Το πάρτι προεπισκόπησης χειμώνα/διακοπών 2015, Μέρος 2

0
Το πάρτι προεπισκόπησης χειμώνα/διακοπών 2015, Μέρος 2

IMG_6420Όταν έγραψα χθες για το πώς το Detroit Garden Works φιλοξενεί μόνο μία βραδινή εκδήλωση το χρόνο, δεν είχα ιδέα για το τι θα ακολουθούσε. Είχα πάει σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα που έφτιαχνα το μαγαζί για να παραλάβω τον εαυτό μου και να ντυθώ για το ανοιχτό σπίτι των διακοπών μας. Δεν ήταν πρόβλημα που θα αργούσα λίγο. Έχω μια ομάδα που εμπιστεύομαι και σέβομαι που θα φρόντιζε αυτές τις πρώτες στιγμές να είναι τέλειες. Οι ισχυροί άνεμοι και η βροχή που είχαν προβλεφθεί φάνηκε να μας παρασύρουν. Αλλά στις 5 μ.μ. με τηλεφώνησε από τον Ντέιβιντ ότι είχε κοπεί το ρεύμα. Ήμουν ήρεμος. Ίσως κουράστηκα από τη δουλειά που διήρκεσε εβδομάδες για να αλλάξω την εμφάνιση του καταστήματός μας. Αλλά κυρίως ήξερα ότι η ομάδα μου θα καταλάβαινε πώς να λύσει τα προβλήματα. Ήμασταν το μόνο κτίριο που επλήγη από τη διακοπή, οπότε ελπίζαμε εάν μπορούσαμε να ειδοποιήσουμε την DTE, θα μας έδινε βοήθεια. Μέχρι τις 5:20, 3 φορτηγά DTE βρίσκονταν στο σημείο.

ανοιχτό σπίτι διακοπών 2015 α (6)Το κατάστημα βρίσκεται απέναντι από έναν υποσταθμό DTE (όπως στην εταιρεία ηλεκτρισμού του Ντιτρόιτ Έντισον). Καθώς ο Ρομπ σημαία κατέβαζε φορτηγά που έρχονταν για τη νύχτα στο δρόμο μας και η Μόνικα τηλεφωνούσε, η υπεύθυνη πωλήσεων του Διαδικτύου και του τηλεφώνου μας, Χέδερ, πέρασε στον δρόμο, στάθηκε στην πύλη του υποσταθμού και έθεσε το πρόβλημά μας στο πρώτο άτομο που ήρθε. μέχρι την πύλη.. Είμαστε μια επιχείρηση με προγραμματισμένη βραδινή εκδήλωση – θα μπορούσαν να μας ξαναπάρουν τη δύναμη;

ανοιχτό σπίτι διακοπών 2015 α (8)Ο Σκοτ ​​και ο Ντέιβιντ άναψαν κεριά. Ο Σόνι πήρε το μεγάλο προβάδισμα στο σκοτάδι που κατέβηκε. Δίδασκε επισκέπτες που δεν ήξεραν ήδη πώς να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους ως φακό. Όταν έφτασα στο κατάστημα, υπήρχαν φακοί τηλεφώνου που τρεμοπαίζουν παντού. Υπήρχαν ψώνια στο σκοτάδι. Δεν μπορώ να εξηγήσω ή να επεξηγήσω πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή. Ο καθένας που περπατούσε στο σκοτάδι με τον φακό ήταν ξεκαρδιστικός. Κανείς δεν πήγε σπίτι. Κανείς δεν παραπονέθηκε. Αυτό το μισάωρο ανοίγματος στο σκοτάδι ήταν πολύ πιο ενοχλητικό για εμάς από ό,τι για οποιονδήποτε από τους καλεσμένους μας.

ανοιχτό σπίτι διακοπών 2015 α (2)Ένας υπέροχος φίλος που είχε έρθει στο ανοιχτό μας σπίτι από το Ann Arbor είχε πολλά να πει για αυτά τα 30 λεπτά στο σκοτάδι. Ήταν πεπεισμένος ότι έχουμε φίλους κηπουρούς που μας εκτιμούν όσο τους εκτιμάμε. Μετά βίας είχα χρόνο να το σκεφτώ πριν ανάψουν τα φώτα. Μόλις είχαμε δύναμη, μπορούσα να δω ότι είχαμε ένα ολόκληρο σπίτι γεμάτο κόσμο.

ανοιχτό σπίτι διακοπών 2015 α (5)Μου αρέσει τόσο πολύ η θέα του μαγαζιού που είναι γεμάτο κόσμο. Όλοι μας δουλεύουμε όλο το χρόνο για να κάνουμε το μαγαζί προορισμό. Ένα μέρος που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ένα μέρος για όποιον θέλει να συναντήσει τον κήπο και να βιώσει αυτό που προσπαθούμε να αντιπροσωπεύσουμε ως τη ζωή του κηπουρού. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να βλέπεις ανθρώπους να ανταποκρίνονται σε αυτό. ανοιχτό σπίτι διακοπών 2015 α (7)Μια μεγάλη ζωή κηπουρού. Οι κηπουροί φυτεύουν δέντρα. Θάμνων επάνω σε ένα άβολο σημείο. Φυτεύουν δοχεία. Τσιγκούν τα φύλλα. Φυτεύουν βολβούς. Κομποστοποιούν τα φύλλα. Βάζουν λουλούδια στο τραπέζι. Κάνουν χώρο για τα σκυλιά και τα παιδιά. Ταξιδεύουν σε άλλους κήπους. Είναι μια μεγάλη ομάδα.

ανοιχτό σπίτι διακοπών 2015 α (10)Ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μια τέτοια χαρά για όλους μας.

ανοιχτό σπίτι διακοπών 2015 α (4)Η γιορτινή/χειμερινή μας εκδήλωση διαρκεί μέχρι την Κυριακή. Σταματήστε αν έχετε την ευκαιρία.

Schreibe einen Kommentar