Τίτλος άρθρου: Κριτική: ανάλυση laminate στο Κίεβο. Plus: laminate wineo country από ειδικούς

0
Τίτλος άρθρου: Κριτική: ανάλυση laminate στο Κίεβο. Plus: laminate wineo country από ειδικούς

Περιεχόμενο:

Το laminate είναι ένας τύπος δαπέδου που αποτελείται από διάφορα στρώματα, καθένα από τα οποία εκτελεί τις δικές του επιλογές:

 • το κάτω είναι ένα σταθεροποιητικό στρώμα που προστατεύει το υλικό από την υψηλή υγρασία και άλλους καταστροφικούς παράγοντες.
 • το κύριο είναι μια πλακέτα MDF ή HDF, η οποία δημιουργεί τη δύναμη του προϊόντος και την ικανότητά του να αντέχει σε υψηλή πίεση.
 • διακοσμητικό – κατασκευασμένο από εξειδικευμένο χαρτί στο οποίο εφαρμόζεται μια εκτύπωση που έχει οπτική ομοιότητα με φυσικό υλικό όπως ξύλο ή πέτρα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχει εκτυπώσεις σχεδιαστών που δημιουργήθηκαν με βάση τις προτιμήσεις του αγοραστή.
 • η κορυφή είναι ένα στρώμα που παρέχει αντίσταση σε κάθε είδους μηχανική καταπόνηση, το οποίο κατασκευάζεται συχνότερα με βάση τη μελαμίνη.

Όταν σχεδιάζετε επισκευές ή εργασίες για τη διάταξη οποιουδήποτε διαμερίσματος, οι ιδιοκτήτες επικεντρώνονται κυρίως στην ποιότητα του δαπέδου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα συγκεκριμένο στοιχείο επηρεάζει άμεσα την πρακτικότητα και την περίοδο χρήσης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο αριθμός των στρώσεων με βάση τον κατασκευαστή και την κατασκευή μπορεί να είναι από 4 έως 6. Εάν θέλετε να αγοράσετε φθηνό laminate, δώστε προσοχή σε μοντέλα με λιγότερα στρώματα. Αλλά ελλείψει περιορισμών στα χρήματα, είναι απαραίτητο να εστιάσουμε σε προϊόντα με πρόσθετη θερμομόνωση και ηχομόνωση, τα οποία, μεταξύ άλλων, περιέχουν βοηθητικά προστατευτικά στρώματα.

Τα τελευταία χρόνια, κατά τη διευθέτηση χώρων γραφείων, ιδιωτικών κατοικιών, εξοχικών κατοικιών και διαμερισμάτων, οι ειδικοί σας συμβουλεύουν ανεπιφύλακτα να αγοράσετε ένα laminate, καθώς αυτό το είδος προϊόντος έχει δείξει την καλύτερη πλευρά του. Έχει υψηλή αντοχή, αντοχή σε λειαντικά φορτία, κρουστικά φορτία, ιδανικό σχεδιασμό και ταυτόχρονα έχει σχετικά προσιτή τιμή. Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στην παραγγελία αυτού του προϊόντος, θα το μελετήσουμε με τη μελέτη των παραμικρών λεπτομερειών.

Σημαντικό: ένα χρήσιμο άρθρο σχετικά με το θέμα: laminate wine country, φροντίστε να διαβάσετε: laminate vineo πλευρά

laminate vineo πλευρά

Κατηγορία laminate (αντοχή στη φθορά)

Παρά τον τεράστιο αριθμό τύπων πάνελ, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά αυτού του laminate είναι η κατηγορία αντοχής στη φθορά. Καθορίζει την ικανότητα του laminate να αντέχει τα λειαντικά φορτία, καθώς και την άτρωτη του σε καταστροφικούς παράγοντες. Από σήμερα, οι ειδικοί εντοπίζουν τρεις κατηγορίες που είναι ιδανικές για κατοικίες και εμπορικούς χώρους:

 • 31η – μπορεί να αντέξει μικρές τάσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκαταστάσεις με χαμηλό επίπεδο κυκλοφορίας, όπως ένα υπνοδωμάτιο, νηπιαγωγείο ή ντουλάπι τροφίμων.
 • 32ο – μπορούν να αντέξουν κανονικές και καλές τάσεις, γεγονός που τους καθιστά μια σημαντική από τις πιο ιδανικές επιλογές.
 • 33ο – προϊόντα που απαιτούνται για δωμάτια με υψηλό επίπεδο λειαντικών φορτίων, όπως εμπορικά κέντρα, καταστήματα και γραφεία.

Ωστόσο, όταν επιλέγετε πού θα αγοράσετε δάπεδα laminate, πρέπει να εστιάσετε στα χαρακτηριστικά και στο τι λέει σχετικά ο υπάλληλος του καταστήματος.

πάχος του laminate. Πού να στρώσω ποιο laminate;

Μια άλλη σημαντική παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν αγοράσετε ένα laminate σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το πάχος των πάνελ. Κυμαίνεται από 6 έως 14 χιλιοστά. Πολλοί πλοίαρχοι ειδοποιούν ότι όσο πιο παχύ είναι το laminate, τόσο πιο αποτελεσματικό, αλλά στην πραγματικότητα, η επιλογή του πάχους πρέπει να πραγματοποιείται με βάση τις ατομικές ανάγκες:

 • 7-9 χιλιοστά – κατάλληλο πάχος για διαμερίσματα, ιδιωτικές κατοικίες και εξοχικές κατοικίες.
 • 9-11 χιλιοστά – για γραφεία και χώρους με υψηλό επίπεδο λειαντικών φορτίων.
 • 11-14 χιλιοστά – για εμπορικές εγκαταστάσεις και δωμάτια με μεγάλη κίνηση.

Τα παχιά προϊόντα επιλέγονται ομοίως για δωμάτια όπου η βάση δεν ήταν αρχικά ισοπεδωμένη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πάχος τους καθιστά δυνατή την παραμέληση μικρών ανωμαλιών, τραχύτητας και κοκκοποίησης της βάσης.

laminate vineo πλευρά

Τύποι και τύποι laminate

Η επιλογή των laminate που διατίθενται αυτή τη στιγμή στα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πολύ μεγάλη. Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων περιλαμβάνει πολλούς τύπους, που διαφέρουν μεταξύ τους σε χαρακτηριστικά όπως στυλ, τύπος επιφάνειας και σχήμα. Ας τα αναλύσουμε αναλυτικά.

Ο σχεδιασμός του προϊόντος αναπτύσσεται προσωπικά από τη μάρκα. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, οι ειδικοί εντοπίζουν αρκετούς γενικά αναγνωρισμένους τύπους σχεδιαστικών λύσεων, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

 • κλασικό – αναδημιουργεί την εμφάνιση φυσικού ξύλου, περιέχει ζεστά και κρύα χρώματα.
 • δέρμα – πάνελ που αντιγράφουν τη δερμάτινη επιφάνεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μοναδικών εσωτερικών χώρων.
 • μέταλλο – προϊόντα που μοιάζουν με ορισμένους τύπους μετάλλων που είναι εξαιρετικά για στυλ υψηλής τεχνολογίας.
 • πέτρα – επιστρώσεις που παρέχουν το αποτέλεσμα ποιότητας και αντοχής, αυτές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτική λύση στα κεραμικά πλακίδια.

Όταν σκοπεύετε να αγοράσετε laminate δάπεδα, η τιμή του οποίου θα είναι προσιτή, πρέπει να εστιάσετε σε προϊόντα με κλασικό ή πέτρινο στυλ. Άλλα προϊόντα θα κοστίζουν λίγο περισσότερο.

Κατά τη διαίρεση σε τύπους laminate, λαμβάνεται επίσης υπόψη ο τύπος της επιφάνειας. Σήμερα διακρίνονται τα εξής διάσημα μοντέλα:

 • κλασικό – ευχάριστο στην αφή, αλλά έχει ελαφρές εσοχές και εξογκώματα, γεγονός που καθιστά δυνατή την αναδημιουργία της επιφάνειας φυσικού ξύλου:
 • παλαιωμένο – μεταφέρετε ελκυστικές λειασμένες ρωγμές και ζημιές.
 • γυαλιστερό – μοντέλα καλυμμένα με εντυπωσιακή ποσότητα βερνικιού, παρέχοντας μια λάμψη καθρέφτη και την εντύπωση καθαριότητας.
 • ανάγλυφο – απεικονίζει με ακρίβεια το σχήμα ενός δέντρου.
 • ματ – μοιάζει με φυσικό ξύλο, περασμένο από το φινίρισμα και ξεχωρίζει με μια ελαφριά τραχύτητα.

ο επόμενος όχι λιγότερο βασικός δείκτης με τον οποίο το laminate χωρίζεται σε διάφορους τύπους είναι η φόρμα. Προς το παρόν, μπορείτε να αγοράσετε ένα φτηνό πολυστρωματικό υλικό ορθογώνιου σχήματος, το οποίο διακρίνεται από την ευκολία εγκατάστασης και τη δυνατότητα οπτικής αλλαγής των διαστάσεων του δωματίου. Με εξαίρεση αυτό, είναι δυνατή η παραγγελία μοντέλων με τη μορφή πλακιδίων, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να τοποθετηθούν, αλλά η διαδικασία εγκατάστασης δεν απαιτεί την αγορά πρόσθετου υποστρώματος.

laminate vineo πλευρά

Πλευρά του laminate

Λόγω του γεγονότος ότι το laminate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καλύμματα δαπέδου, δημιουργείται σε πολλές χώρες του κόσμου. Αλλά, παρόλα αυτά, τα πιο άψογα είναι τα προϊόντα που κατασκευάζονται σε εδάφη τέτοιων κρατών όπως:

 • Γερμανία;
 • Βέλγιο;
 • Αυστρία.

Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η παραγωγή ορισμένων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών με παγκόσμια φήμη βρίσκεται όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην επικράτεια των πρώην χωρών της ΚΑΚ. Αυτό σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα laminate στο Κίεβο τέλειας ποιότητας, αυτό που κατασκευάστηκε σε:

 • Πολωνία;
 • Λευκορωσία;
 • Ρωσία.

Laminate με ή χωρίς λοξότμηση;

Μια ερώτηση που επηρεάζει ορισμένους αγοραστές που κάνουν επισκευές σε διαμέρισμα, σπίτι ή εμπορικούς χώρους για πρώτη φορά είναι ποιο laminate να επιλέξουν – με ή χωρίς λοξότμηση. Για να το καταλάβουμε αυτό, ας καταλάβουμε τι είναι η λοξότμηση και για ποιο σκοπό απαιτείται.

Μια λοξότμηση είναι μια λοξότμητη πλευρική επιφάνεια μιας επίστρωσης. Παρέχει μια πιο ελκυστική εμφάνιση που μιμείται το φυσικό ξύλο. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του laminate και αυξάνει την ικανότητα αντοχής σε βαριά μηχανικά φορτία, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλει στη συσσώρευση σκόνης και υπολειμμάτων. Μπορεί να έχει σχήμα V ή U, αντανακλώντας την εμφάνιση του δαπέδου.

Για εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν φθηνό laminate σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, οι ειδικοί συμβουλεύουν να επικεντρωθούν σε ένα μοντέλο χωρίς λοξότμηση. Αλλά αν ο στόχος είναι να τοποθετήσετε ένα άψογο κάλυμμα δαπέδου, τότε τα πάνελ με αυτό το στοιχείο θα είναι μια καλή επιλογή.

Διάσημες μάρκες στο Κίεβο

Όπως γράφτηκε νωρίτερα, ορισμένες δημοφιλείς μάρκες διαθέτουν εγκαταστάσεις παραγωγής όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις χώρες της πρώην ΚΑΚ. Επομένως, κατά την αγορά, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο όνομα της εταιρείας. από σήμερα, η καλύτερη ισορροπία ποιότητας και τιμής laminate στο Κίεβο είναι:

 • Classen;
 • Crown Original?
 • Γρήγορο βήμα;
 • Berry Alloc;
 • Kaindl.

laminate vineo πλευρά

Ανθεκτικό στην υγρασία laminate

Για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα ποιοτικό laminate, πρέπει να λάβετε υπόψη πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως η αντοχή στην υγρασία και η αντοχή στο νερό. Παρά το ότι έχουν παρόμοιο όνομα, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους.

Η αντοχή στην υγρασία είναι η ιδιότητα ενός προϊόντος να αντιστέκεται στην επίδραση της υγρασίας. Η λειτουργία εξαρτάται άμεσα από την πυκνότητα της πλάκας και τον εμποτισμό της. Ιδιαίτερα ανθεκτικές στην υγρασία είναι οι πλάκες με πυκνότητα 850 kg / m3. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να τα προσέξεις για να παραγγείλεις ένα laminate στο κατάστημα, ένα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια με υψηλό επίπεδο υγρασίας.

Η αντοχή στο νερό αναφέρεται στην απόλυτη προστασία του υλικού από την επίδραση της υγρασίας. Ο δείκτης προϋποθέτει επίσης την παρουσία μιας εξειδικευμένης επίστρωσης που εγγυάται την προστασία των βασικών συνδέσεων και αποτρέπει τη διείσδυση νερού κάτω από την επιφάνεια της επίστρωσης. Τα προϊόντα με αυτό το χαρακτηριστικό χρησιμοποιούνται συνήθως στα μπάνια.

Πού μπορεί να τοποθετηθεί το laminate δάπεδο;

Το Laminate είναι ένα μοναδικό δάπεδο που μπορεί να τοποθετηθεί σε δωμάτια διαφόρων τύπων. Όλα εξαρτώνται από την απόδοση των μοντέλων, η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί σε σαλόνια, υπνοδωμάτια, μπάνια και παιδικά δωμάτια, καθώς και στην κουζίνα, το διάδρομο, το ντουλάπι και τις εγκαταστάσεις εμπορικού τύπου.

Η παραγγελία του σωστού δαπέδου απαιτεί να κατευθυνθείτε σε καταστήματα με laminate δάπεδα, να ελέγξετε τις κριτικές στους ιστότοπούς τους και να μιλήσετε με ειδικούς. Αυτό θα επιτρέψει την αποφυγή συχνών αστοχιών και την επιλογή ενός μοντέλου που ταιριάζει απόλυτα με τον επιλεγμένο τύπο αντικειμένου.

Ποιο laminate είναι καλύτερο να επιλέξετε για την κρεβατοκάμαρα και το νηπιαγωγείο

Ο παιδικός σταθμός και η κρεβατοκάμαρα χρησιμοποιούνται ως χώροι αναψυχής όπου το ανθρώπινο σώμα ανανεώνει τη δύναμή του. Πρέπει να είναι πολύ ασφαλή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά πρέπει να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Γι‘ αυτό η περιεκτικότητα σε ρητίνες σε προϊόντα, χώρους πρέπει να αντιστοιχεί στο επίπεδο Ε0.

Πώς να επιλέξετε ένα laminate μπάνιου

Το μπάνιο σχετίζεται με δωμάτια όπου μεγάλη ποσότητα νερού μπαίνει συχνά στην επιφάνεια. Γι‘ αυτό το laminate αναγκάζεται πρωτίστως να έχει παρόμοια ιδιότητα με την αντοχή στο νερό. Άλλες ιδιότητες για πάνελ σε ένα δεδομένο δωμάτιο μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά.

Η επιλογή του laminate για το διάδρομο ή το διάδρομο

Η είσοδος, το σαλόνι και ο διάδρομος είναι οι χώροι στους οποίους ο ιδιοκτήτης πρέπει πρώτα απ ‚όλα να φροντίσει για τη διατήρηση της εμφάνισης των επενδύσεων δαπέδου. Πριν παραγγείλετε ένα laminate στο Κίεβο σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτά τα δωμάτια, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την κατηγορία αντοχής στη φθορά – πρέπει να είναι τουλάχιστον 32η. Αυτό θα καταστήσει δυνατό τον αποκλεισμό της πιθανότητας γρατσουνιών και τυχόν ελαττωμάτων κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου λειτουργίας.

Πώς να επιλέξετε ένα laminate για την κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο που απαιτεί συνεχή υγρό καθαρισμό, τα δάπεδα του οποίου υπόκεινται σε υψηλά λειαντικά και κρουστικά φορτία. Επομένως, το laminate για αυτό πρέπει να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά:

 • αντοχή στη φθορά – όχι λιγότερο από την 32η κατηγορία.
 • αντοχή στην υγρασία?
 • πυκνότητα πλάκας από 850 kg/m3.
 • η παρουσία αντιβακτηριδιακής επικάλυψης.

Το αντίστοιχο προϊόν ανήκει στον τομέα της μεσαίας τιμής. Φυσικά, για την κουζίνα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνό δάπεδο laminate 31 κατηγορίας, αλλά αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια λειτουργίας.

Αποτελέσματα: ποιο laminate να αγοράσω;

Αλίμονο, δεν υπάρχει πολυλειτουργικό υλικό που να μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα αντικείμενα. Η αναζήτηση υλικών φινιρίσματος πρέπει να πραγματοποιείται μεμονωμένα, λαμβάνοντας υπόψη τα λειτουργικά χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου δωματίου. Επομένως, για να αγοράσετε φθηνό δάπεδο laminate στο ηλεκτρονικό κατάστημα στο Κίεβο, επικοινωνήστε με τους υπαλλήλους του καταστήματος που θα σας ενημερώσουν για όλες τις επιθυμίες και θα σας προτείνουν δάπεδα laminate.

Σημαντικό: χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το θέμα: laminate wine country, φροντίστε να διαβάσετε: laminate vineo πλευρά

laminate vineo πλευρά

Schreibe einen Kommentar