αποτελέσματά του μπορούν να πάνε πολύ μακριά. Για μυϊκούς πόνους και πόνους στη μέση, α σακούλα σίτου μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για την παροχή κάποιας ανακούφισης.

Οι κορυφαίες προγεννητικές βιταμίνες για το κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης σας

Η εγκυμοσύνη είναι μια σημαντική περίοδος για να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης μιας πολυβιταμίνης και θα πρέπει πάντα να επιλέγετε μια που είναι συγκεκριμένη για τις ανάγκες μιας εγκύου. Το να μεγαλώνεις ένα μωρό είναι μεγάλη υπόθεση και το μωρό θα πάρει ευχαρίστως ότι χρειάζεται από τις προμήθειες της μαμάς! Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερα από τα βέλτιστα επίπεδα θρεπτικών συστατικών στο σώμα της μαμάς τη στιγμή που τα χρειάζεται πραγματικά περισσότερο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε επιπλοκές εγκυμοσύνης ή προβλήματα υγείας, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τον επαγγελματία πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σας σχετικά με τις καλύτερες φυσικές προγεννητικές βιταμίνες για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ομοίως, εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, πρέπει να ληφθεί υπόψη η πιθανή αλληλεπίδραση με το φάρμακο και τυχόν βιταμίνες που επιλέγετε να πάρετε.

Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά. Επιλέξτε πιστοποιημένες οργανικές προγεννητικές βιταμίνες εάν μπορείτε, ώστε να γνωρίζετε ότι έχουν αποφευχθεί οι συνθετικές χημικές ουσίες. Αν ψάχνετε για τις καλύτερες βιολογικές προγεννητικές βιταμίνες, το Garden of Life κάνει πολύ καλά ακατέργαστο, βιολογικό προγεννητικό μείγμα.

Πριν προχωρήσουμε σε προϊόντα για τη δική σας ημέρα περιποίησης εγκυμοσύνης στο σπίτι, κατανοήστε ότι η κατάλληλη, ασφαλής άσκηση είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να φροντίζετε το σώμα σας και να παραμένετε σε φόρμα και υγιείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εάν μετά από μια ασφαλή προπόνηση εγκυμοσύνης μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, πάρτε τη ΔΩΡΕΑΝ προπόνηση εγκυμοσύνης μου pdf. (Είναι μόνο τέσσερις ασκήσεις – προσθέστε το στο κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης σας τώρα!).

Έχετε τη δική σας ημέρα σπα εγκυμοσύνης στο σπίτι

Όπως συμβαίνει με την έξοδο για μασάζ εγκυμοσύνης, δεν είναι πάντα δυνατό να κατευθυνθείτε στο σπα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας όσο είστε έγκυος! Ούτως ή άλλως, μπορεί να αισθάνεστε σαν να μένετε πιο κοντά στο σπίτι στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης σας. Επομένως, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας προσθέτοντας αυτά τα απαραίτητα για το σπα στο σπίτι σας στο κιτ περιποίησης εγκυμοσύνης. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να τα απολαύσετε για πολύ καιρό μετά την εγκυμοσύνη σας!

ΕΝΑ σπα ποδιών στο σπίτι είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά διαπιστώνω ότι το δέρμα μου ξηραίνεται αρκετά στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης. Έτσι, μερικά υπέροχα προϊόντα που θα βοηθήσουν στο κλείδωμα της υγρασίας θα βοηθήσουν πολύ. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης σπα στο σπίτι…

Περιποίηση μετά τον τοκετό;

Εντάξει, έτσι πιθανότατα ξέρετε ότι η ζωή πρόκειται να γεμίσει λίγο περισσότερο! Μπορεί να νομίζετε ότι θα έχετε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τις δικές σας ανάγκες μετά τη γέννηση του μωρού. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε καλύτερα, τα οποία δεν απαιτούν πολύ χρόνο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μια ζώνη Bellefit μετά τον τοκετό για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ορθής διάστασης, τη στάση του σώματος και την αυτοπεποίθηση μετά τον τοκετό.

Πάρτε το ενώ είστε έγκυος, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μετά τον τοκετό. Φορούσα το δικό μου κάθε μέρα για έξι εβδομάδες, από δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό. Μπορείτε να διαβάσετε για την εμπειρία μου από το να φοράω μια μεταγεννητική ζώνη και επίσης να πάρετε μια μικρή κορύφωση σε αυτές τις συμβουλές αυτοεξυπηρέτησης για νέες μαμάδες.

Ποια αντικείμενα προσθέτετε στο κιτ περιποίησης δώρων «mum to be»; Πώς σας φαίνεται το κιτ περιποίησης της εγκυμοσύνης σας; Ποια θεωρείτε ότι είναι τα πιο χρήσιμα είδη για την αυτοφροντίδα της εγκυμοσύνης; Θα ήθελα πολύ να μάθω γι‘ αυτό μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρακάτω πλαίσιο:-)

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους προτεινόμενων παρόχων υπηρεσιών, όπως ένας ασφαλιστικός μεσίτης ή ένας ταξιδιωτικός πράκτορας, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια – χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. [For my full disclosure, please see my DISCLAIMER page].

Schreibe einen Kommentar