3 απλοί τρόποι για να προετοιμαστείτε για μια οικογενειακή έξοδο

15

Μερικές φορές το πιο δύσκολο μέρος της περιπέτειας είναι να βγεις από την πόρτα. Συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, ντύνουμε τα παιδιά, βρίσκουμε το χαμένο παπούτσι, ταΐζουμε όλους, η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Αυτό μπορεί να αισθάνεται τόσο συντριπτικό. Ξέρουμε! Έχουμε πάει και εμείς εκεί.

Αλλά με χρόνια εμπειρίας στην προετοιμασία της οικογένειάς μας για περιπέτειες, συγκεντρώσαμε μερικές απλές συμβουλές για να βοηθήσουμε την οικογένειά σας να προετοιμαστεί για την επόμενη οικογενειακή σας έξοδο. Να θυμάστε ότι περιπέτεια σημαίνει κάθε είδους οικογενειακό χρόνο. Δεν χρειάζεται να τρέχετε βιαστικά στην πίστα με τα μαύρα διαμάντια στο χιονοδρομικό κέντρο. Ίσως απλά περπατάτε στο πάρκο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι οικογένειες που περνούν χρόνο μαζί είναι πιο δυνατές. Γι‘ αυτό θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αγαπήσετε την περιπέτεια.

Αγαπάμε τις οικογενειακές περιπέτειες!

1. Ετοιμάστε ειδικά είδη

 • Εισιτήρια ή πάσο
 • Ρούχα κατάλληλη για τον καιρό

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προετοιμάσετε είναι οτιδήποτε είναι ιδιαίτερο ή μοναδικό για την περιπέτειά σας. Φροντίστε να εκτυπώσετε τα εισιτήριά σας ή να τα έχετε στην κινητή συσκευή σας. Αν πάτε κάπου που χρειάζεται ιδιαίτερο ρούχο όπως παντελόνι χιονιού ή μαγιό, βάλτε τα στη λίστα για να μην ξεχαστούν. Δεν έχει κάθε περιπέτεια ειδικά αντικείμενα που χρειάζονται, και γι‘ αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα μπορείτε να κάνετε περιπέτεια χωρίς αυτά.

Συχνά φορτώνουμε το αυτοκίνητο το προηγούμενο βράδυ με πράγματα που χρειαζόμαστε για την περιπέτειά μας.

2. Συγκεντρώστε πράγματα την προηγούμενη μέρα:

 • Συσκευασία τσάντα με σνακ και μπουκάλια νερού
 • Έχετε έτοιμες οδηγίες
 • Πάσες ή χάρτες ή junior rangers ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα
 • Φορτίστε το τηλέφωνο ή την κάμερά σας

Η μεγαλύτερη πρότασή μας είναι να ετοιμάσετε πράγματα την προηγούμενη μέρα ή το βράδυ. Όταν τα παιδιά μας ήταν μικρά και με πάνες, αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Μόλις ήταν όλοι στο κρεβάτι, πακετάραμε τη σακούλα της πάνας με τα απαραίτητα: πάνες, σνακ, μπουκάλια νερού, επιπλέον ρούχα κ.λπ. .

Φροντίστε να φορτίσετε τις συσκευές. Δεν θέλετε να τελειώσει η μπαταρία του τηλεφώνου ή της φωτογραφικής σας μηχανής ακριβώς πριν ολοκληρώσετε την πεζοπορία ή καθίσετε στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη. Οπότε συνδέστε τα πάντα το προηγούμενο βράδυ.

Όταν τα παιδιά μας ήταν μικρότερα, η προετοιμασία νωρίς ήταν το καλύτερο πράγμα που κάναμε ποτέ!
Οι περιπέτειές μας είναι πολύ πιο ευχάριστες όταν είμαστε προετοιμασμένοι, ειδικά με οδηγίες σε δύσκολα μονοπάτια.

Σακίδιο πεζοπορίας

Ένα από τα αγαπημένα μας είδη είναι ένα σακίδιο πεζοπορίας. Αυτό το σακίδιο πλάτης έρχεται σε κάθε υπαίθρια περιπέτεια, όχι μόνο στην πεζοπορία. Έχει είδη πρώτης ανάγκης που μπορούν να μείνουν στο σακίδιο για να μην χρειάζεται να τα ψάχνουμε κάθε φορά που πηγαίνουμε κάπου. Κρεμιέται στην ντουλάπα από τα παλτό. Αυτό το σακίδιο έχει κάνει την προετοιμασία για οικογενειακές εξόδους πολύ πιο εύκολη. Εδώ είναι τι κρατάμε στο σακίδιο πεζοπορίας μας που έχει αποδώσει πολλές, πολλές φορές:

 • Αντηλιακό
 • Φακός
 • Chapstick
 • Μαντηλάκια
 • Βιβλίο πουλιών (είμαστε τεράστια πουλιά)
 • Πόντσο βροχής (μικρά, μιας χρήσης)
 • στυλό μολύβι
 • Κορόιδα ή Jolly Ranchers
 • Σακί σκουπιδιών
 • Μικρό κιτ πρώτων βοηθειών με νεοσπορίνη, κορδέλες και φάρμακα
Αυτό το αξιόπιστο σακίδιο πεζοπορίας είναι μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια.

Το αντηλιακό και η καραμέλα είναι τα μόνα πράγματα που πρέπει να ελέγξω για ημερομηνίες λήξης. Όλα τα άλλα διαρκούν πολύ καλά και τα αντικαθιστώ όπως χρειάζεται. Το να έχουμε τα πάντα σε αυτό το σακίδιο έχει κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Στη συνέχεια ρίχνω μερικά σνακ και μπουκάλια νερού και είμαστε έτοιμοι για μια περιπέτεια.

3. Έχετε μερικά βασικά είδη περιπέτειας

Μας ρωτούν συχνά τι εξοπλισμό μας αρέσει. Προσπαθούμε να κρατάμε τα πράγματα πολύ απλά, επομένως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ συγκεκριμένα παπούτσια πεζοπορίας ή ένα συγκεκριμένο σακίδιο. Οι οικογένειες μπορεί να είναι ακριβές και δεν πιστεύουμε ότι οι περιπέτειες χρειάζεται να κοστίζουν πολλά χρήματα. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα σακίδιο που έχετε ήδη. Αγοράσαμε το σακίδιο μας πριν από 20 χρόνια και εξακολουθεί να είναι δυνατό. Ήταν μια απλή αγορά Wal-Mart. Αυτό το σακίδιο πλάτης είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούμε με μερικές τσέπες για την αποθήκευση αντικειμένων και επιπλέον τσέπες για μπουκάλια νερού, κάμερες και άλλο εξοπλισμό.

Camelbaks: Το μόνο πράγμα χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να ζήσουμε

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα πράγμα χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να ζήσουμε. Αυτή η αγορά άλλαξε το παιχνίδι στην περιπέτειά μας. Αγοράσαμε αυτά τα Camelbaks για τα παιδιά μας όταν ήταν μικρά και είχε κάνει τεράστια διαφορά. Πρώτα απ ‚όλα, τα παιδιά πλέον κουβαλούν το δικό τους νερό και σνακ, πράγμα που σημαίνει λιγότερα για τη μαμά και τον μπαμπά. Δεύτερον, τα παιδιά αγαπούν να είναι υπεύθυνα για τα δικά τους πράγματα. Το camelbak τους επιτρέπει να πίνουν και να τρώνε όποτε θέλουν στο μονοπάτι, καθώς και να αποθηκεύουν μικρά πράγματα στις τσέπες, όπως φτερά ή πέτρες που μπορεί να βρουν. Θυμηθείτε να μην παίρνετε πράγματα από Εθνικά Πάρκα.

Αν λοιπόν κάνετε μία αγορά, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτά τα πακέτα ενυδάτωσης. Είναι μικρά και ιδανικά για μικρά παιδιά. Τα αγόρια μας τα χρησιμοποιούσαν μέχρι τα 13 τους περίπου και μετά τα αναβαθμίσαμε σε αυτό το μεγαλύτερο πακέτο νερού.

Μας αρέσει να έχουμε τα παιδιά μας να μεταφέρουν τα δικά τους πράγματα σε αυτά τα μικρά Camelbaks.

Τελικά, τα γόνατά μου άρχισαν να πονάνε πριν από μερικά χρόνια, οπότε αγόρασα μερικά μπαστούνια πεζοπορίας και διαπίστωσα ότι όντως βοηθούν. Δεν είμαι πάντα ο καλύτερος στο να τα θυμάμαι, αλλά όταν το θυμάμαι, είμαι ευγνώμων. Άρπαξα μερικά στο Costco και εδώ αγόρασα τις μικροακίδες μας για πεζοπορία στον πάγο. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι αν θέλετε να δείτε τι προτείνουμε για καρφιά ή κοντάρια, αλλά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και στην Costco.

Τα αγόρια μας λατρεύουν να έχουν το δικό τους σακίδιο και νερό στις περιπέτειές μας.

Η προετοιμασία το κάνει πιο εύκολο

Γνωρίζουμε ότι η προετοιμασία θα βοηθήσει την περιπέτεια να είναι μια πιο χαρούμενη εμπειρία. Σε όλους θα αρέσει να έχουν ένα γεμάτο μπουκάλι νερό και ένα σνακ στο σακίδιό τους. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά για να προετοιμαστείτε για την οικογενειακή σας έξοδο την προηγούμενη μέρα θα κάνει ειλικρινά έναν κόσμο διαφορά. Καλή περιπέτεια!

Δείτε τις συμβουλές μας για πεζοπορία για άλλους τρόπους για να κάνετε τις περιπέτειες εύκολες. Ή αν δεν είστε σίγουροι για το είδος της περιπέτειας να δοκιμάσετε, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για να σας βοηθήσει να περιορίσετε τα πράγματα.

Schreibe einen Kommentar