Τα καλύτερα παπούτσια πεζοπορίας χωρίς παπούτσια | Terraflex II Review

1
Τα καλύτερα παπούτσια πεζοπορίας χωρίς παπούτσια |  Terraflex II Review

Η Xero Shoes κυκλοφόρησε μια αναβαθμισμένη έκδοση των φοβερών ξυπόλυτων παπουτσιών πεζοπορίας της εγκαίρως για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022. Δείτε το βίντεο, όπου μοιράζομαι τις σκέψεις μου για το Terraflex II ή συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

(Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους συνεργατών για τους οποίους μπορεί να κερδίσω προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, εάν κάνετε μια αγορά)

Το Terraflex II έχει παρόμοια εμφάνιση με το αρχικό terraflex, αλλά με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Πριν τα μοιραστώ μαζί σας, μια μεγάλη κραυγή στη Xero Shoes μου έστειλε ένα δωρεάν ζευγάρι Terraflex II για δοκιμή και αξιολόγηση.

Αν ψάχνετε για υπέροχα παπούτσια για τρέξιμο χωρίς παπούτσια ή παπούτσια πεζοπορίας, διαβάστε παρακάτω!

Η δεύτερη κριτική μου Terraflex!

Όπως το αρχικό Terraflex, το Terraflex II είναι ένα ξυπόλυτο παπούτσι μονοπατιού σχεδιασμένο για τρέξιμο ή πεζοπορία. Λατρεύω αυτά τα παπούτσια και αναθεώρησα το αρχικό μοντέλο πριν από μερικά χρόνια.

Τα χρησιμοποιώ ακόμη και για καθημερινές δραστηριότητες γιατί είναι πολύ άνετα. Τα παλιά μου είναι αρκετά φθαρμένα, αλλά δικαιολογούνται πολύ μετά από τρία χρόνια τακτικής χρήσης.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσω είναι ότι αν και τα παλιά μου φαίνονται λίγο ατημέλητα, εξακολουθούν να έχουν εξαιρετικό κράτημα κάτω από τα πόδια.

Έτσι, είμαι ενθουσιασμένος που έχω ένα νέο λαμπερό ζευγάρι και μοιράζομαι τις προδιαγραφές μαζί σας!

Πόδια με ξυπόλητα παπούτσια πεζοπορίας σε βραχώδη εδάφη-terraflex II κριτική-xero shoes-εικόνα εξωφύλλου

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές ξυπόλυτων παπουτσιών πεζοπορίας Terraflex II

Όπως το αυθεντικό Terraflex, το Terraflex II είναι γυμνά παπούτσια για βίγκαν που είναι ιδανικά για να βγείτε εκτός δρόμου. Διαθέτουν όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά ξυπόλητου, όπως ευελιξία, λεπτή σόλα, φαρδύ κουτί δακτύλων και μηδενική πτώση.

Αλλά τώρα, έχουν κατασκευαστεί για πρόσθετη ανθεκτικότητα. Εδώ είναι οι βασικές διαφορές με το Terraflex II.

  • Τώρα έχετε το υλικό Real Tuff Tec της Xero Shoe στην αλεπού των ποδιών, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό από το προηγούμενο υλικό.
  • Υπάρχει συγκολλημένο υλικό για τον λασπωτήρα, αντί για την αλεπού PU. Αυτό κάνει το Terraflex II πιο ανθεκτικό στο νερό και λιγότερο επιρρεπές σε ρωγμές από την υδρόλυση.
  • Το επάνω πλέγμα είναι επίσης πιο ανθεκτικό, κάτι που είναι χρήσιμο για μένα με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου που μερικές φορές προσπαθεί να περάσει.
  • Και τέλος, υπάρχει μια πρόσφατα αναβαθμισμένη επένδυση κάλτσας απόδοσης για την εσωτερική σόλα.
Η Elly φοράει το terraflex II σε έναν βραχώδη βράχο-ξυπόλητα μινιμαλιστικά παπούτσια για τα παπούτσια trail-xero

Μάθετε περισσότερα για αυτά τα εκπληκτικά παπούτσια για πεζοπορία και τρέξιμο χωρίς παπούτσια, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων τιμών παρακάτω.

Terraflex II (κατάστημα ΗΠΑ)

Terraflex II (κατάστημα ΕΕ)

ΑΛΛΑ XERO SHOES ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Όπως ανέφερα, έχω κάνει αρκετές άλλες κριτικές για ξυπόλητα παπούτσια. Ανάλογα με τον τύπο παπουτσιού που ψάχνετε, μπορεί να θέλετε να δείτε τις παρακάτω αναρτήσεις.

Αναρωτιέστε τι είναι το barefoot buzz; Διαβάστε για τα οφέλη των ξυπόλυτων παπουτσιών και τη συνέντευξή μου στο Terraflex με έναν ποδίατρο.

Μάθετε περισσότερα για αυτά τα εκπληκτικά παπούτσια για πεζοπορία και τρέξιμο χωρίς παπούτσια, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων τιμών παρακάτω.

Terraflex II (κατάστημα ΗΠΑ)

Terraflex II (κατάστημα ΕΕ)

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους προτεινόμενων παρόχων υπηρεσιών, όπως ένας ασφαλιστικός μεσίτης ή ένας ταξιδιωτικός πράκτορας, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια – χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. [For my full disclosure, please see my DISCLAIMER page]

Σας άρεσε αυτό το blog; Έχετε εμπνευστεί από κάποιο άλλο περιεχόμενό μου, όπως οι αναρτήσεις ή τα βίντεό μου στα κοινωνικά δίκτυα; Γνωρίζατε ότι τώρα μπορείτε να «Αγοράστε μου έναν καφέ»! Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί και εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας όπως εσείς κρίνετε κατάλληλο.

Schreibe einen Kommentar