Οδήγηση με τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα της Κομητείας Weber

13
Οδήγηση με τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα της Κομητείας Weber

Είχαμε πολλά αιτήματα για μια ελαφριά κίνηση στις πιο βόρειες περιοχές της Γιούτα, οπότε εργαζόμαστε σκληρά για να τα δημιουργήσουμε. Αυτή η διαδρομή με το Χριστουγεννιάτικο Φως είναι στις κομητείες Weber και Davis. Όλα τα σπίτια σε αυτήν τη διαδρομή είναι δυτικά του 1-15, και περάσαμε μερικές ώρες ένα βράδυ παρακολουθώντας όλα αυτά τα φωτεινά σόου. Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση με τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα της Κομητείας της Weber θα βοηθήσει την οικογένειά σας να απολαύσει τις διακοπές αυτή τη σεζόν.

Μας αρέσουν οι διαδρομές με το Χριστουγεννιάτικο φως στη Γιούτα!

Roy City Lights

Ξεκινήσαμε το βράδυ μας περπατώντας γύρω από τα φώτα Roy City στο Δημοτικό κτίριο. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τη βραδιά σας εκεί, ή μπορείτε να ολοκληρώσετε τη βραδιά σας εκεί, αν θέλετε να κάνετε έναν μεγάλο κύκλο. Αυτά τα φώτα δεν βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα, αλλά πιστεύουμε ότι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο Weber County Christmas Lights Drive. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτήν την οθόνη στην ανάρτησή μας στο Roys City Lights.

Βγείτε έξω και περπατήστε μέσα από τα φώτα της πόλης Roy.

Στάση 1: 3362 W 5950 S Roy

Αυτό το σπίτι είναι πιο κοντά στο 1-15 και το Roy City Lights, οπότε ξεκινήσαμε εδώ. Είναι μια μικρότερη οθόνη, αλλά υπήρχαν κάποια φωτεινά χρώματα και όμορφα χρονομετρημένα φώτα. Υπάρχει επίσης μια πραγματικά διασκεδαστική οθόνη στο σπίτι και το δέντρο δείχνει επίσης διαφορετικά σχέδια και αντικείμενα. Παρακολουθήσαμε μερικά τραγούδια πριν προχωρήσουμε στην επόμενη στάση μας. Συντονιστείτε στους 93,5 FM για να απολαύσετε αυτήν την εκπομπή.

Αυτά τα φώτα είναι καλά συγχρονισμένα με τη μουσική.
Υπάρχουν πολλά χρώματα και μια διασκεδαστική οθόνη για να παρακολουθήσετε στο σπίτι.

Στάση 2: 2889 W 2550 N Clinton

Ήμασταν εντυπωσιασμένοι με αυτό το σπίτι. Υπάρχουν πολλά να δείτε, και τόσα πολλά φώτα που χορεύουν στη μουσική. Είχαν επίσης ένα πολύ ωραίο εφέ όπου τα φώτα έμοιαζαν σαν να αντηχούσαν (ξέρω ότι αυτή είναι μια καλή λέξη, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να το περιγράψω). Μας άρεσε πολύ αυτή η παράσταση και παρακολουθήσαμε πολλά τραγούδια. Συντονιστείτε στα 90,7 FM για αυτήν την οθόνη φωτός.

Αυτό το σπίτι έχει μια υπέροχη οθόνη.
Απολαύσαμε τα χορευτικά φώτα στην ταράτσα.

Στάση 3: Hooper Holiday Lights

Αυτή η παράσταση ήταν επίσης πολύ καλή. Είχε παρόμοια εμφάνιση για να σταματήσει το #2, αλλά είχαν διαφορετικά τραγούδια. Είμαστε πάντα τόσο ευγνώμονες που τόσα πολλά από αυτά τα σπίτια είναι διαθέσιμα για όλους. Τα Hooper Holiday Lights βρίσκονται στη διεύθυνση 5864 W 5300 S, Hooper. Συντονιστείτε στα 90,5 FM.

Τα φώτα Hooper Holidays ήταν παρόμοια με το άλλο σπίτι.
Οι άνθρωποι είναι τόσο δημιουργικοί με τα φώτα τους.

Στάση 4: 5174 S 5900 W Hooper

Βρήκαμε αυτό το σόου τυχαία όταν ψάχναμε για άλλη στάση, αλλά αυτά τα φώτα βρίσκονται ακριβώς κάτω από το Hooper Holiday Lights, οπότε προσθέστε τα στη λίστα σας. Τα φώτα είναι σε ένα μεγάλο γκαράζ και σε όλο το μήκος του φράχτη. Έχουν ακόμη και μια οθόνη που είναι εξαιρετικά φωτεινή με λέξεις που αναβοσβήνουν ή κάνουν κύλιση πάνω της. Αυτός ο δρόμος είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος, οπότε φροντίστε να απομακρυνθείτε πλήρως όταν παρακολουθείτε. Συντονιστείτε στα 90,7 FM.

Αυτό το μεγάλο υπόστεγο ήταν καλυμμένο με φώτα.
Τα φώτα κατά μήκος του φράχτη πηδούν και χορεύουν.

Στάση 5: Φώτα στις Συρακούσες

Έχουμε ακούσει από πολλούς ανθρώπους ότι έπρεπε να επισκεφτούμε τα Φώτα στις Συρακούσες, και αυτή η παράσταση δεν μας απογοήτευσε. Είναι μια μεγάλη παράσταση με φώτα σε όλο το σπίτι και την αυλή, ακόμα και την πλαϊνή αυλή. Τα φώτα είναι πολύ καλά χρονομετρημένα και έχουν τεράστια ποικιλία τραγουδιών. Θα βρείτε αυτήν την εκπομπή στο 741 St. Andrews Dr. στις Συρακούσες και θα συντονίσετε το ραδιόφωνο στους 99,1 FM.

Το The Lights on Syracuse έχει μεγάλη παράσταση.
Αυτά τα φώτα φαίνονται πολύ φωτεινά στη μέση του πουθενά!
Υπάρχουν μερικά φώτα στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Στάση 6: 3866 Turnberry Dr. Syracuse

Μόλις λίγα λεπτά μακριά από τα Φώτα στις Συρακούσες είναι μια άλλη οθόνη. Είναι λίγο μικρότερο, αλλά μας άρεσε που πολλά από τα τραγούδια που ακούσαμε εδώ δεν ήταν επαναλήψεις από άλλες παραστάσεις. Πάντα μας αρέσουν τα δέντρα με εικόνες πάνω τους, καθώς και οι χιονάνθρωποι και τα φώτα που τραγουδούν τα τραγούδια. Συντονιστείτε στα 93,7 FM.

Απολαύσαμε αυτή την παράσταση και τα διαφορετικά τραγούδια που χρησιμοποίησαν.

Μερικές ακόμα ιδέες

Μια άλλη καταπληκτική έκθεση στην κομητεία Weber είναι το Χριστουγεννιάτικο χωριό Ogden, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να το επισκεφτείτε. Είναι μια από τις αγαπημένες μας παραδόσεις τα Χριστούγεννα. Θα θελήσετε να σχεδιάσετε αυτή τη δραστηριότητα για μια άλλη νύχτα ή μπορείτε να προσπαθήσετε να τα συγκεντρώσετε όλα σε ένα βράδυ, αλλά ξεκινήστε νωρίς στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Το Ogden Christmas Village είναι μια άλλη επίδειξη.

Αναζητούμε πάντα ιδέες, οπότε αν γνωρίζετε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη έκθεση φωτός σε αυτόν τον τομέα, στείλτε μας ένα email στο [email protected] με όλες τις πληροφορίες.

Schreibe einen Kommentar