Νέα έκθεση Ruby Snap στο Discovery Gateway

11
Νέα έκθεση Ruby Snap στο Discovery Gateway

Υπάρχει μια ολοκαίνουργια προσθήκη στο Discovery Gateway Kids Town. Το Ruby Snap είναι ένα τοπικό κατάστημα μπισκότων SLC και φτιάχνει νόστιμα μπισκότα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το κατάστημα μπισκότων στην ανάρτηση της περιήγησης στα παρασκήνια. Η Ruby Snap δώρισε ένα νέο πρακτικό κατάστημα με μπισκότα για να παίζουν τα παιδιά και να προσποιούνται ότι φτιάχνουν και σερβίρουν τα δικά τους μπισκότα. Δείτε το νέο Ruby Snap Exhibit στο Discovery Gateway Children’s Museum και απολαύστε και το υπόλοιπο μουσείο.

Τα παιδιά μπορούν να προσποιηθούν ότι ψήνουν και πουλάνε μπισκότα Ruby Snap.

Το Ruby Snap Exhibit στο Discovery Gateway μοιάζει ακριβώς με την πρόσοψη του καταστήματος Ruby Snap λίγα μίλια μακριά. Τα παιδιά μπορούν να σερβίρουν μπισκότα παιχνιδιών σε υφασμάτινες τσάντες και να τα δώσουν στους φίλους τους αφού χρησιμοποιήσουν το ταμείο για να τα τηλεφωνήσουν. Υπάρχουν επίσης φούρνοι παιχνιδιών και φύλλα ψησίματος για να κολλήσετε τα μπισκότα στο φούρνο και να τα ψήσετε.

Έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει ακριβώς με το κατάστημα Ruby Snap.

Τα ίδια τα μπισκότα είναι μαγνητικά, έτσι στα παιδιά μας άρεσε να αφαιρούν το γλάσο ενώ προσποιούνται ότι τα ψήνουν και στη συνέχεια να «παγώνουν» τα μπισκότα πριν τα ξαναβάλουν στη θήκη. Στα αγόρια μας άρεσε να μπορούν να εξυπηρετούν πελάτες και να μου χρεώνουν ένα εκατομμύριο δολάρια ανά μπισκότο. Είναι καλό που όλα αυτά είναι φανταστικό παιχνίδι, γιατί όσο νόστιμα κι αν είναι, δεν θα το πλήρωνα για ένα μπισκότο!

Ψήσιμο μπισκότων στη νέα έκθεση.
Το νέο κατάστημα είναι πολύ διασκεδαστικό.

Αφού περάσαμε λίγο χρόνο παίζοντας με το Ruby Snap Exhibit στο Discovery Gateway, συνεχίσαμε να εξερευνούμε τις άλλες περιοχές της Kids Town. Υπάρχει τράπεζα, παντοπωλείο, βενζινάδικο, σπίτι με κουζίνα και χώρο ανάγνωσης και αυλή κατασκευής. Τα παιδιά μας λατρεύουν να προσποιούνται ότι είναι μεγάλα και να κάνουν δουλειές. Ψωνίσαμε στο Macey’s και βάλαμε όλα τα χρήματά μας στην First Utah Bank. Φυτέψαμε επίσης καλλιέργειες στο αγρόκτημα και κάναμε μικρές οικοδομικές εργασίες. Υπάρχουν τόσα πολλά διασκεδαστικά εκθέματα ακριβώς μέσα στο KidsTown, για να μην αναφέρουμε το υπόλοιπο μουσείο.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα στο Kids Town.

Μας αρέσει να παίζουμε στο Discovery Gateway Children’s Museum. Είναι ένα σούπερ διασκεδαστικό διαδραστικό μουσείο. Είναι ιδανικό για οικογένειες να περνούν πολλές ώρες παίζοντας μαζί. Για να δείτε περισσότερα σχετικά με το τι πρέπει να κάνει το μουσείο, ανατρέξτε στην ανάρτησή μας. Υπάρχουν πολλά εκθέματα στον επάνω όροφο και ακόμη και ένα έξω. Για τρέχουσες ώρες και τιμές, επισκεφθείτε Ο ιστότοπος του Discovery Gateway.

Schreibe einen Kommentar