Όλες οι εμφανίσεις της βορειοδυτικής και της Kim Kardashian της εβδομάδας ραπτικής στο Παρίσι + η πρώτη σειρά μόδας της North’s Evolution

2
Όλες οι εμφανίσεις της βορειοδυτικής και της Kim Kardashian της εβδομάδας ραπτικής στο Παρίσι + η πρώτη σειρά μόδας της North’s Evolution

Επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο TheStateofFashion.bulletin.com για να δείτε όλες τις εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν και της Νορθ Γουέστ από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού και να δείτε μερικές αναδρομικές pix του στυλ της Νορθ στην πρώτη σειρά ως μωρό.

ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ – 05 ΙΟΥΛΙΟΥ: Η Kim Kardashian και η North West εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού *στις 5 Ιουλίου 2022 στο Παρίσι, Γαλλία. (Φωτογραφία Marc Piasecki/WireImage)

Γράφω, „Η North δεν είναι νέα σε αυτό, γεννήθηκε για αυτό. Μερικοί μπορεί να σηκώνουν τα φρύδια τους σε μια προ-έφηβη που κατοικεί στην πρώτη σειρά σε επιδείξεις μόδας, αλλά ο North δεν είναι ο μέσος εννιάχρονος σας. Ο πρώτος γεννημένος των style icons Kanye West και Κιμ Καρντάσιαν, η North ήταν στις σελίδες της Vogue και ανθεί στις παγκόσμιες εβδομάδες μόδας από τότε που ήταν με πάνες. Έκανε μερικά από τα πρώτα της βήματα φορώντας Givenchy, περπατώντας χέρι-χέρι με τους γονείς της στο δρόμο για την Έκθεση Γυναικείων Ενδυμάτων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 (όπου χαιρέτησε τον τότε σχεδιαστή Riccardo Tisci). Τώρα θα τη βρείτε να το κόβει στα παρασκήνια με τον σχεδιαστή Balmain, Olivier Rousteing, ο οποίος πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στη συλλογή ραπτικής για τον Jean Paul Gaultier.

ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ – 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ο Kanye West, η Kim Kardashian, η North West και ο σχεδιαστής Ricardo Tisci παρευρίσκονται στην επίδειξη Givenchy ως μέρος της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού Γυναικεία ρούχα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 στις 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο Παρίσι, Γαλλία. (Φωτογραφία Michel Dufour/WireImage)
ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ – 06 ΙΟΥΛΙΟΥ: (ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ – Για μη εκδοτική χρήση, ζητήστε έγκριση από τον Οίκο Μόδας) (LR) Η North West, η Kim Kardashian και ο Olivier Rousteing εμφανίζονται στα παρασκήνια μετά την παράσταση Jean Paul Gaultier Haute Couture Φθινόπωρο Χειμώνας 2023 ως μέρος της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στις 6 Ιουλίου 2022 στο Παρίσι, Γαλλία. (Φωτογραφία Pascal Le Segretain/Getty Images)

Τι νομίζετε;

Δείτε περισσότερα flex και εγγραφείτε στο TheStateofFashion.bulletin.com.Schreibe einen Kommentar