Χωρίς αμφιβολία για 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να λάβετε Δάνειο Δανειστικού Club έναντι ενός διαδικτυακού δανείου ημέρας πληρωμής

0
Χωρίς αμφιβολία για 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να λάβετε Δάνειο Δανειστικού Club έναντι ενός διαδικτυακού δανείου ημέρας πληρωμής

Τα επιτόκια είναι τρομερά: 200-600% κάθε χρόνο

Ο μέσος τόκος σε ένα δάνειο γρήγορης πληρωμής είναι μεταξύ 200-600%. Ναι, αυτό το δικαίωμα διαβάζεται από εσάς.

Εξι. Εκατό ή έτσι. Ποσοστό.

Ένα άρθρο που είναι πρόσφατο της εταιρείας Insider (Payday Lenders Screw τους πελάτες τους) εξέτασε κάθε πολιτεία της Αμερικής και υπολόγισε το μέσο επιτόκιο για τα δάνεια ημέρας πληρωμής τους. Η Μινεσότα ήταν η καλύτερη με κατά μέσο όρο 197 τοις εκατό – το Ουισκόνσιν το καλύτερο με επιτόκιο 574%.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι ακριβώς σημαίνει ένα επιτόκιο 500% μαθηματικά που χρησιμοποιούν. Φανταστείτε ότι παίρνετε ένα δάνειο ημέρας πληρωμής για 500 $, ωστόσο, όταν έρθει η επόμενη ημέρα πληρωμής σας, θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να είστε μακριά από μετρητά για άλλη μια φορά και επομένως δεν μπορείτε να ξοδέψετε το στεγαστικό δάνειο αμέσως πίσω. Ας πούμε ότι τελικά ξοδέψατε την υποθήκη πίσω ένα χρόνο, ένα χρόνο αργότερα. Στο τέλος ολόκληρου του έτους, θα χρωστούσατε 2500 $ έως 2000 $ σε τόκους , όλα από αυτό το δάνειο που κατέληξε αρχικά να ήταν απλώς πεντακόσια δολάρια. Αυτό είναι κάποιο ενδιαφέρον που είναι τρελό.

Πιστεύετε ότι θα ξοδεύατε νωρίτερα το δάνειό σας; Ίσως θα το έκανες, αλλά ίσως όχι κανονικά. Για παράδειγμα, μια εγγραφή από το 2011 διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι δανειολήπτες διατηρούν το δάνειό τους που είναι ημέρα πληρωμής για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, δαπανώντας τελικά 1000 δολάρια σε κόστος.

Λύση: Ένα peer to peer δάνειο μέσω του Lending Club παρέχει εξαιρετικά δάνεια με κανονικά επίπεδα επιτοκίου 15%. Επομένως, ας υποθέσουμε ότι δανείζεστε 1000 $ μέσω ενός δανείου χρηματοδότησης 3 ετών (μπορείτε να το ξεπληρώσετε συνεχώς νωρίτερα). Ένα 3ετές δάνειο 1000$ θα σας επέστρεφε συνολικά 297,95$ σε τόκους και χρεώσεις, περίπου 99$ κάθε χρόνο!

Ας αναθεωρήσουμε: 2000 $ σε χρεώσεις κάθε χρόνο (προκαταβολή μετρητών) έναντι 99 $ σε κόστος ετησίως (δάνειο Lending Club). Ποιο σου φαίνεται πιο εύκολο;

Οι προκαταβολές στις ημέρες πληρωμής Απλώς κάνουν τον μήνα ακόμα πιο δύσκολο

Σας ζητείται να γράψετε μια μεταχρονολογημένη επιταγή, που σημαίνει ότι γράφετε την ημερομηνία του επόμενου μήνα στην επιταγή όταν υποβάλετε αίτηση για δάνειο ημέρας πληρωμής. Έτσι, με ημερομηνία για τον Φεβρουάριο, εάν λάβετε ένα δάνειο πληρωμής τον Ιανουάριο, θα τους γράφατε μια επιταγή. Όποτε έρθει, θα εξαργυρώσουν αυτήν την επιταγή και θα εισπράξουν τα τέλη Φεβρουαρίου.

Είναι επιβλαβές για τρεις λόγους. Πρώτον, το ζήτημα που έκανε κάποιον να απαιτήσει αυτό το δάνειο τον Ιανουάριο μπορεί να υπάρχει ακόμα τον Φεβρουάριο, επομένως τώρα έχετε πραγματικά αυτό το ζήτημα επιπλέον του κόστους από έναν δανειστή ημέρας πληρωμής – διπλάσιες δυσκολίες. 2ον, πολλοί δανειολήπτες δεν έχουν το εισόδημα στον τραπεζικό τους λογαριασμό λόγω της ποσότητας αυτής της επιταγής 30 ημέρες αργότερα, και έτσι η επιταγή αναπηδά και επίσης ο οφειλέτης χρεώνεται περισσότερες χρεώσεις που δεν μπορούν να ξοδέψουν. Τέλος, πολλοί δανειολήπτες απλώς αποπληρώνουν το πρώτο τους δάνειο ημέρας πληρωμής με ένα πρόσθετο (πιο δαπανηρό) δάνειο ημέρας πληρωμής, δημιουργώντας μια σπείρα οικονομικών υποχρεώσεων που τελειώνει με οικονομική καταστροφή.

Λύση: Ένα δάνειο 1000 $ που είναι ημέρα πληρωμής πρέπει να αποπληρωθεί πλήρως 30 ημέρες αργότερα, ωστόσο ένα δάνειο $1000 Lending Club θα έχει αποπληρωμή απλώς 34 $ κάθε μήνα για 3 χρόνια. Αυτό σας παρέχει κάποιο χρονικό διάστημα για να εισπνεύσετε ενώ προσδιορίζετε τα χρήματα.

Οι δανειστές ημέρας πληρωμής συνήθως δεν σκέφτονται τα οικονομικά σας

Αν και τα κοινωνικά άτομα που εργάζονται σε καταστήματα με pay day δάνεια θα μπορούσαν να είναι καλά, η συσκευή στην οποία λειτουργεί δεν εξετάζει προσεκτικά τα οικονομικά σας. Σε μια επιστημονική έρευνα των παρόχων δανείων ημέρας πληρωμής, όταν κοιτάξετε το Ηνωμένο Βασίλειο, 9 μακριά από 10 δανειολήπτες δήλωσαν ότι αυτοί οι άνθρωποι ίσως ίσως δεν περίμεναν να δώσουν έγγραφα που φαίνονται ότι είναι σε θέση να πληρώσουν το δάνειο. Αυτό σημαίνει ότι δεκάδες και χιλιάδες δανειολήπτες γίνονται δάνεια που δεν θα είναι ποτέ σε θέση να τα ξοδέψουν, οδηγώντας σε νομισματική καταστροφή.

Λύση: Το Lending Club αναλαμβάνει κάθε δάνειο που παρέχει. Αυτό σημαίνει ότι απλώς παρέχουν δάνεια σε άτομα που περνούν μια πίστωση που είναι περίπλοκη, και η οποία οδηγεί σε μόλις 3% για τα δάνεια που αθετούν κάθε χρόνο. Ως συνέπεια του www cashcall δάνεια με ασφάλιση, πολλοί δανειολήπτες του Lending Club έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν το δάνειό τους πίσω εγκαίρως, προκαλώντας μια πολύ καλύτερη πιο υγιή εμπειρία που είναι ο δανεισμός.

Οι δανειστές ημέρας πληρωμής δίνουν έμφαση στο να επεκτείνετε το δάνειό σας (Κοστίζει περισσότερο σε κόστος)

Η ίδια ακριβώς έρευνα ανακάλυψε ότι οι πάροχοι δανείων ημέρας πληρωμής θα πίεζαν τους δανειολήπτες να αυξήσουν το δάνειό τους για επιπλέον μήνες, κοστίζοντας περισσότερες χρεώσεις για κάθε τριάντα ημέρες που συνεχίζονται. Είναι λογικό. Οι πάροχοι δανείων ημέρας πληρωμής μεγιστοποιούν τα έσοδά τους από τις προμήθειες που χρεώνουν καθυστερημένα, επομένως ενθαρρύνοντας τους δανειολήπτες να λάβουν αργότερα τα δάνεια σημαίνει ότι έχουν πολλά μετρητά. Θυμάστε την παραπάνω περίπτωση όπου κάποιος που πήρε δάνειο 500 $ ξεπλήρωσε ουσιαστικά 2000 $ σε κόστος; Ρίχνοντας μια ματιά σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλή ιδέα γιατί οι δανειστές ημέρας πληρωμής γιορτάζουν τους καθυστερημένους δανειολήπτες.

Λύση: Η λήψη δανείου μέσω του Lending Club είναι πολύ καλύτερη, ενώ δεν υπάρχει άγχος για τη βελτίωση της πορείας και την πληρωμή των επιπλέον προμηθειών. Απλώς ξοδεύετε 3-4% που σχετίζεται με το δάνειο κάθε τριάντα ημέρες μέχρι να αποζημιωθεί πραγματικά πλήρως. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε όλο το πράγμα νωρίς χωρίς επιπλέον χρέωση.

Schreibe einen Kommentar