Παιδικές πεζοπορίες στο εθνικό πάρκο Theodore Roosevelt –

13
Παιδικές πεζοπορίες στο εθνικό πάρκο Theodore Roosevelt –

Το Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt είναι ένα όμορφο μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το πάρκο είναι γεμάτο πεζοπορίες και γραφικά σημεία. Αφού περάσαμε μια ολόκληρη μέρα εξερευνώντας, βρήκαμε 10 μονοπάτια για οικογένειες που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε όταν επισκέπτεστε. Εδώ είναι η λίστα μας με τις πεζοπορίες παιδιών στο Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt.

Μια σημαντική σημείωση για το Theodore National Park Kid Hikes είναι ότι αυτό το πάρκο έχει δύο εντελώς διαφορετικά τμήματα. Τα δύο τμήματα δεν συνδέονται μεταξύ τους. Θα πρέπει να βγείτε από τη μια μονάδα για να επισκεφθείτε την άλλη. Έτσι, χωρίσαμε αυτές τις πεζοπορίες σε αυτές τις δύο ενότητες για να σας βοηθήσουμε καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας σε αυτό το εθνικό πάρκο.

Βόρεια Μονάδα

Little Mo Trail

Το Little Mo Trail είναι ένα όμορφο μονοπάτι στη φύση κοντά στο κάμπινγκ Juniper. Το μονοπάτι είναι 0,7 μίλια, επίπεδο, εύκολο και τέλειο για μια γρήγορη εισαγωγή στο Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt. Είδαμε ακόμη και βίσονες σε αυτό το μονοπάτι.


Μονοπάτι της φύσης Caprock Coulee

Αυτό το μονοπάτι είναι 1,6 μίλια μετ‘ επιστροφής και διαθέτει οδηγό φύσης με 20 στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Κάθε αριθμημένο σημάδι κατά μήκος του μονοπατιού της φύσης Caprock Coulee ταιριάζει με μια μικρή παράγραφο ο οδηγός που διδάσκει για τα φυτά και τα ζώα σε αυτό το πάρκο.


Μονοπάτι της πόλης Prairie Dog

Το μονοπάτι Prairie Dog Town ήταν το αγαπημένο μας μονοπάτι στη βόρεια μονάδα. Το μονοπάτι είναι επίπεδο και καταλήγει σε μια μεγάλη περιοχή με μια τεράστια πόλη λιβάδι σκύλων. Μας άρεσε να βλέπουμε τα σκυλιά του λιβάδι να τρέχουν και να κελαηδούν ο ένας στον άλλον.


Σημείο Σπεράτη

Αυτό ήταν ένα μονοπάτι για το οποίο θα θέλαμε να είχαμε χρόνο, επειδή η θέα υποτίθεται ότι ήταν ακόμα καλύτερη από την θέα, αλλά μας τελείωσε ο χρόνος και φυσούσε πολύ, οπότε θα πρέπει να προλάβουμε αυτό το μονοπάτι στην επόμενη επίσκεψή μας.


Νότια Μονάδα

Skyline Vista

Το Skyline Vista είναι περισσότερο μια μικρή απόσταση με τα πόδια παρά μια πεζοπορία, επειδή απέχει μόλις 0,2 μίλια μετ‘ επιστροφής. Το μονοπάτι είναι πλακόστρωτο και οδηγεί σε μια υπέροχη θέα στις κακοτοπιές και τα λιβάδια του Εθνικού Πάρκου Theodore Roosevelt.


Μονοπάτι Wind Canyon

Αυτό το μονοπάτι είναι ένα διασκεδαστικό μονοπάτι γιατί υπάρχουν σκάλες, ένα μικρό φαράγγι και αυτή η όμορφη θέα. Το Wind Canyon Trail απέχει 0,4 μίλια μετ‘ επιστροφής, αλλά σίγουρα ανταποκρίθηκε στο όνομά του και φυσούσε πολύ.


Μονοπάτι Boicourt

Το Boicourt Trail ήταν ένα από τα αγαπημένα μας μονοπάτια. Το μονοπάτι ξεκινάει πλακόστρωτο και περπατά περίπου 0,2 μίλια μέχρι το τέλος του πεζοδρομίου. Στη συνέχεια, το μονοπάτι συνεχίζει σε ένα από τα μπουτάκια. Μας άρεσε να περπατάμε κατά μήκος του στενού μονοπατιού για την εκπληκτική θέα.


Μπακ Χιλ

Ο λόφος Buck απέχει μόλις 0,1 μίλια από την κορυφή του λόφου. Είναι μια μέτρια ανάβαση, αλλά πολύ σύντομη. Η θέα είναι ωραία στην κορυφή, και μπορείτε να εξερευνήσετε γύρω από το λόφο όσο θέλετε.


Παλιά Ανατολική Είσοδος Μονοπάτι

Το Old East Entrance Trail ήταν τόσο επίπεδο και εύκολο. Περπατάει μέσα από μια μικρή πόλη λιβαδιών σκύλων και καταλήγει στον παλιό σταθμό εισόδου για το εθνικό πάρκο. Απολαύσαμε αυτό το ιστορικό σημείο στο πάρκο.


Βαμμένο μονοπάτι της φύσης στο φαράγγι

Είχε βρέξει την προηγούμενη μέρα που επισκεφθήκαμε και ξεβράσαμε αυτό το μονοπάτι, οπότε δεν μπορέσαμε να κάνουμε πεζοπορία. Αυτό ήταν ένα από τα μονοπάτια που θέλαμε πολύ να δοκιμάσουμε, οπότε προσθέστε το στη λίστα σας. Είναι πιο μέτριο γιατί κατεβαίνει στο φαράγγι. Αυτό το μονοπάτι είναι 0,9 μίλια μετ‘ επιστροφής.


Μας άρεσε η επίσκεψή μας στο Εθνικό Πάρκο Theodore Roosevelt. Περάσαμε μόνο μια μέρα εξερευνώντας το πάρκο και ανυπομονούμε να επισκεφθούμε ξανά. Αυτό το πάρκο είναι υπέροχο για οικογένειες επειδή υπάρχουν τόσα πολλά εύκολα μονοπάτια για να απολαύσουν τα παιδιά. Για άλλες ιδέες για πεζοπορία, επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου Theodore Roosevelt. Και για τον οικογενειακό μας οδηγό για να επισκεφθείτε αυτό το πάρκο, ανατρέξτε στον οικογενειακό οδηγό του Εθνικού Πάρκου Theodore Roosevelt.

Schreibe einen Kommentar