The 2018 Garden Cruise | Deborah Silver & Co.

0
The 2018 Garden Cruise |  Deborah Silver & Co.

Όταν ένας από τους πιο αγαπημένους μου φίλους μού είπε ότι δεν ήξερε ότι θα χορηγούσαμε μια 11η κρουαζιέρα στον κήπο φέτος, το πήρα ως ένδειξη ότι έπρεπε να εντείνω και να διαδώσω τη λέξη ότι όντως χορηγούμε μια κρουαζιέρα φέτος. Πραγματικά ένιωσα τον περασμένο Ιούλιο ότι έχοντας πετύχει τον στόχο μου να συγκεντρώσω πάνω από 100.000,00 για το Greening of Detroit, ήρθε η ώρα να υποκύψω με χάρη. Με εξέπληξε ο αριθμός των ανθρώπων που εξέφρασαν τη λύπη τους που η περιοδεία δεν θα συνεχιζόταν. Πολλοί μου είπαν εκείνη την ημέρα ότι τους άρεσε πολύ η περιοδεία και θα το ξανασκεφτώ; Το Greening του Ντιτρόιτ δεν ήταν και τόσο χαρούμενο για αυτό. Ένας από τους δωρητές τους, το Erb Foundation, προσφέρθηκε στη συνέχεια να ταιριάξει με κάθε δολάριο που συγκεντρώνουμε πουλώντας εισιτήρια έως και 10.000,00, τόσο για το 2018 όσο και για το 2019. Ένας πολύτιμος πελάτης τοπίου που έχει μια κατασκευαστική εταιρεία γνωστή ως Argent Tape and Label προσφέρθηκε να χορηγήσει το δείπνο της περιοδείας μας και δεξίωση ποτού. Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους δύο. Σκέφτηκα να κάνω μια 11η περιοδεία τον χειμώνα και τελικά αποφάσισα να προχωρήσω. Κατάφερα να παρατάξω μερικά υπέροχα τοπία και κήπους που θα είναι διαθέσιμα για να δείτε την ερχόμενη Κυριακή, 15 Ιουλίου, από τις 9-4:30.

7 κήποι θα είναι διαθέσιμοι για κρουαζιέρα. Αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά, συμπεριλαμβανομένου του Greening of Detroit’s Lafayette Greens. Αυτός ο κήπος, που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα τοπίου Ken Weikal, και ανατέθηκε από την Compuware, καλλιεργεί αμέτρητες λίβρες φρέσκων προϊόντων και λουλουδιών – όλα τα οποία δωρίζονται σε τοπικές τράπεζες τροφίμων, ντουλάπια εκκλησιών και εθελοντές. Αν και ο κήπος είναι ανοιχτός για τους επισκέπτες κάθε μέρα της εβδομάδας, πιστεύουμε ότι ένα ταξίδι εκεί θα βοηθούσε κάθε περιοδεύοντα να καταλάβει κάτι για το Πράσινο του Ντιτρόιτ και τι κάνουν για την πόλη μας.

Τέσσερις από τους 6 άλλους κήπους είναι του σχεδίου και της εγκατάστασής μου. Το πέμπτο τοπίο σχεδιάστηκε από εμένα και εγκαταστάθηκε σε μια χρονική περίοδο από τους πελάτες μου. Ο 6ος κήπος είναι μια εξαιρετική συλλογή από γνωστά και σπάνια φυτά, όμορφα διαρρυθμισμένα, από ένα ζευγάρι κηπουρούς που ψωνίζουν τακτικά στο Detroit Garden Works. Αυτή είναι μια πολύ δυνατή περιοδεία. Δεν υπάρχουν δύο ακίνητα που να είναι όμοια εξ αποστάσεως. Αλλά κάθε κήπος αντανακλά το πάθος για τη φύση και την αγάπη για το τοπίο.
Εάν αποφασίσετε να κάνετε την περιοδεία, σας υπόσχομαι ότι θα αρραβωνιαστείτε και θα σας ιντριγκάρει. Στην παραπάνω φωτογραφία, μια εξοχική κατοικία συγγραφέων της εφεύρεσης του ίδιου του πελάτη μου, φωλιασμένη στο τοπίο που σχεδίασα για αυτούς. Αν η ιδέα του εξοχικού ενός συγγραφέα σε ένα τοπίο σας ιντριγκάρει, σας προσκαλώ να έρθετε και να δείτε την υπόλοιπη υπέροχη ιδιοκτησία τους.

Πάντα βάζω τον δικό μου κήπο σε περιοδεία. Το γεγονός ότι εργάζομαι για να το ετοιμάσω για επισκέπτες βοηθά άλλους κηπουρούς να αποφασίσουν να προχωρήσουν στην περιοδεία των κήπων τους. Οι γλάστρες μου είναι πάντα διαφορετικές, και κάνω αλλαγές περιστασιακά, έτσι οι περισσότεροι φαίνεται να απολαμβάνουν να επιστρέφουν για άλλη ματιά. Τούτου λεχθέντος, η φετινή περιοδεία είναι αξιοσημείωτη για την ποικιλομορφία της. Οι άνθρωποι αναζητούν πολύ διαφορετικά πράγματα από το τοπίο τους. Μερικοί καλλιεργούν μια μεγάλη ποικιλία φυτών για την απόλυτη αγάπη των φυτών κάθε είδους. Άλλοι έχουν καλλιεργήσει ένα τοπίο φιλικό στην εξωτερική χρήση και απόλαυση, από μέρη για να καθίσετε, μέχρι μια βεράντα που μπορεί να φιλοξενήσει φίλους και οικογένεια για δείπνο. Το τοπίο μου είναι αρκετά ώριμο. Έτσι, η απόλαυσή μου έχει να κάνει πολύ με το να φυτεύω τις γλάστρες μου.

Αυτή η γαλήνια και όμορφα διατηρημένη ιδιοκτησία θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να περιηγηθεί, αλλά θα είναι προφανές ότι ο υπεύθυνος κηπουρός τρέφει μεγάλη αγάπη για τον φυσικό κόσμο.

Ένας μικρός κήπος της πόλης έχει έναν πελάτη εξίσου παθιασμένο με το τοπίο.

Οι περιγραφές των κήπων σε περιοδεία φέτος μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της περιοδείας. wwwthegardencruise.org

Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που η δεξίωση της περιοδείας μας θα τροφοδοτηθεί από τον Toni Sova, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και λειτουργεί μια εταιρεία catering που ονομάζεται Nostimo Kitchen. Το φαγητό της είναι υπέροχο. Δείτε την και μόνοι σας: http://www.nostimokitchen.com/ Και θα έχουμε εξίσου φοβερή ζωντανή μουσική ως συνήθως από τον Tola Lewis. http://www.tolalewis.com/ Αν δεν έχετε παρευρεθεί ποτέ στη ρεσεψιόν μας μετά την κρουαζιέρα, μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα. Το φαγητό, το ποτό και η παρέα είναι εξαιρετικά. Και το 15.00 που κόστισε πάνω από την τιμή του εισιτηρίου πηγαίνει επίσης στο Greening του Ντιτρόιτ. Η φετινή δεξίωση έχει αναλάβει η Argent Tape and Label, μια επιχείρηση που ανήκει σε γυναίκα. https://argent-label.com/

Ελπίζω ειλικρινά ότι αν μπορέσετε να παρευρεθείτε, θα το κάνετε. Το Greening of Detroit φυτεύει δέντρα, χρηματοδοτεί αστικούς κήπους και διδάσκει το σεβασμό και τη διαχείριση του περιβάλλοντος μας. Αυτός είναι ένας λόγος που υποστηρίζω, καθώς ξέρω ότι έχει ωφελήσει την πόλη μας. Αυτό που προσφέρουν τα τοπία και οι κήποι σε περιοδεία είναι κερασάκι στην τούρτα. Για να αγοράσετε εισιτήρια – 35,00 ανά άτομο για την περιοδεία και 50,00 ανά άτομο για την ξενάγηση και τη δεξίωση – καλέστε την Detroit Garden Works στο 248 335 8057. Ως πρόσθετο κίνητρο, ο Rob θα ανοίξει το κατάστημα στις 8 π.μ. την Κυριακή 15, αν αποφασίσετε για να φτιάξω μια μέρα από αυτό το πρωί. Είναι η μία μέρα κηπουρικής του χρόνου που είμαι σπίτι όλη μέρα – μου αρέσει να βλέπω τον κήπο μου γεμάτο άλλους κηπουρούς.

Schreibe einen Kommentar