«Πώς δεν μπορούσα να βοηθήσω;» Για τη Ράντα Ρόζενμπλουμ, υποστηρίζοντας το Regional One

0
«Πώς δεν μπορούσα να βοηθήσω;»  Για τη Ράντα Ρόζενμπλουμ, υποστηρίζοντας το Regional One

Η Ράντα Ρόζενμπλουμ εμπλέκεται με το Περιφερειακό Ένα Ίδρυμα Υγείας ως δωρητής, μέλος του ONE Club και εθελοντής NICU.

Λέει ότι η υπηρεσία της στο νοσοκομείο, ειδικά η υποστήριξη μωρών και νοσοκόμων στη ΜΕΘ, είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής της.

Η Randa ενθαρρύνει άλλους να συμμετάσχουν στο Regional One Health, σημειώνοντας ότι είναι πραγματικά ένας τρόπος βελτίωσης της ζωής στην κοινότητά μας.

Η Ράντα Ρόζενμπλουμ είχε δεκαετίες επιτυχίας στην επιχειρηματική κοινότητα του Μέμφις, τόσο στον εταιρικό κόσμο όσο και με την εταιρεία διαφημιστικών προϊόντων της οικογένειάς της, Ideas Unlimited.

Αλλά τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι που γνωρίζουν τη Ράντα τη γνωρίζουν πρώτα ως εθελόντρια – πράγμα που ταιριάζει, δεδομένου ότι η δημόσια υπηρεσία είναι η κινητήρια δύναμή της.

«Είναι ένα τόσο ικανοποιητικό κομμάτι της ζωής για μένα», είπε, σημειώνοντας ότι οι ρίζες αυτού βρίσκονται στην εβραϊκή πίστη της. «Είναι μια πολύ ισχυρή αξία στον Ιουδαϊσμό και η υψηλότερη μορφή του να κάνεις mitzvah, ή καλές πράξεις, είναι να φροντίζεις κάποιον ακόμα κι αν δεν μπορεί να σου δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα».

Αυτή είναι μια αξία που η Randa κάνει πράξη στο Regional One Health ως εθελοντής και δωρητής.

«Το Regional One Health αγγίζει σχεδόν κάθε ζωή στο Μέμφις», είπε η Ράντα. «Είναι μια πολύτιμη πτυχή της κοινότητάς μας λόγω του μεγέθους των υπηρεσιών που παρέχει και επειδή εξυπηρετεί τους υποεξυπηρετούμενους. Αν δεν είχαμε την Περιφερειακή One Health, πού θα πήγαινε ο κόσμος;».

Ο δρόμος που οδήγησε τη Ράντα να γίνει εθελοντής στο Regional One Health ξεκίνησε όταν ήταν έφηβη.

Στο Regional One Health NICU, εθελοντές όπως ο Randa βοηθούν κουνώντας και ταΐζοντας μωρά και υποστηρίζοντας νοσοκόμες.

Ως πρωτοετής στο γυμνάσιο White Station, εντάχθηκε σε μια εβραϊκή οργάνωση που εισήγαγε τους μαθητές στην εθελοντική εργασία. Ένα από τα έργα κοινωφελούς εργασίας τους ήταν να οργανώσουν ένα πάρτι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για έναν παιδικό σταθμό σε ένα στεγαστικό έργο.

Η Ράντα γαντζώθηκε. «Τα παιδιά ήταν απλά κρεμασμένα πάνω μας και διασκέδαζαν τόσο πολύ και μας ευχαριστούσαν, όλα για κάτι τόσο απλό. Μου άρεσε απόλυτα και έτσι νιώθω κάθε φορά που προσφέρομαι εθελοντικά».

Μετά το κολέγιο και το μεταπτυχιακό, η Ράντα μπήκε στον κόσμο των επιχειρήσεων. Συνέχισε να ανταποδίδει, αλλά με 50 εβδομάδες διεθνών ταξιδιών το χρόνο, επικεντρώθηκε στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και όχι σε έργα με συνεχή δέσμευση.

Τελικά, «είχα κάπως πνευματική επιφοίτηση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να συνεχίσω σε μια εταιρική πορεία», είπε. «Ξύπνησα μια μέρα και είπα, «Θεέ μου, δεν ταξιδεύω πια».

Της επέτρεψε να εξερευνήσει τις ευκαιρίες εθελοντισμού που μπορούσε να κάνει σε τακτική βάση. Το Regional One Health είναι ένα από τα μέρη που τράβηξαν την προσοχή της.

Μια μακροχρόνια φίλη, η Susan Arney, βοήθησε πρόσφατα το Regional One Health Foundation να διοργανώσει το εναρκτήριο γκαλά ONE Night προς όφελος του νοσοκομείου. Ζήτησε από τη Ράντα να συμμετάσχει και η Ράντα είναι από τότε πρωτοστάτης του τμήματος τροφίμων και ποτών της εκδήλωσης.

Η Randa εντάχθηκε επίσης στο ONE Club, στη βοηθητική ομάδα γυναικών της Regional One Health. και υποστηρίζει το νοσοκομείο ως δωρητή, συμπεριλαμβανομένου του να κάνει την Ideas Unlimited χορηγό τίτλου για τον αγώνα ONE Mile.

Η Ράντα λέει ότι οι ώρες που περνά στη ΜΕΘ φέρνουν χαρά και νόημα στη ζωή της: «Μου αρέσει να είμαι εκεί για να δίνω αγάπη και υποστήριξη στα μωρά και στις νοσοκόμες, που είναι απλά καταπληκτικές».

Ωστόσο, η Ράντα ήθελε να παίξει έναν ακόμα πιο πρακτικό ρόλο. Η NICU της Regional One Health, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια από τον Δρ Sheldon B. Korones με στόχο να δώσει σε κάθε μωρό μια ευκαιρία για μια υγιή ζωή, φαινόταν ιδανική ευκαιρία.

Η Ράντα τώρα εργάζεται εθελοντικά στη ΜΕΘ κάθε εβδομάδα, κάνοντας τα πάντα, από κουνώντας μωρά μέχρι αλλαγή πάνας και βοηθώντας νοσοκόμες. «Γνωρίζω για τη ΜΕΘ στο Regional One Health όλη μου την ενήλικη ζωή. Ο Δρ Κορώνης ήταν μέλος της ίδιας συναγωγής που πήγα και μεγάλωσα με τα παιδιά του», είπε. «Μου αρέσει να είμαι εκεί για να δίνω αγάπη και υποστήριξη στα μωρά και στις νοσοκόμες, που είναι απλά καταπληκτικές».

Λέει ότι είναι μια ευκαιρία να είσαι στη στιγμή. να γίνει ό,τι άτομο χρειάζεται ένα μωρό ή μια νοσοκόμα τη δεδομένη στιγμή.

Έχοντας βιώσει τις ανταμοιβές της ανταμοιβής στο Regional One Health, η Randa προτρέπει άλλους να εμπλακούν. «Δώσε, δώσε, δώσε ό,τι μπορείς, είτε είναι χρόνος είτε χρήμα», είπε. «Όταν σταματώ και σκέφτομαι τις υπηρεσίες που παρέχει το Regional One Health, πώς θα μπορούσα να μην βοηθήσω;»

Όπως ανακάλυψε η Randa, η βοήθεια στο Regional One Health έχει τεράστιο αντίκτυπο – τόσο στην ικανότητα του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης να συνεχίσει να παρέχει εξαιρετική φροντίδα όσο και σε αυτήν προσωπικά.

«Όταν κάνω δωρεές, εξετάζω την απόδοση της επένδυσης και διαπιστώνω ότι το Regional One Health έχει μεγάλη απόδοση. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε τη διαφορά», είπε. «Βρίσκω επίσης απίστευτα θεραπευτικό να είμαι χρήσιμος. Αυτές οι ώρες στη ΜΕΘ διαπερνούν κάθε πτυχή της ζωής μου – δεν υπάρχει τίποτα άλλο που πηδάει στην καρδιά μου σαν να είμαι στην υπηρεσία εκείνων των νοσοκόμων και αυτών των μωρών».

Επίσκεψη regionalonehealthfoundation.org για να μάθετε πώς μπορείτε να υποστηρίξετε τη σωτήρια φροντίδα που προσφέρει η Regional One Health στην κοινότητά μας.

Schreibe einen Kommentar