10 τρόποι για περιπέτεια το χειμώνα

1
10 τρόποι για περιπέτεια το χειμώνα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας πώς επιβιώνουμε τον χειμώνα! Καθώς ο καιρός αρχίζει να γίνεται πιο δροσερός, οι οικογένειες δυσκολεύονται λίγο περισσότερο να βγουν μαζί, ειδικά στην υπέροχη ύπαιθρο. Συχνά θέλουμε να στριμώξουμε και να μείνουμε σπίτι! Αν και μας αρέσει να διαβάζουμε βιβλία, να παίζουμε παιχνίδια και να ολοκληρώνουμε παζλ μαζί, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε ακόμα και το χειμώνα. Έχουμε 10 τρόπους για να κάνετε περιπέτεια το χειμώνα στη Γιούτα που είναι απλοί, αλλά διασκεδαστικοί. Μερικά είναι σε εσωτερικούς χώρους και άλλα είναι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά θα μοιραστούμε τους αγαπημένους μας τρόπους για να φύγουμε από το σπίτι κατά τους κρύους μήνες του χειμώνα

  1. Τοπική Βιβλιοθήκη
  2. Πήγαινε για πεζοπορία
  3. Περπατήστε ένα μονοπάτι της φύσης
  4. Παίξτε σε μια παιδική χαρά
  5. Επίσκεψη σε μουσείο
  6. Αγκαλιάστε το χιόνι
  7. Απολαύστε μια βόλτα με ζώα
  8. Παιδικά εργαστήρια οικοδόμησης
  9. Εσωτερικοί χώροι παιχνιδιού
  10. Πηγαίνετε για ένα Bird Drive

Τοπική Βιβλιοθήκη

Το αγαπημένο μας μέρος για να πάμε το χειμώνα είναι η βιβλιοθήκη. Υπάρχουν πάντα διασκεδαστικά προγράμματα και δραστηριότητες στις τοπικές βιβλιοθήκες. Και σε ποιον δεν αρέσει να επιλέγει νέα βιβλία για ανάγνωση κάθε εβδομάδα; Αυτός ήταν ο τρόπος που φρόντιζα να φεύγω από το σπίτι μου κάθε εβδομάδα όταν είχα βρέφη και νήπια, και μερικές φορές είναι ένας γρήγορος τρόπος για να περνάμε οικογενειακό χρόνο όταν τα παιδιά μου είναι απασχολημένα με άλλες δραστηριότητες. Χρησιμοποίησε λοιπόν οπωσδήποτε τη δημόσια βιβλιοθήκη σου.

Μάλλον τσεκάρουμε πάρα πολλά βιβλία από τη βιβλιοθήκη.

Πηγαίνετε για μια χειμερινή πεζοπορία

Η πεζοπορία το χειμώνα μπορεί να είναι τρομακτική και απαιτεί κάποια επιπλέον προετοιμασία, αλλά τα μονοπάτια είναι όμορφα όταν καλύπτονται με χιόνι. Έχουμε γράψει μια ολόκληρη ανάρτηση για την πεζοπορία το χειμώνα με παιδιά και πώς την κάνουμε να λειτουργήσει με μικρά παιδιά. Οι μεγαλύτερες συμβουλές μου είναι πρώτα, επιλέξτε σύντομες πεζοπορίες, ακόμα πιο σύντομες από ό,τι συνήθως, γιατί η πεζοπορία μέσα στο χιόνι σας φθείρει πιο γρήγορα. Η δεύτερη συμβουλή μου είναι να έχετε μια ωραία ζεστή απόλαυση μετά την πεζοπορία. Παίρνουμε ζεστή σοκολάτα σε θερμός για να ζεσταθεί. Και οι δύο αυτές συμβουλές κάνουν την πεζοπορία το χειμώνα διασκεδαστική! Μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις μας για εύκολες χειμερινές πεζοπορίες εδώ.

Οι χειμερινές πεζοπορίες μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικές!

Περπατήστε ένα μονοπάτι της φύσης

Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια πλήρη χειμερινή πεζοπορία στα βουνά, τότε σας συνιστούμε να βρείτε ένα τοπικό μονοπάτι στη φύση στην περιοχή σας. Αυτά τα μονοπάτια είναι συνήθως πλακόστρωτα, μικρά, επίπεδα και ιδανικά για να βγείτε έξω όταν θέλετε λίγο καθαρό αέρα αλλά δεν θέλετε να φορέσετε όλο τον εξοπλισμό χιονιού. Μερικά από τα αγαπημένα μας φυσικά μονοπάτια κατά μήκος του Wasatch Front είναι το Farmington Creek Trail, το Provo River Parkway, το Eccles Wildlife Centre Trail, το Miller Bird Refuge, το Bicentennial Park Trail και το Dripping Rock Trail. Το ωραίο με αυτά τα μονοπάτια είναι ότι συχνά δεν είναι τόσο χιονισμένα όσο τα ορεινά μονοπάτια. Έχουμε μια μεγάλη λίστα με 20 αστικά μονοπάτια όπως αυτό στη Γιούτα, αν ψάχνετε για άλλες ιδέες.

Τα μονοπάτια της φύσης είναι συχνά πιο εύκολοι περίπατοι το χειμώνα.

Παίξτε σε μια παιδική χαρά

Ξέρω ότι το παιχνίδι σε μια παιδική χαρά δεν φαίνεται σαν χειμερινή δραστηριότητα, αλλά τις περισσότερες φορές δεν πέφτει πολύ χιόνι στην κοιλάδα, οπότε πετάμε τα παλτά μας και κατευθυνόμαστε σε ένα πάρκο. Είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε στη Γιούτα γιατί τα πάρκα εδώ είναι καταπληκτικά. Μπορείτε πάντα να βρείτε ένα πάρκο με μια υπέροχη παιδική χαρά κοντά. Οι πόλεις ενημερώνουν συνεχώς και αλλάζουν τις παιδικές χαρές ώστε να είναι προσβάσιμες για όλες τις ικανότητες και εξαιρετικά διασκεδαστικές για τα παιδιά. Ο ιστότοπός μας είναι γεμάτος ιδέες για πάρκα, επομένως αναζητήστε πόλεις κοντά σας και θα πρέπει να εμφανιστούν μερικά υπέροχα πάρκα.

Τα αγόρια μας απολαμβάνουν το πάρκο, ακόμη και με χιόνι στο έδαφος.

Επίσκεψη σε μουσείο

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πολλά δωρεάν μουσεία στη Γιούτα; Είμαστε πάντα έκπληκτοι με τα μέρη που μπορούμε να επισκεφτούμε δωρεάν. Τα αγαπημένα μας είναι το Bean Museum στο BYU και το Clark Planetarium στο Salt Lake. Και τα δύο αυτά σημεία διδάσκουν τα παιδιά μας και παρέχουν επίσης πολλή διαδραστική διασκέδαση για αυτά. Τα μουσεία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθουμε για ένα θέμα, και είναι ένας από τους λόγους που προσπαθούμε να επισκεφτούμε. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Γιούτα δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι μια καταπληκτική πηγή για να μελετήσετε τη Γιούτα, τη γεωλογία, τους δεινόσαυρους και πολλά άλλα. Παρακολουθήστε δωρεάν ή με έκπτωση ημέρες στα αγαπημένα σας σημεία, ακολουθώντας τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή εγγραφείτε στις λίστες αλληλογραφίας τους. Τα μουσεία είναι υπέροχες περιπέτειες το χειμώνα στη Γιούτα, επειδή βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους, για να μην παγώνεις.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας έχει διασκεδαστικές πρακτικές δραστηριότητες.

Αγκαλιάστε το χιόνι

Αυτό ήταν δύσκολο για μένα για πολύ καιρό. Ως κάποιος που μεγάλωσα στη Νότια Καλιφόρνια, δεν είχα συνηθίσει το κρύο, αλλά τα αγόρια μου ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να παίζουν στο χιόνι. Έπρεπε επιτέλους να αποδεχτώ αυτό το γεγονός και να τους αφήσω να είναι βρεγμένοι, αλλά χαρούμενοι. Απλώς το παιχνίδι με το χιόνι στην αυλή μας τους κάνει χαρούμενους και δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά. Μπορείτε επίσης να πάτε σε πάρκα για έλκηθρο και φτιάχνοντας χιονάνθρωπο αν χρειάζεστε λίγο χιόνι ακόμα. Κάτι άλλο που έχω κάνει με τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά είναι να φέρω το χιόνι μέσα. Γεμίζω ένα φύλλο μπισκότων ή έναν μικρό κάδο με φρέσκο ​​χιόνι και τα αφήνω να παίξουν με τα φορτηγά τους ή να προσθέσουν λίγη χρωστική τροφίμων και έτσι μόνο τα χέρια μας κρυώνουν. Μας αρέσει πολύ να φτιάχνουμε μίνι χιονάνθρωπους και να τους βάζουμε στην κατάψυξη για να δείξουμε στον μπαμπά μετά τη δουλειά.

Απολαύστε μια βόλτα με ζώα

Μια από τις αγαπημένες μας περιπέτειες το χειμώνα στη Γιούτα είναι η επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο Hogle. Τα ζώα φαίνεται να είναι πιο δραστήρια (μάλλον επειδή δεν κάνει τόσο ζέστη), τα πλήθη είναι μικρότερα και συνήθως μπορείτε να βγάλετε εισιτήρια τις Τετάρτες 5$. Αν χρειάζεστε μια δωρεάν περιπέτεια, μας αρέσει το Cabela’s στο Lehi. Υπάρχουν «γεμισμένα» ζώα εκεί. Μας αρέσει να κοιτάμε τα ζωντανά ψάρια και μετά να περπατάμε σε ολόκληρο το κατάστημα βρίσκοντας όλα τα διαφορετικά ζώα. Το Tracy Aviary είναι ένα άλλο υπέροχο μέρος, καθώς επισκεπτόμαστε συχνά το Scheels.

Παιδικά εργαστήρια οικοδόμησης

Το Home Depot έχει εργαστήρια το πρώτο Σάββατο του μήνα όλο το χρόνο, αλλά για κάποιο λόγο πηγαίνουμε μόνο το χειμώνα. Τα καλοκαίρια απλά καταλήγουν πολύ απασχολημένα. Όλα τα καταστήματα το χειρίζονται λίγο διαφορετικά από το 2020, οπότε φροντίστε να επικοινωνήσετε με το κατάστημά σας για να δείτε τη διαδικασία τους. Σε γενικές γραμμές, εγγράφεστε σε ένα εργαστήριο όπου εσείς τα παιδιά μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό κιτ. Μετά πηγαίνεις το πρώτο Σάββατο την κατάλληλη ώρα και μαζεύεις τα κιτ. Συνήθως τα φέρνουμε σπίτι και τα βάφουμε για να μην περιμένουμε να στεγνώσουν τα πράγματα. Κατασκευάσαμε πυροσβεστικά οχήματα, κορνίζες, καβαλέτα, περισκόπια και άλλα. Είναι ένας υπέροχος ΔΩΡΕΑΝ τρόπος για να μυήσετε τα παιδιά σας στα εργαλεία κατασκευής. Το Lowe’s έχει επίσης εργαστήρια, αλλά κοστίζουν λίγα δολάρια και ποτέ δεν φαίνεται να μπορώ να προχωρήσω αρκετά γρήγορα για να εγγραφώ, αλλά είναι ένα άλλο σημείο που μπορείτε να εξετάσετε τα κιτ κατασκευής.

Εσωτερικοί χώροι παιχνιδιού

Μερικές φορές τα αγόρια μου χρειάζονται πραγματικά να κάψουν κάποια σοβαρή ενέργεια. Είμαστε ευγνώμονες για μέρη όπως Airborne Trampolines ή Kangaroo Zoo ή Obstacle Warrior Kids. Στα αγόρια μας αρέσει να χρησιμοποιούν το σώμα τους και να τρέχουν, να σκαρφαλώνουν και να πηδούν. Δεν πηγαίνουμε πολύ συχνά σε αυτά τα μέρη, καθώς μπορεί να κοστίζουν αρκετά, αλλά είναι τόσο υπέροχα το χειμώνα για άσκηση και μετακίνηση. Οι εσωτερικές πισίνες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να φύγετε από το σπίτι και να φθείρετε αυτά τα παιδιά. Χρησιμοποιούμε συχνά το Get Out Pass μας για είσοδο σε αυτά τα μέρη, οπότε αν έχετε αυτό το πάσο, φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εάν δεν έχετε το πάσο, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον ιστότοπό μας και απλώς να ξέρετε ότι συχνά έχουμε έναν κωδικό με πολλά πάσα.

Το Airborne είναι ένα από τα αγαπημένα μας χειμερινά μέρη παιχνιδιού.

Πηγαίνετε για ένα Bird Drive

Η τελευταία μας πρόταση για να βγείτε έξω κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι να κάνετε μια βόλτα με πουλιά. Ξέρω τι σκέφτεστε – δεν μας αρέσουν καν τα πουλιά. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι τον χειμώνα εδώ στη Γιούτα, μπορείτε να δείτε Φαλακρούς Αετούς σε όλη την πολιτεία! Έρχονται για χειμώνα στη Γιούτα. Έχουμε μερικές προτάσεις για το πού να οδηγείτε, συμπεριλαμβανομένων των Sanpete County και Farmington Bay, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε άλλα μέρη και μπορεί να εκπλαγείτε με αυτό που βλέπετε. Το ωραίο είναι ότι μπορείτε να τα απολαύσετε από την άνεση του ζεστού αυτοκινήτου σας, αλλά εξακολουθείτε να μαθαίνετε για τη φύση σε εξωτερικούς χώρους.

Ελπίζω ότι μία από αυτές τις ιδέες πυροδότησε μια ιδέα χειμερινής περιπέτειας για την οικογένειά σας. Θέλουμε να περάσετε τον χειμώνα μαθαίνοντας, διασκεδάζοντας και πλησιάζοντας μαζί. Μπορείτε πάντα να συμμετάσχετε ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να λαμβάνετε ιδέες περιπέτειας κάθε εβδομάδα στα εισερχόμενά σας. Μοιραζόμαστε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Instagram και στο Facebook (@utahsadventurefamily). Επίσης, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email ανά πάσα στιγμή ([email protected]). Μας αρέσει να απαντάμε σε ερωτήσεις και να βοηθάμε τις οικογένειες να περνούν χρόνο μαζί. Να έχετε μια υπέροχη χειμερινή σεζόν!

Schreibe einen Kommentar