Light Walk SLC στο Tracy Aviary

17
Light Walk SLC στο Tracy Aviary

Το Tracy Aviary είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη στην κοιλάδα Salt Lake. Αν και συνήθως απολαμβάνουμε το σόου πουλιών στο Aviary, αυτά τα Χριστούγεννα (2022) το κλουβί προσέθεσε ένα ελαφρύ σόου. Η Tracy Aviary συνεργάστηκε με την Light Walk SLC για να δημιουργήσει μια διασκεδαστική οθόνη φωτός. Η παράσταση διαρκεί από την Ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι τα Χριστούγεννα και σας επιτρέπει να περπατήσετε στους κήπους ενώ ελέγχετε όλα τα όμορφα χριστουγεννιάτικα φώτα.

Οι χώροι είναι υπέροχοι με όλα τα χριστουγεννιάτικα φώτα.

Καθώς μπαίνετε στο Tracy Aviary, μεταβείτε στη ρεσεψιόν. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια στο γραφείο και να περάσετε όσο χρόνο θέλετε στο μικρό κατάστημα δώρων. Όταν βγείτε από το κατάστημα δώρων, κατευθυνθείτε προς τα αριστερά. Βρήκαμε αυτόν τον τρόπο να είναι ο καλύτερος, για να μην μας λείψει τίποτα. Το περπάτημα είναι όλο έξω, και δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε τα πουλιά, αλλά υπάρχουν πολλές χαριτωμένες εκθέσεις, καθώς και μερικά υπέροχα σημεία για να τραβήξετε φωτογραφίες.

Πρώτα θα περπατήσετε μέσα από μερικές μικρές σήραγγες φωτός καθώς κατευθύνεστε προς το μεγάλο σπίτι με μελόψωμο. Ένα από τα κτίρια είχε φτιαχτεί για να μοιάζει ακριβώς με ένα σπίτι με μελόψωμο διακοσμημένο με καραμέλα. Είναι αξιολάτρευτο. Υπάρχουν επίσης μερικά μεγάλα στολίδια και αστέρια που κάνουν υπέροχες φωτογραφίες Χριστουγεννιάτικων καρτών.

Υπάρχουν όμορφα φώτα σχεδόν παντού στο κλουβί.
Η μετατροπή του Chase Mill σε ένα Gingerbread house ήταν καταπληκτική.
Υπάρχουν τόσες πολλές διασκεδαστικές ευκαιρίες φωτογραφίας στο Light Walk SLC.
Τα αγόρια μας απόλαυσαν τα λαμπερά φώτα αυτής της περιπέτειας.

Δίπλα στα αστέρια θα βρείτε τον Άγιο Βασίλη! Μπορείτε να επισκεφθείτε με τον Άγιο Βασίλη και να τραβήξετε φωτογραφίες δωρεάν. Είναι στο Light Walk SLC κάθε βράδυ που αρχίζει στις 6:00 μ.μ.

Ο Άγιος Βασίλης ήταν πολύ γλυκός.

Αφού επισκεφθείτε τον Άγιο Βασίλη, ακολουθήστε αυτό το μονοπάτι από το σπίτι με μελόψωμο μέχρι τα λαμπερά φώτα μπροστά. Σύντομα θα έρθετε σε ένα μέρος που μοιάζει με τροπικό δάσος από φώτα. Υπάρχουν μακριές σερπαντίνες με φώτα που κρέμονται πάνω από το κεφάλι σας. Αυτό είναι ένα άλλο υπέροχο μέρος για μερικές οικογενειακές φωτογραφίες.

Μπορείτε να δείτε τα έντονα φώτα από μακριά.
Είναι μαγικό να περπατάς κάτω από αυτά τα λαμπερά φώτα που κρέμονται.

Συνεχίστε να περπατάτε μπροστά από τη μεγάλη πινακίδα It’s a Wonderful Life πάνω στην αγαπημένη μας οθόνη: το τούνελ φωτός. Η σήραγγα Light Walk SLC είναι πολύ μεγάλη και πολύ φωτεινή. Αντί να βρίσκεται σε μια κυκλική καμάρα, αυτή η καμάρα είναι πιο μυτερή και πανέμορφη. Καταφέραμε να το βρούμε άδειο, οπότε βγάλαμε μερικές διασκεδαστικές φωτογραφίες στο τούνελ.

Το τούνελ είναι τόσο φωτεινό! Ιδανικό για φωτογραφίες.
Όλοι βγάλαμε μια φωτογραφία στο τούνελ φωτός.

Αφού περπατήσετε μέσα από το τούνελ φωτός, θα περάσετε μερικά φώτα ουράνιου τόξου και θα μπείτε στον μεγάλο φωτεινό λαβύρινθο. Τα αγόρια μας απολάμβαναν να χάνονται ανάμεσα στα διαφορετικά χρώματα των φώτων. Σύντομα όμως βρήκαμε το δρόμο μας από τον ελαφρύ λαβύρινθο και βρήκαμε μια μικρή αγορά με λίγα καταστήματα.

Υπάρχει ένας χαριτωμένος πάγκος δίπλα στο ουράνιο τόξο για άλλη μια φωτογράφηση.
Περάσαμε διασκεδαστικά περιπλανώμενοι στον ελαφρύ λαβύρινθο.

Πιο πέρα, κεράσαμε τον εαυτό μας με λίγη ζεστή σοκολάτα και μπισκότα στην παράγκα για σνακ. Αυτό μας βοήθησε να παραμείνουμε ζεστοί καθώς περπατούσαμε γύρω από τη λίμνη. Χάρη στα απαλά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, μπορούσαμε να διακρίνουμε τις αγριόπαπιες, τις κουκούλες και τις καμβά πλάτες, έτσι εμείς οι λάτρεις των πουλιών περάσαμε υπέροχα. Αυτή ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμάς!

Βρείτε το καφέ στο πίσω μέρος του Tracy Aviary για λιχουδιές.
Βρήκαμε πελεκάνους στη μέση του κλουβιού.
Υπήρχε μια ποικιλία από πάπιες στην μπροστινή λίμνη.
Μας άρεσε να βλέπουμε τα φώτα και τα πουλιά στο Light Walk Tracy Aviary.

Αυτή ήταν η διαδρομή που κάναμε μέσα από τα φώτα, αλλά προφανώς μπορείτε να απολαύσετε τα φώτα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Το κλουβί είναι φιλικό προς το καρότσι και τους τροχούς. Επίσκεψη Light Walk SLC για τρέχουσες τιμές και ώρες. Έχουν μια συμφωνία όπου αν φέρετε μια δωρεά τράπεζας τροφίμων, μπορείτε να εξοικονομήσετε 5 $ από τα εισιτήριά σας. Αυτή η συμφωνία λειτουργεί Δευτέρα-Πέμπτη. Διαβάστε περισσότερα για τη συμφωνία εδώ. Αν ψάχνετε για άλλες ιδέες για διακοπές, χρησιμοποιήστε την τεράστια λίστα μας στη δημοσίευση των Χριστουγεννιάτικων Δραστηριοτήτων στη Γιούτα.

Schreibe einen Kommentar