Tower Bridge Πεζοπορία | Φαράγγι Μπράις

16
Tower Bridge Πεζοπορία |  Φαράγγι Μπράις

Το Bryce Canyon είναι ένα από τα καλύτερα πάρκα πεζοπορίας στη Γιούτα. Υπάρχουν πολλές πεζοπορίες για όλες τις ικανότητες. Συλλέξαμε τα αγαπημένα μας στην ανάρτησή μας στο Bryce Canyon Kid Hikes. Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο απαιτητικό, μπορείτε να δοκιμάσετε το Tower Bridge Hike στο Bryce Canyon. Αυτή η πεζοπορία είναι λίγο λιγότερο από 3,5 μίλια, αλλά τρέχει απότομα στο φαράγγι Bryce και απότομα έξω. Κάναμε το ταξίδι με τα αγόρια μας σε περίπου δύο ώρες. Μας άρεσε αυτή η πεζοπορία, αλλά είναι σίγουρα μέτρια για τις περισσότερες οικογένειες.

Το Tower Bridge αξίζει την απότομη πεζοπορία.

Πληροφορίες πεζοπορίας

  • Απόσταση: 3,4 μίλια
  • Αλλαγή υψομέτρου: 950 πόδια μέχρι τη Γέφυρα του Πύργου (μετά την ανεβείτε στο δρόμο της επιστροφής)
  • Βαθμολογία: μέτρια
  • Φιλικό προς τους σκύλους: Όχι. Τα σκυλιά επιτρέπονται σε πλακόστρωτα μονοπάτια στο φαράγγι Bryce, αλλά αυτό το μονοπάτι δεν είναι ασφαλτοστρωμένο.
  • Συμβουλές: Περιορισμένη απόχρωση, επομένως φοράτε αντηλιακό και καπέλα.

Το Tower Bridge Hike ξεκινά στο σημείο Sunrise. Παρκάρετε στο χώρο στάθμευσης του μονοπατιού (αν μπορείτε). Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσετε το βλέμμα πάνω από το σημείο, στρίψτε δεξιά κάτω από το λόφο και απομακρυνθείτε από το μεγάλο αμφιθέατρο Bryce Canyon. Απέχει μόλις μερικές δεκάδες μέτρα σε ένα σχίσμα του μονοπατιού που κατηφορίζει στο φαράγγι. Υπάρχει μια πινακίδα που αναγγέλλει το Tower Bridge καθώς και την περιοχή Fairyland.

Το μονοπάτι ξεκινά κοντά στο Sunrise Point.
Απομακρυνθείτε από το αμφιθέατρο κατά μήκος του χείλους.
Το μονοπάτι θα αρχίσει να πέφτει προς τα κουκούλα.
Αυτό είναι το σημάδι που προσέχετε για να ξέρετε ότι κατευθύνεστε στη Γέφυρα του Πύργου.

Το μονοπάτι

Το μονοπάτι δεν κατεβαίνει τόσο γρήγορα ώστε να αισθάνεστε άβολα στα γόνατα ή στους αστραγάλους σας, αλλά είναι μια σταθερή πτώση για το πρώτο μισό μίλι. Οι άρκευθοι είναι αρκετά χοντρές, αλλά δεν υπάρχει πολλή σκιά, οπότε φροντίστε να φοράτε καπέλο και αντηλιακό. Θα θέλετε επίσης άφθονο νερό. Περίπου στα δύο τρίτα του μιλίου, το μονοπάτι ισιώνει και πλησιάζει έναν μεγάλο λευκό τοίχο που μοιάζει με στραβά δόντια, με λίγα μόνο να λείπουν. Το μονοπάτι περνά μέσα από τον τοίχο και υπάρχουν μερικά υπέροχα σημεία για φωτογραφίες. Λόγω της φύσης του βράχου, μια δεύτερη σειρά «δοντιών» με πολλές κοιλότητες υψώνεται μπροστά σας καθώς περνάτε από την πρώτη.

Αυτό είναι τόσο σκιερό όσο γίνεται!
Υπάρχουν τόσα πολλά μοναδικά πράγματα που μπορείτε να δείτε κατά μήκος του μονοπατιού.
Είδαμε τόνους από μικρές καμάρες όπως αυτή κατά μήκος της πεζοπορίας στη Γέφυρα του Πύργου.
Το μονοπάτι κατευθύνεται προς τα κουκούλα.
Είναι τόσο τακτοποιημένο να περπατάς ακριβώς ανάμεσα στους μοναδικούς σχηματισμούς.
Αυτό είναι το τοίχωμα των δοντιών. Το ονομάσαμε έτσι!

Το μονοπάτι ισιώνει για λίγο μετά το τοίχωμα των δοντιών, αλλά στο σημάδι ενός μιλίου, αρχίζει να πέφτει ξανά. Θα πέσει σταθερά σε στεγνό πλύσιμο. Διασχίζετε πρώτα το πλύσιμο στο 1,5 μίλι, και είστε σχεδόν στη γέφυρα. Ένα τέταρτο μίλι και μερικές διασταυρώσεις αργότερα, και θα φτάσετε στην στροφή για τη Γέφυρα του Πύργου Υπάρχει μια πινακίδα που αναγγέλλει 200 ​​γιάρδες στη γέφυρα. Στρίψτε δεξιά στην πινακίδα.

Το μονοπάτι περπατά ακριβώς κατά μήκος του τοίχου των hoodoos.
Εκτιμήσαμε το επίπεδο τμήμα της πεζοπορίας.
Σύντομα το μονοπάτι πέφτει, και μάλιστα έχει μερικές αλλαγές.
Μετά περνάτε στο πλύσιμο και είστε σχεδόν εκεί!
Τα αγόρια μας άρχισαν να τρέχουν μόλις είδαν το πλαϊνό μονοπάτι για το Tower Bridge.

Γέφυρα πύργου

Το Tower Bridge είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Είναι ένας μακρύς, κόκκινος τοίχος ακριβώς απέναντι στον ορίζοντα. Δεξιά υπάρχει μια γέφυρα, η οποία είναι λαξευμένη στον βράχο. Αν και τεχνικά είναι μια αψίδα (σκαλισμένη από τον άνεμο), μοιάζει ακριβώς με μια γέφυρα από τον έναν πύργο στον άλλο. Αριστερά της γέφυρας υπάρχει μια όμορφη καμάρα (επίσης σκαλισμένη από τον άνεμο) δίπλα στη γέφυρα. Είναι φαρδύ και στρογγυλό σαν παράθυρο. Υπάρχει ακόμη και ένα μικροσκοπικό κουκούλα που στέκεται στην άκρη του τοίχου κάτω από την καμάρα. Είναι ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν.

Όλοι πιστεύαμε ότι άξιζε η πεζοπορία, ακόμα και μετά την ανάβαση.
Το Tower Bridge είναι ένας δροσερός βραχώδης σχηματισμός. Και μπορείτε να δείτε μια αψίδα μπόνους!

Φυσικά, η πεζοπορία έξω από τον πυθμένα του φαραγγιού Bryce είναι θορυβώδης. Είναι σχεδόν δύο μίλια (1,7, για την ακρίβεια) πίσω στο χείλος του φαραγγιού και είναι σταθερά ανηφορική. Πήραμε το χρόνο μας, σταματήσαμε επανειλημμένα και απολαύσαμε το όμορφο τοπίο στο δρόμο προς τα κάτω και προς τα πάνω. Η πεζοπορία Tower Bridge στο φαράγγι Bryce σίγουρα άξιζε τον κόπο! Είναι ένα νέο αγαπημένο. Ρίξτε μια ματιά στον οικογενειακό οδηγό του Bryce Canyon για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το όμορφο πάρκο.

Βηματίστε τον εαυτό σας στην ανάβαση. Είναι ένα απότομο!
Φροντίστε να σταματήσετε και να κάνετε διαλείμματα σε αυτό το μονοπάτι.

Schreibe einen Kommentar