Dipped Haus – Utah’s Adventure Family

11
Dipped Haus – Utah’s Adventure Family

Λατρεύουμε τη βραδιά ραντεβού και βρήκαμε ένα πραγματικά υπέροχο μέρος για να περάσουμε χρόνο μαζί. Το Dipped Haus είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να καθίσετε και να συνομιλήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο ενώ κάνετε μια ρομαντική απόλαυση. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε όλη την οικογένεια, κάτι που κάναμε και εμείς. Το Dipped Haus παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να βουτήξετε φράουλες και να διασκεδάσετε!

Το Dipped Haus είναι μια φοβερή οικογενειακή περιπέτεια.

Η ιδέα πίσω από το Dipped Haus είναι να πάρεις μια ντουζίνα φρέσκες φράουλες, να βάλεις ένα ραβδί και μετά να βουτήξεις την καθεμία στη σοκολάτα. Όταν μπήκαμε στο μέρος, οι φράουλες, τα ξυλάκια και οι προμήθειες ήταν όλα στρωμένα για εμάς. Το πρώτο βήμα ήταν να επιλέξουμε τι είδους σοκολάτα και crumbles θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε για το ντιπ φράουλας μας. Δεδομένου ότι είχαμε και τα πέντε μας σε αυτό το «ραντεβού», δοκιμάσαμε διαφορετικά είδη σοκολάτας, όπως μαύρη, γάλακτος, λευκή και μούρα και κρέμα (το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα).

Αφού διαλέξαμε τις κορυφαίες γεύσεις μας, οι εργάτες μάζεψαν προμήθειες και ζέσταναν τη σοκολάτα. Όσο περιμέναμε, στολίσαμε τα κουτιά μας. Αυτά τα κουτιά είναι ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρετε τις φράουλες σας στο σπίτι. Υπήρχαν μαρκαδόροι και αυτοκόλλητα, και τα αγόρια μας λάτρεψαν αυτό το κομμάτι.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό QR για να επιλέξετε τις σοκολάτες και τις γαρνιτούρες σας.
Η διακόσμηση των κουτιών ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε όσο περιμένετε.

Μόλις η σοκολάτα και τα θρυμματάκια ήταν έτοιμα, μάθαμε πώς να βυθίζουμε σωστά τις φράουλες και να προσθέτουμε τις επικαλύψεις. Ένα από τα toppings είναι ένα «crumble» που επιλέγετε στην αρχή. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και δοκιμάσαμε ένα σωρό διαφορετικούς τύπους. Ζητήσαμε Fruity Pebbles, Froot Loops, Oreo και κέικ με φράουλα (άλλη μια υψηλή σύσταση για το κέικ με φράουλα). Έχουν επίσης σιρόπια για προσθήκη όπως σοκολάτα, καραμέλα και φυστικοβούτυρο. Η τελευταία πινελιά είναι να προσθέσετε τυχόν ψεκασμούς ή άλλα καλούδια (αυτά κοστίζουν επιπλέον εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα ψεκάσματα). Τελικά, μετά από λίγα λεπτά στέγνωμα, οι φράουλες ήταν έτοιμες να μπουν σε ένα κουτί για να τις πάρουν σπίτι και να τις φάνε.

Το Dipped Haus ετοιμάζει τα πάντα για εσάς πριν φτάσετε.
Μας άρεσε να μάθουμε πώς να βυθίζουμε τις φράουλες.
Πήραμε μια μεγάλη μερίδα από τον πάγκο με όλες τις δημιουργίες μας με βουτηγμένες φράουλες.

Σε όλους στην οικογένειά μας άρεσε να μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές τους φράουλες. Τα αγόρια μας λάτρεψαν να αναμειγνύουν την ποικιλία ή τις επικαλύψεις και η μαμά άρεσε να τα κάνει όσο πιο όμορφα γίνεται. Ο μικρότερος μας που είναι 10 ετών μπόρεσε να κάνει αυτή τη δραστηριότητα μόνος του. Νομίζω ότι οι ηλικίες 6 ετών και άνω θα μπορούσαν να το χειριστούν εύκολα μόνοι τους, και ακόμη και τα μικρότερα παιδιά θα τα κατάφερναν καλά με τη βοήθεια.

Όλα τα αγόρια μας ήταν πολύ ανεξάρτητα και δημιούργησαν νόστιμες λιχουδιές.

Μας άρεσε πολύ το στήσιμο στο Dipped Haus. Όλα ήταν έτοιμα όταν φτάσαμε. Υπήρχαν δύο άλλες ομάδες εκεί, αλλά ήμασταν όλοι απλωμένοι σε έναν τεράστιο πάγκο, οπότε ένιωθα ότι ήμασταν οι μόνοι εκεί. Οι εργαζόμενοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και υπήρχαν επίσης χαριτωμένα μέρη για να βγάλουμε φωτογραφίες, που πάντα αγαπάμε.

Αυτή η δραστηριότητα ήταν τόσο διασκεδαστική για την οικογένειά μας! Μιλήσαμε για το πώς θα ήταν μια εξαιρετική δραστηριότητα για ένα ομαδικό ραντεβού πριν από ένα χορό στο γυμνάσιο, που ενθουσίασε τους εφήβους μας. Θα μπορούσε επίσης να είναι πραγματικά διασκεδαστικό για ένα πάρτι γενεθλίων ή μια βραδινή έξοδο για κορίτσια. Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες.

Αυτή είναι η τέλεια βραδιά ραντεβού!
Οι φράουλες φαίνονται καταπληκτικές!
Όλα μαζεμένα και έτοιμα!

Στο τέλος της νύχτας, βγήκαμε ο καθένας από το Dipped Haus με μια ντουζίνα, νόστιμες φράουλες και χαμόγελα στα πρόσωπά μας. Ήταν πραγματικά μια μαγική βραδιά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και την κράτηση κράτησης, επισκεφτείτε Dipped Haus. Βρίσκεται στο Sandy της Γιούτα. Για την πλήρη λίστα των ιδεών για το ραντεβού στη Γιούτα, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar