Φωτίστε τη διακόσμηση σας με την ανοιξιάτικη τέχνη τοίχου

5
Φωτίστε τη διακόσμηση σας με την ανοιξιάτικη τέχνη τοίχου
Ανοιξιάτικη τέχνη τοίχου

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τις χιονισμένες μαύρες μέρες του χειμώνα; Γιατί να μην προσθέσετε μερικούς πίνακες με θέμα την άνοιξη ή κομμάτια τέχνης τοίχου στη διακόσμησή σας; Γεμίστε το σπίτι σας με την υπόσχεση της εποχής. Αυτοί οι τέσσερις πίνακες του Thomas Kinkade Studios αποτυπώνουν το πνεύμα της άνοιξης από τον ηλιόλουστο ουρανό μέχρι το τελευταίο χαρούμενο πέταλο λουλουδιών.

  1. Χωράφια ηλίανθου
  2. Gardens Beyond Spring Gate
  3. Disney Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
  4. Winnie the Pooh II

1. Χωράφια Ηλίανθου

Η άνοιξη χαρακτηρίζεται από κήπους γεμάτους με λαμπρές εκρήξεις πολύχρωμων λουλουδιών, ντυμένοι με τη δόξα των ηλιαχτίδων και την υπόσχεση για πιο φωτεινές μέρες μπροστά. Από όλα τα λουλούδια, μπορεί να είναι ο χαρούμενος ηλίανθος που ενσαρκώνει περισσότερο αυτό το συναίσθημα. Αν και δεν ανθίζουν μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, τα φωτεινά κίτρινα λουλούδια θα προσθέσουν ένα ποπ χρώμα και μια ανοιξιάτικη χαρά σε κάθε δωμάτιο.

Εάν δεν είστε αρκετά τυχεροί να ζήσετε δίπλα σε ένα χωράφι με ανθισμένα ηλιοτρόπια, θα βρείτε ένα υπέροχο υποκατάστατο στον πίνακα Χωράφια ηλίανθου από το Thomas Kinkade Studios. Κοιτάξτε ένα χωράφι με ηλιοτρόπια που φωτίζει τους χώρους μιας εξοχικής φάρμας. Είναι απαραίτητο για τη διακόσμηση του σπιτιού για τους λάτρεις αυτού του ηλιόλουστου ανοιξιάτικου λουλουδιού.

2. Gardens Beyond Spring Gate

Ο πίνακας του Thomas Kinkade Gardens Beyond Spring Gate αποτυπώνει υπέροχα το πνεύμα της άνοιξης. Είναι απλά μαγευτικό.

Είναι αυτονόητο ότι πολλοί από τους πίνακες του Thomas Kinkade στο αρχοντικό θα έκαναν εξαιρετικές προσθήκες σε οποιαδήποτε συλλογή έργων τέχνης με θέμα την άνοιξη. Με τους καταπράσινους κήπους τους, που ξεσπούν στις ραφές με συστάδες από πολύχρωμα λουλούδια, άφθονα σιντριβάνια και πυκνά χόρτα που αιχμαλωτίζουν το διακεκομμένο φως του απογευματινού ήλιου, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

3. Disney Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Η ιστορία του Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων είναι φανταστικό με όλη τη σημασία της λέξης, συμπεριλαμβανομένων των λουλουδιών με υπέροχα χρώματα που κατοικούν στον κόσμο της Χώρας των Θαυμάτων. Ως εκ τούτου, αυτό το είδος τέχνης όχι μόνο κάνει υπέροχη ανοιξιάτικη τέχνη τοίχων, αλλά προσφέρεται για μετάφραση σε άλλες μορφές τέχνης εκτός από καμβά και χαρτί.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο πίνακας των Thomas Kinkade Studios Disney Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων φαίνεται φανταστικό και φανταστικό ως ένα κομμάτι τέχνης από βιτρό. Στην εκδοχή του με βιτρό, τα χρώματα είναι όλα ζωντανά και ελκυστικά.

4. Winnie The Pooh II

Αν μεγάλωσες διαβάζοντας βιβλία όπως Το σπίτι στο Pooh Corner και άλλα βιβλία AA Milne, είστε εξοικειωμένοι με αυτήν την αξιαγάπητη αρκούδα. Τώρα, μπορείτε να συνδυάσετε την αθωότητα των ιστοριών του Pooh και τη μαγεία των ανοιξιάτικων λουλουδιών σε ένα γλυκό κομμάτι τέχνης τοίχου.

Thomas Kinkade Studios‘ Winnie the Pooh II έρχεται σε διάφορα στηρίγματα, από καμβά τυλιγμένο σε γκαλερί μέχρι τέχνη με βιτρό. Αν θέλετε να κάνετε μια βόλτα πίσω στην παιδική ηλικία αυτή την άνοιξη, επιλέξτε αυτό.

Φέρτε την άνοιξη στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Η άνοιξη είναι πιο όμορφη με την τέχνη τοίχου των Thomas Kinkade Studios να κρέμονται στους τοίχους σας. Από την εκπληκτική τέχνη με βιτρό μέχρι τον παραδοσιακό καμβά τυλιγμένο σε γκαλερί, θα βρείτε την κατάλληλη τέχνη με θέμα την άνοιξη για να φωτίσετε το σπίτι σας σήμερα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε το τέλειο κομμάτι για τον τοίχο σας.

Schreibe einen Kommentar